Gmail traži broj movbitela?

poruka: 48
|
čitano: 20.779
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Gmail traži broj movbitela?

Pa sta si uopce zapeo za taj gmail, ima drugih, boljih web mailova, koji te nis ne traze...

Think locally, act globally...
15 godina
protjeran
RE: Gmail traži broj mobitela?
Winampovac kaže...

danas sam pokušao otvoriti gmail account kad ono na kraju nakon što mi je prihvatilo postavke tražilo mi je da unesem broj mobitela bez tog podatka nisam mogao otvoriti račun. naravno odbio sam i ostao bez gmail-a. jel se može to kako zaobići?

Najbolje se registriraj na net mail,hot mail,samo bolje preporučujem yahooo.Na net mail je yebeno kada zaboraviš lozinku,a hotmail ti šalje novu lozinku na isti mail,bolje yahooo

WTF = Welcome To Facebook!
15 godina
protjeran
SupremeCommander kaže...

Pa sta si uopce zapeo za taj gmail, ima drugih, boljih web mailova, koji te nis ne traze...

bolji su zato jer ne traže broj moba? a pohrana? kolko giga prima svaki account? a kolko se može poslat mega u jednom mailu? čuo sam da je za gmail 7,5 giga storage, a mail 20 mega. kako je na ostalim servisima?

17 godina
neaktivan
pa sto ce ti 7.5 GB storagea kad mozes samo po 20 MB u mejlu stavljati...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
15 godina
protjeran
EnlightenedPhoenix kaže...

da ti kažem ne bi mi vjerovao {#}

17 godina
neaktivan

Od jednostavne teme(miš) napravite slona.Moj odgovor je:i ja sam im dao broj mobitela,možeš ga dat neće ti slat nikakve reklame šta skidaju pare nego ćeš u slučaju provaljenog accounta moć resetirat šifru {#}

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Winampovac kaže...
EnlightenedPhoenix kaže...

da ti kažem ne bi mi vjerovao {#}

Pa ako ti toliko treba uzmi si dropbox ili neki megaupload račun a ne na takve stvari slati... (+ u mejlovima se na ukupnu tezinu dodaje jos kojih 10 - 15% tezine u mgabajtaži...)

In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
15 godina
protjeran
sad je to nebitno. odustao sam. molim lock.
17 godina
Winampovac kaže...
SupremeCommander kaže...

bolji su zato jer ne traže broj moba? a pohrana? kolko giga prima svaki account? a kolko se može poslat mega u jednom mailu? čuo sam da je za gmail 7,5 giga storage, a mail 20 mega. kako je na ostalim servisima?

Za hotmail sam nasao ovo:

"Coming to the email facility, the cloud-based storage technology (SkyDrive) helps users compose mails up to 10GB. This is particularly useful if photos or videos are being shared. "Once photos get uploaded on SkyDrive, it acts almost like a personal hard-drive on the cloud," explains Rathin. SkyDrive gives users 25GB of free storage space, which is especially useful to share multimedia files. Once the photos are sent, it appears in the email in the form of a slide show. "

Pa ako ti 10GB nije dosta... {#}

Think locally, act globally...
14 godina
neaktivan
Re: Gmail traži broj mobitela?

mene baš zanima kako staviti svoj broj mobitela na gmail..treba mi za neku aplikaciju..

17 godina

Dal je pametno ostaviti broj svog mobača?

Na gmailu imam apsolutno sve, nebi bilo bajno da mi ga neko hakne...

Preporuke, jeste ostavili svoj, pravi naravno, broj?

Sto mi Darkwoodskih bubnjeva! |CroSimRacing|
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Gmail traži broj movbitela?
Armor kaže...

Ja sam ostavio, pravi naravno. 

preporuka, pa ostavi ga.

16 godina
Armor kaže...

Ja sam isto stavio pravi broj mobitela. Ne vidim problem u tom. Ne želim objavljivat javno svoj broj (facebook, twitter, google+...), ali ne vidim štetu u ovom. Ako mi netko skuži password na jednostavan način sam siguran da mogu vratit nazad podatke.

16 godina
Iggx kaže...
Armor kaže...

Ja sam isto stavio pravi broj mobitela. Ne vidim problem u tom. Ne želim objavljivat javno svoj broj (facebook, twitter, google+...), ali ne vidim štetu u ovom. Ako mi netko skuži password na jednostavan način sam siguran da mogu vratit nazad podatke.

kak funkcionira recovery prek moba? dobijes sms? sta ako ti netko ukrade mobitel?

16 godina
neaktivan

Ostavio sam im pravi broj ... i nije mi jasno zasto neki oko toga prave problem...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 14:09 (rebelsy).

0 0 hvala 0
16 godina
Ezio kaže...
Iggx kaže...
Armor kaže...

kak funkcionira recovery prek moba? dobijes sms? sta ako ti netko ukrade mobitel?

Pogledaj pod help na njihovim stranicama, ja sad koristim 2-step verification i mogu me nazvat na kućni ili poslat poruku na mobitel. Ako mi netko ukrade mobitel uđem u gmail i promijenim broj (ne mogu mi ukrast i mobitel i šifru i kućni telefon :))

Ne sjećam se kako je s tim "običnim" brojem. Mislim da ti ga ne koriste automatski kao zaštitu, tj. da oni traže broj da ne bi jedna osoba napravila 1000 gmail računa, ali imaš negdje opciju da ti pošalju sms kao potvrdu da si ti stvarni vlasnik. Jer sestri su prije cca pola godine saznali šifru i izmijenili. Kako mail nije koristila za ništa osim facebook nije se ni sjećala gotovo ničeg osim tog broja. Poslao sam im broj telefona, da nije slala mailove s tog računa itd. i vratili joj račun nazad.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 14:25 (Iggx).
17 godina

Eto, ostavil sam sve moguće kontakte (mob i kućni - kućni sam stavil +38549broj - valjda je ok za 049), dodal drugu mail adresu za pass recovery, napravil unikatno pitanje i odgovor i promjenil šifru!

Jesam li sad siguran {#}

Sto mi Darkwoodskih bubnjeva! |CroSimRacing|
15 godina
neaktivan
Armor kaže...

Eto, ostavil sam sve moguće kontakte (mob i kućni - kućni sam stavil +38549broj - valjda je ok za 049), dodal drugu mail adresu za pass recovery, napravil unikatno pitanje i odgovor i promjenil šifru!

Jesam li sad siguran {#}

Nikad nisi dovoljno siguran {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 17:09 (shady1024).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice