Freelancer.com - pomoć oko feedbacka

poruka: 9
|
čitano: 5.383
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Nudim pomoć u dobijanju dobrog feedbacka na freelancer.com
Napravim project, bidate, awardam vas i označim projekt kao završen, platim vas u cijelosti i ostavim 5 star feedback.

Cijena:

Bid mora biti najmanje 30$
i cijena ide po srednjem tecaju: http://www.hnb.hr/tecajn/

1 4 hvala 0
14 godina
neaktivan

U čemu je kvaka tj. zbog čega se mulja? :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa budući da znam koliko indijaca radi istu stvar, i nije toliko varanje.

Naravno, s druge strane, sasvim nepošteno jer se za prvi posao moraš namučiti, no ipak nije nemoguće dobiti ga, pogotovo ako imaš kvalitetan portfolio, znanje engleskog jezika koje je iznad razine spajanja jednostavnih rečenica u tekst, te malo pameti kod komuniciranja s poslodavcem...

Ali to je ipak nepošteno, kršenje ugovora kojeg prihvaćaš kod registracije i ne vidim razlog zašto tema ne bi trebala biti lockana do kraja dana.

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Freelancer.com - pomoć oko feedbacka
TIR669 kaže...

Naravno, s druge strane, sasvim nepošteno jer se za prvi posao moraš namučiti, no ipak nije nemoguće dobiti ga, pogotovo ako imaš kvalitetan portfolio, znanje engleskog jezika koje je iznad razine spajanja jednostavnih rečenica u tekst, te malo pameti kod komuniciranja s poslodavcem...

Ali to je ipak nepošteno, kršenje ugovora kojeg prihvaćaš kod registracije i ne vidim razlog zašto tema ne bi trebala biti lockana do kraja dana.

Da, upravo to. Gotovo nemoguće je dobiti prvi feedback, od gomile drugih koji bi sve za siću napravili. Možda i je zabranjeno raditi tako šta u freelanceru, ali ne vidim način da to otkriju. U svakom slučaju, ako netko hoće riskirati ponuda je tu, ako ne, ne.

16 godina
neaktivan
kristian_bm kaže...
TIR669 kaže...

Da, upravo to. Gotovo nemoguće je dobiti prvi feedback, od gomile drugih koji bi sve za siću napravili. Možda i je zabranjeno raditi tako šta u freelanceru, ali ne vidim način da to otkriju. U svakom slučaju, ako netko hoće riskirati ponuda je tu, ako ne, ne.

Nije istina. Teško je, ni blizu nemoguće... Rasporediš one bidove (zaboravio sam točno kako to radi na freelancer.com) i prijavljuješ se za poslove koje znaš da možeš napraviti bez većih problema, cijenu stavljaš realnu (ne nužno blizu averagea već ono što ti smatraš dovoljnim za taj posao) i kad-tad će te netko uzeti, kasnije ide i feedback, onda je ipak sve lakše.

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
13 godina
neaktivan
TIR669 kaže...
kristian_bm kaže...
TIR669 kaže...

Nije istina. Teško je, ni blizu nemoguće... Rasporediš one bidove (zaboravio sam točno kako to radi na freelancer.com) i prijavljuješ se za poslove koje znaš da možeš napraviti bez većih problema, cijenu stavljaš realnu (ne nužno blizu averagea već ono što ti smatraš dovoljnim za taj posao) i kad-tad će te netko uzeti, kasnije ide i feedback, onda je ipak sve lakše.

Onda sam samo ja imao problema. 100% popunjen profil, sa puno sample stvari. Bidao sam stalno, pisao poruke, ma svašta ali nikako dobiti prvi feedback, godinu dana dok nije krenulo

16 godina
neaktivan

GTFO muljatore

Can't find a better Jam!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gunner_V kaže...

GTFO muljatore

Ne muljam ništa, ljepo sam napisao da prvo ostavljam feedback a onda se meni plaća. Znači s moje strane je plaćeno, i ja do novca ne mogu nikako. Smuljan mogu biti samo ja, tako da dam feedback a meni se ne plati.

Najčešće su muljatori oni koji okrivljavaju druge da muljaju, bez ikakvog razloga.

13 godina
neaktivan

I dalje aktivno

Nudim pomoć u dobijanju dobrog feedbacka na freelancer.com 
Napravim project, bidate, awardam vas i označim projekt kao završen, platim vas u cijelosti i ostavim 5 star feedback. 

Cijena: 

Bid mora biti najmanje 30$ 
i cijena ide po srednjem tecaju: http://www.hnb.hr/tecajn/

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice