FREE ASP.NET+IIS (6/7)+MSSQL express hosting

poruka: 6
|
čitano: 3.320
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Free ASP.NET+IIS+SQL express hosting

Da li postoji u ovoj galaksiji (Mliječna staza) free web hosting koji mi nudi IIS 6/7+ASP.NET+SQL 2005/2008 Express(da mogu kao čovjek isprobati DNN, Cuyahoga, Umbraco, YAF,ne lokalno)u paketu? Najbolja fora mi je kako se veli: "Kada plaćate Web hosting, nema veze da li je GNU/Linux ili Server 2003/2008 pozadina svega." E pa ima veze. Jer ja ne želim kupiti Office 2003/2007 professional (piratsko ili legalno(VLPK) za Access bazu koja ionako nije ista kao SQL baza a koja se nudi kao baza kod nekih hostinga. A u GNU/Linux paketu ionako dobim Apache+PHP+MySQL za male pare (LAMP-P pojednostavljeno). Znači krajnja cijena nije ista, koliko god mi šutjeli/favorizirali određenu platformu. Meni se osobno sviđa(ju) C-oliki jezici, C# kao neki hibrid Pascala, Jave i C++, ali po pitanju weba, IIS vs Apache, to je druga priča. Teška su vremena pred M$-om ako ovako nastavi. Nije sve u igricama i DX-u.Mislim ono, zamislite, nude mi HELM sa M$ tehnologijom+MySQL ili Access kao bazu, sa kojim razlogom nebi onda prešao na PHP i Apache+MySQL kao prirodno okruženje? Na kraju svega, koga briga, zar ne? Ali ako se mene pita i milijune ostalih na webu, LAMP pokazuje svoju snagu bez obzira na (sigurnosne)propuste, ono priče tipa: "MySQL i PHP je hack", yeah right.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove. Votka i džin to je sada in dobra lova, brza kola, ribe oko stola

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Free ASP.NET+IIS+SQL express hosting

Jedan jedini koji sam ja našao.

http://www.aspspider.com/

17 godina

Ne kuzim poantu prvog posta, ali sto se tice cijene shared hosting-a, i LAMP i win dodzu oko 5$ mjesecno kod vecine (normalnih/kvalitetnih/provjerenih) providera. E sada ako se nekome da uciti sasvim novi jezik i okruzenje za cca 50-100kn razlike godisnje, nek izvoli.

VPS i Dedicated su skuplji doduse sa windozama, ali ako imas stranicu kojoj treba vps ili dedicated server onda imas para i za licencu windowsa!

"A developer is a machine that converts coffee into code"
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mene zanima stabilna i pouzdana hrvatska firma koji radi taj isti hosting a imate pozitivnih iskustava s njima. thx

0 0 hvala 0
16 godina
RE: FREE ASP.NET+IIS (6/7)+MSSQL express hosting
smigl kaže...

Mene zanima stabilna i pouzdana hrvatska firma koji radi taj isti hosting a imate pozitivnih iskustava s njima. thx

-free? nitko ozbiljan, samo prvi mjesec 'Demo'. Komercijalni, preporučam Avalon.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan
RE: FREE ASP.NET+IIS (6/7)+MSSQL express hosting

jel ti treba samo za test ili planiras nastavit sa koristenjem hostinga? Ako planiras nastavit, javi se na pm i dobit ces testni account kao forumski kolega :)

Personal Geek Blog - http://www.winblogs.net
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice