7.0, a govorim o Firefoxu. U zakašnjenju sam zbog problema od jedno 3 tjedna trajanja
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
..
7.0, a govorim o Firefoxu. U zakašnjenju sam zbog problema od jedno 3 tjedna trajanja
Paaaaaaaaa - DA.
Iako ja nisam baš oduševljen ovom verzijom Firefoxa. Nekako mi se čini da mi je 3.6 verzija bila brža. I zna li netko kako da vratim jednu stvar koju možete vidjeti na slici? Jednostavno mi je nestala nadogradnjom na sve novije verzije Firefoxa, a na verziji 3.6 mi je to bilo. Moguće da su to izbacili.
.
Ne treba meni to zbog izgleda, nego zbog jednog dodatka za Firefox.
Paaaaaaaaa - DA.
Iako ja nisam baš oduševljen ovom verzijom Firefoxa. Nekako mi se čini da mi je 3.6 verzija bila brža. I zna li netko kako da vratim jednu stvar koju možete vidjeti na slici? Jednostavno mi je nestala nadogradnjom na sve novije verzije Firefoxa, a na verziji 3.6 mi je to bilo. Moguće da su to izbacili.
Desna tipka miša pored zadnjeg otvorenog taba (ne na plusić) i zakvači Traka dodataka (ne znam engleski naziv ali bi trebalo biti add-ons u imenu).
Ne treba meni to zbog izgleda, nego zbog jednog dodatka za Firefox.
Napraviš ovo šta ti je @mario.L rekao i onda možeš jednostavno taj addon staviš gdje želiš tako što odabereš na istom izborniku customize te mišem klikneš na ikonu dodatka i odvučeš ga gdje ti odgovara... poslije možeš i zatvoriti tu traku
To je to! Hvala vam obojici!