Nazalost, postoji, a ako koga zanima sta podrobnije o Hotfileu neka pomno prosvrlja po njihovom siteu - tesko da ce naci ikakvu informaciju o tim banditima. Posebno je zanimljiva rubrika "Contacts"...
Neki dan sam uzeo Hf jer je rapidshare u banani i sada čitam ovo.LOL.
stvarno neka mutna ekipa jer sam i sam sada otišao na njihovu stranicu i pod contacts je sve u najmanju ruku sumnjivo :D
Vise od godinu dana bio sam sretan korisnik RS-a, sve dok nisu promijenili "politiku" i dobro se obrukali... Posto ne skidam torrente, sto zbog brzine sto zbog nerviranja, redovnim pregledavanjem foruma i ponuda shvatio sam da Hotfile nezaustavljivo raste, i bio sam u pravu... Trenutno ne postoji novitet (film, igra, serija) koji nije na HF, i 3-ci mjesec sam prezadovoljni korisnik Hotfile-a! Stvarno mogu iz licnog iskustva preporuciti svima... Da uporedim jednu stvar samo sa RS-om, RS mi je uvijek zadavao probleme oko prijavljivanja i "brisanja" upload-a sa Accounta (prijave ilegalnog materijala), zamislite patnje kad sastavljate 720p film od 8GB a linkovi samo "padaju", patnja velika... Do sada ni jednom nisam imao problema takvih sa Hotfileom, a za moje "poslove" to je i vise nego idealno! Moja preporuka stvarno, necete se pokajati!
Jedina caka je to što Hf preko IDM-a ne skida punom brzinom jedan fajl tj skida ga na oko 200kbps ali zato stavite dva da se skidaju i puna brzina je iskoristena :D
1,2 megabajta u sekundi.
Meni ne. Već sam bio pop.izdio i htjeo vratit im nazad i tražit pare jer je dosad sa rs-om bilo sve ok. Kad reko idem stavit po više file-ova u queue i opa...radi
Molim za savjet u vezi Hotfile Premium accounta. Dakle, imao sam Hotfile Premium nekoliko mjeseci uz plaćanje putem PayPal-a svaki mjesec. Prije nešto manje od mjesec dana, otkazao sam automatsko plaćanje budući sam se u zadnje vrijeme zatekao kako pretežno koristim Rapidshare Premium. Međutim, kako isti sve više gubi na popularnosti, htio bih ponovno koristiti Hotfile Premium pa me zanima je li to moguće, budući sam otkazao automatsko plaćanje. Probao sam se logirati sa podacima koje sam dobio uz Hotfile premium, i sad mi tamo piše free i upgrade to premium. Sad me zanima da li je moguće taj free account ponovo pretvoriti u premium sa istim PayPal accountom bez problema.
P.S. Također sam na premium stranici Hotfilea primijetio da postoji mogućnost kupovine premium računa koji vrijedi 6 mjeseci. Zanima me da li se i taj model automatski naplaćuje nakon isteka ili ne.
Unaprijed hvala na odgovorima!
Samo odi na upgrade to premium i bok.
Ja osobno ne plaćam automatski već svaki put ručno. Nemaš tu nikakvih problema.
hmm moram rec da je na fileserve premium brzina bolja
tj tamo mi je stalno bila 499kb/s dok na hotfile zna dosta padat
znam da sam se zalio na brzinu fileserve-a ali to je bilo zato sto nisam koristio JDownloader
no Hotfile ima nekih mogucnosti koje fileserve nema i jos je jeftiniji pa ostajem na njemu
Hvala na odgovoru! Ponovno sam nadogradio postojeći račun na premium i platio unaprijed za 6 mjeseci, plus 1 gratis. Taj mi model više odgovara nego automatsko plaćanje mjesečno.
sta je to rapidleech?
pozdrav zanima me dali ja i prijatelj može uzet account po pola nači platit ja pola on pola al skidat pod istim username i passwordom??
pozdrav zanima me dali ja i prijatelj može uzet account po pola nači platit ja pola on pola al skidat pod istim username i passwordom??
Naravno ;)
samo morate pazit mogli bi dobit ban radi toga jer inace to nije dopusteno
kako misliš pazit??
kako misliš pazit??
pa oni gledaju ip koji se spaja na racun i ako ih je previse u jednom danu bannat ce te
no mislim da za 2 ip-a na dan nebi trebali nista srat
jer netko moze kupit premium i podjelit na 20 ljudi,a to im bas i nije u interesu
mi može neko objasnit točnu proceduru kako skidat sa hotfilea, sad sam account kupio preko http://premium-hr.net/kako%20kupiti.html#kako%20kupiti%202 pa me zanima šta trebam radit, imam od prije account na hotfilu al mi je free pa me zanima kako da stavim premium i tako to kako skidat, ugl. sve:D
koristi program jdownloader i u njega unesi svoj premium hotfile account
u njega skopiras linkove i on pocne skidat to je to
onaj link nisam posjetio predugo mi ucitava jer uploudam
a sad od kuda skidati to ti nemam pojma, ja skidam samo sa jedne stranice ciji te sadrzaj nece zanimat
a kako da ovaj svoj postojeći hotfile account pretvorim u premium??
a kako da ovaj svoj postojeći hotfile account pretvorim u premium??
pa cim kupis on odma postane premium
btw zasto si kupovo preko neke 10. stranice?
jer je najjeftinije, preko enabava je 89 kn...a neznam za nikoju drugu...
jer je najjeftinije, preko enabava je 89 kn...a neznam za nikoju drugu...
pa mozda preko hotfile-a 9$ ti je tj. 50kn
nađes si nekog tko ima paypal pa da ti uplati :D
pa mislio sam to al kad mi niko nema hotfile, a ja i prijatelj skupili gotovinu:D, i sad idem to na poštu uplatit:D, jednostavnije je :PP
pa mislio sam to al kad mi niko nema hotfile, a ja i prijatelj skupili gotovinu:D, i sad idem to na poštu uplatit:D, jednostavnije je :PP
Evo ako hoćete ja vam kupim, samo uplatite na moj račun i ja odmah vidim transakciju, i kupim vam. Pouzdan sam (nema provizije ;)
šta preko pay pala?
šta preko pay pala?
ti njemu uplatis na racun u banci i on ti kupi
siguran je 100%(kao i vecina sa ovog foruma) to ti ja mogu potvrdit
ok sad cemo se mi dogovorit na pm:D
Warner Bros, Universal, Disney, Twentieth Century Fox i Columbia Pictures tuže Hotfile zbog kršenja autorskih prava:
In less than two years of operation, Hotfile has become one of the most heavily-trafficked sites on the Internet, according to the filing..
da to sam bas jucer osjetio :S jedva 130kb/s
cim mi istekne "ugovor" idem na fileserve puno je brzi,ali je i skuplji