"Google ads" malo prokomentirajte!

poruka: 9
|
čitano: 1.612
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
"Google Ad" malo prokomentirajte!

"google ads" ili "google AdSense" ako netko ima iskustva sa tim neka mi objasni malo molim (znam osnovno npr: kako se nabavi sponzor i tako) Ali kako se novac prebacuje i ostale detalje kojih nema na internetu molio bih da mi objasnite ako znate?

EDIT: Google AdSense

brb
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2009 17:48 (Ficho3D).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sve ti je objašnjeno tamo gdje gledaš izvješća.

Isplata kad dosegneš 100US$ na sve moguće načine,ti izabereš koji.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: "Google ads" malo prokomentirajte!
Fidel kaže...

hvala, Kako je moguće da se dobije novaca onoliko koliko puta netko klikne na taj sponzorski link!!! Pa potome ja mogu klikati na taj link bezbroj puta i reči prijateljima da klikaju!!!!! jako brzo bi zaradio novac??!
brb
17 godina
neaktivan

Ako skuže da se previše klika zabrane ti Ad Sense

Once i rose above the noise and confusion,just get a glimpse beyond this illusion.I was souring ever higher but i flew too high.Though my eyes could see i still was a blind man,Tough my mind could think i still was a mad man.
16 godina
neaktivan
Ficho3D kaže...
Fidel kaže...

hvala, Kako je moguće da se dobije novaca onoliko koliko puta netko klikne na taj sponzorski link!!! Pa potome ja mogu klikati na taj link bezbroj puta i reči prijateljima da klikaju!!!!! jako brzo bi zaradio novac??!
 Nemoj ni slučajno ti klikati jer ti klik nije validan, a i mogu ti ukinuti ad sense.
Trebao si pročitati uvjete prije nego si kliknuo PRIHVAĆAM.
Prijateljima reci da klikaju max. 5 puta i ne više.
Nemoj nigdje na stranici da navodiš ljude da klikaju jer ti je ćao onda.
Pronađi uvjete korištenja pa ih pročitaj malo i kao što sam već rekao imaš sve objašnjeno tamo gdje su ti izvješća.

16 godina
neaktivan

1.Ni slućajno nemoj sam klikati na oglase,zato jer lako skuže po posjećenosti stranice

2.min. isplata je 10$, preko čekova

3.Ako ti deaktiviraju račun nema povrataka,imaš se samo jednom pravo žalit,tj. obrazložit da nisi ti kriv ako je previše klikano na t oglase.

4.Ovdje pogledaj detaljnije: AdSense Pomoć

Žene su raj za oci,pakao za dusu i cistiliste za novcanik

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hvala vam svima, Ja sam ovo pitanje postavio prije nego što sam prihvatio uvjete, no nisam ni uspio!

Jer nemam svoju web stranicu, lol!  Ali kao da sam negdje pročitao da se te reklame mogu stavljati na "google sites" ili blogove itd...

No nefunkcionira jer nemam baš svoju stranicu.

brb

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

imaš i hrvatsku konkurenciju googleu Xclaim daje 1,7 kn po kliku ali ti je ipak Google bolji evo ti link da se bolje upoznaš sa takvim tipom zarade

http://www.ludilo.com/

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ficho3D kaže...

Hvala vam svima, Ja sam ovo pitanje postavio prije nego što sam prihvatio uvjete, no nisam ni uspio!

Jer nemam svoju web stranicu, lol!  Ali kao da sam negdje pročitao da se te reklame mogu stavljati na "google sites" ili blogove itd...

No nefunkcionira jer nemam baš svoju stranicu.

...ma onda si napraviš neki blog na www.blogger.com   jer tamo ti je najednostavnije staviti jer oni imaju tu aplikaciju.
Žene su raj za oci,pakao za dusu i cistiliste za novcanik
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice