Google Buzz

poruka: 12
|
čitano: 2.110
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Google Buzz

Google je predstavio svoju novu uslugu koja se integrira u Gmail, a radi se o društvenoj mreži sličnoj twitteru.

Obavezno pogledajte video (obratite pozornost na pljeskavicu Smijeh)

http://www.google.com/buzz

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2010 10:38 (Jeebt).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Google Buzz
Jos nije "stigao" na moj account, ali cini mi se kao super stvar. U biti ovdje google nastavlja sa svojom dominacijom na Internetu.

Samo se pitam kako se ne "izgube" u svim tim servisima koje nude...?
17 godina
neaktivan
Google Buzz

da, baš čitam na jutarnjem:

jutarnji - google buzz

Never interrupt your enemy when he is making a mistake. Napoleon Bonparte

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Google Buzz

Dobio Buzz, malo sam se poigrao sa time, izgleda interesantno. Neka kombinacija Twittera i Facebooka, samo što trenutno ima daleko manje điđa nego FB. Treba pripaziti jedino oko privacy settinga, sve je po defaultu uključeno na "public" (sva aktivnost je vidljiva otvoreno i javno kroz Google search), tako da to treba podesiti na "private" prije upotrebe.

Nisam ziher da će polučiti neki veći uspjeh, ali tko zna. Mislim da je Facebook ipak prejak servis, a i ljudi su uložili puno vremena da slože svoj FB profil i mrežu frendova. Osim toga, Facebook ne ovisi o Gmail adresama, dok je Buzz ograničen samo na Gmail korisnike.

0 0 hvala 0
17 godina
Google Buzz

Gdje su te postavke za privatnost?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Klikneš na "Connected sites" (u Buzz tabu, pored tvog imena), pa zatim na Edit za svaki sajt pojedinačno, i iz drop-down menija odabereš Public ili Private. Tu se nalazi i dodatni link "Post to other groups", gdje možeš točno podesiti koji od tvojih kontakata vide tvoj buzz.

Također, pored svog imena imaš i link Followers, tu također editiraš tko sve može pratiti tvoje postove.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2010 11:35 (BobbyZero).
16 godina
neaktivan
napravili su buzz najvjerovatnijue zato sto je (koliko se meni čini) wave podbacio, imam na svom mailu buzz i nisam jos niti jednom pokusao nista (ne stignem), pa ne mogu pametovati, ali cu probati
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
17 godina
neaktivan
Google Buzz

Po meni je Digsby još uvijek bolji izbor za sve ovisnike o stalnoj povezanosti i dostupnosti (ako ništa drugo, objedinjuje korisnike različitih servisa i mailova) Belji se

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Google Buzz

Wave je zapeo utoliko što je Google previše požurio sa Waveom, prerano su izašli u javnost sa time, i već u alfa fazi podijelili previše pozivnica. Ispalo je puno buke oko malo čega, nitko nije bio impresioniran onime što je vidio. Naravno, nije ni čudo, Wave je daleko od toga da bude dovršen.

Nadam se da nisu potpuno odustali od Wavea jer mi se načelno kao ideja jako sviđa, više nego Buzz zapravo, ali tko zna... vidjeti ćemo.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Google Buzz

Bah... što je iduće? Google kuća?

If a program actually fits in memory and has enough disk space, it is guaranteed to crash. If such a program has not crashed yet, it is waiting for a critical moment before it crashes.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Wave i Buzz dva razlicita svijeta. Al u pravom smislu. Ako se udje u dublju analizu moze se vidjeti velik razlike.

Ja mislim da ce i Wave i Buzz biti vrlo brzo upotrebljavani. Vise navijam za Buzz jer je onako bezazlen, dok je Wave ozbiljniji pa se i ne koristi tek tako. To je moje misljenje i ne mora biti tacno.

17 godina
neaktivan
Našao sam odličan link za Buzz.

Na dnu kada se ulogirate na gmail imate link "turn off Buzz".

ZAKON! Najbolja opcija u tom novom dodatku.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice