Firefox - nightly builds

poruka: 543
|
čitano: 128.779
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Firefox - nightly builds
domicius kaže...

Kakvu "prednost" ti daješ? :)
Pa što onda ako je izašao prije nego Firefox. Ako je BD addon za Firefox, oni trebaju pomno pratiti razvoj tog Firefox-a, koliko god se nekima to činilo brzo (po nekima je sporiji razvoj nego u konkurencije), nema druge. Neće se sada kočiti razvoj Firefox-a da bi BD sjedio na guzici. Uostalom, kad malo pogledaš stvari iz perspektive, BD je for-profit, Mozilla ne non-profit organizacija. Što bi Mozilla trebala - štiti njihov profit? Ako ne mogu pratiti razvoj, ima drugih koji možda mogu, to je bar jasno. A to da bi Mozilli trebala biti u interesu sigurnost njegovih korisnika, kakve to veze ima konkretno s BD-em? Jel to jedini anti-virusni program? Uostalom, Firefox je cross-platform pa što da kažem ja koji niti ne koristim niti jedan anti-virusni softver na svom sustavu?

I uopće nije stvar u štancanju verzija, to ti je valjda jasno. BD je označen da je compatibile s Firefox-om 3 i nadalje, dakle, ne radi se ovdje o onom famoznom "problemu" gdje je Firefox upgrade-an i sada se pola addon-ova ne može niti instalirati samo zbog oznake verzije. Firefox je, kao što i sam karikiraš, mogao promijeniti samo ikonu u novoj verziji, jel bi zbog toga BD prestao raditi kako spada? Ne. Jel bi se onda bunio itko zbog nove verzije. Ne. Ali napredak mora doći, zvao se on Firefox 14 ili Firefox 5 ili Firefox 4.9 - a BD ga mora pratiti.

Ali budi siguran da se promjene u Firefox-u "kuhaju" ipak duže nego što se to običnom promatraču čini kada gleda samo verzije koje izlaze. Npr. ja sam trenutno već neko vrijeme na onome što će biti Firefox 16 a mogao bih odlučiti biti i na onome što će biti Firefox 17. Niti se ne sjećam više što je Firefox 14 novoga donio niti kada sam ga ja bio koristio. Zapravo je BD imao puno vremena (u terminima modernog razvoja softvera) da radi kako spada na Firefox-u 14.

ja gledam kranji rezultat, Mozilla je izgubila jednog korisnika. čak je i gore navedeni forumaš, uz svu ljutnju na BD instalirao Operu, a nije pobrisao BD. FF je u težoj poziciji jer je kao besplatan proizvod lako zamjenjiv. Mozilla ne treba štiti BD profil, ali ću ja štititi svoj novčanik. Korištenje antivirusnog programa je također izbor kao i izbor preglednika. Nisam ja jedini niti je prvi put da su verzije napravile pomutnju.

FF 15, 16 ili neki drugi neću ni probati dok ne izađu kao gotov proizvod.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.7.2012 8:34 (igy).
15 godina
neaktivan
igy kaže...
ja gledam kranji rezultat, Mozilla je izgubila jednog korisnika.

To je sasvim u redu, ali samim time ne možeš zaobići argumente koje sam ja dao "u obranu" Mozille. :) Pogledaj malo manifest Mozille. Nigdje se ne spominje pridobivanje ama baš svakog korisnika. Ako Mozilla radi na tim ciljevima, korisnici će doći ali je to manje važno. Uvelike je Mozilla već i ispunila cilj i otvorila web te ga vratila korisnicima. Naravno, kad bi zaspali, tko zna kako bi se stvari počele kretati tako da Mozilla itekako još uvijek ima veliku ulogu, makar spala na 10% korisnika.

No, koliko god ti sada bio fokusiran na taj trenutni "krajnji" rezultat, meni se ipak čini da BD ovdje griješi jer ako ne prati dovoljno razvoj, slična stvar se za godinu dvije može dogoditi i sa drugim browser-om. Pa i Lovac ti kaže kakva je situacija s BD-om i da ju neće još dugo trpit. Znači, jasno mi je da bi netko zbog uloženog novca ovako odlučio ali kad dođe vrijeme za opet platiti BD-u, tada je vrlo vjerojatno BD izgubio korisnika i to je opet *krajnji* rezultat... Mozilla se ne namiruje direktno od korisnika pa jedan manje ili više ne znači isto što i BD-u.

Ali osjećam da lagano idemo u off topic... :)

domicius
17 godina
domicius kaže...

To je sasvim u redu, ali samim time ne možeš zaobići argumente koje sam ja dao "u obranu" Mozille. :) Pogledaj malo manifest Mozille. Nigdje se ne spominje pridobivanje ama baš svakog korisnika. Ako Mozilla radi na tim ciljevima, korisnici će doći ali je to manje važno. Uvelike je Mozilla već i ispunila cilj i otvorila web te ga vratila korisnicima. Naravno, kad bi zaspali, tko zna kako bi se stvari počele kretati tako da Mozilla itekako još uvijek ima veliku ulogu, makar spala na 10% korisnika.

No, koliko god ti sada bio fokusiran na taj trenutni "krajnji" rezultat, meni se ipak čini da BD ovdje griješi jer ako ne prati dovoljno razvoj, slična stvar se za godinu dvije može dogoditi i sa drugim browser-om. Pa i Lovac ti kaže kakva je situacija s BD-om i da ju neće još dugo trpit. Znači, jasno mi je da bi netko zbog uloženog novca ovako odlučio ali kad dođe vrijeme za opet platiti BD-u, tada je vrlo vjerojatno BD izgubio korisnika i to je opet *krajnji* rezultat... Mozilla se ne namiruje direktno od korisnika pa jedan manje ili više ne znači isto što i BD-u.

Ali osjećam da lagano idemo u off topic... :)

čuj u nekim stvarima se slažem, no ja sam ovdje nezadovoljan. ja to gledam s ove strane: FF 11 problemi, FF 12 radi ok, ali povremeno relativno nestabilan ,FF 13 radi super, FF 14 nefunkcionalan, FF 15?, 16? 17?

općenito gledanje kroz neki duži period razvoja FF mislim da je bio najbolji dok je konkurencija bila IE6

mislim da je je okretanje raznim platformama veliki +, ali da su po pitanju desktopa zakazali

ja ne razmišljam mozgom programera jer to nisam, niti mi je bitno tko je tu kome trebao. ja gledam što je na kraju "ispalo"

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.7.2012 9:13 (igy).
15 godina
neaktivan

OK, u potpunosti mi je jasno kako ti to vidiš. I s tim se nemam što ne složiti, to ti kao i vjerojatno puno drugih ljudi, tako jednostavno vidiš.

Al kad si već ovdje, makar nisi programer, uzmi u obzir da je kȏd Firefox-a otvoren i svatko ga može vidjeti/mijenjati. Tako da osim ako Mozilla namjerno ne sabotira BD što je malo vjerojatno, sama ne može tu puno napraviti te se opet treba okrenuti BD-u i držati njih odgovornim. Ali bila krivica Mozille ili ne, neki će jednostavno vidjeti to kao krivicu Mozille :/ - toga sam svjestan a siguran sam da su i u Mozilli samo sumnjam da zbog toga gube sna. ;)

domicius
15 godina
igy kaže...
...

U prijevodu ti hoćeš reći kako razvijatelji programa ne smiju dalje razvijati svoj program jer on neće raditi s jednim jedinim av riješenjem.

AV (još i plaćeni) je taj koji treba držati korak s vremenom, promatrati što se dešava u softwareskom svijetu, razlučivati što je među novim stvarima dobro, a što ne!

Kada bi programeri uvijek čekali sve AV-e da dobiju zeleno svijetlo, onda bi svi programi bili u verziji 1.0 (ili čak u nekoj alfa/beta verziji)

Tako da nikako ne mogu stati na BD ovu stranu! (iako je među najboljim av riješenjima).

Tko se zadnji smije, nije skužio!
15 godina
neaktivan
igy kaže...

To znači da ga je trebalo istestirati na neke stvari.

Zašto? Kakvu obavezu ima Mozilla prema BD pluginu? Firefoxov plugin interface nije zamišljen za ovoliku zloporabu kakvu jedan tipičan AV radi. Opet ću ponoviti AV je po definiciji invazivan program koji svojim djelovanjem ponekad ometa normalno izvršavanje programa.

Pogledaj stack trace odavde

6    xul.dll     nsSocketOutputStream::Write

Mozilla XUL funkcija za komunikaciju prema van

5    nspr4.dll     SocketWrite

Netscape Runtime funkcija za komunikaciju prema van

4     ws2_32.dll     send

Standardna Windows Socket funkcija za komunikaciju prema van

3    BdProvider.dll     BdProvider.dll@0xe424

Nepoznata Bitdefender funkcija

2    BdProvider.dll     BdProvider.dll@0x2777

1    shlwapi.dll     StrStrIA

Poziv na funkciju iz shlwapi.dll biblioteke (standardni dio windowsa), koja radi ovo.

0    shlwapi.dll     StrChrIA

Poziv na funkciju iz shlwapi.dll biblioteke (standardni dio windowsa), koja radi ovo. To je funkcija u kojoj dolazi do rušenja pri pokušaju pristupanja memoriji.

Ako uzmemo u obzir da je error bio access violation, možemo zaključiti da se radi o pristupu komadu memorije kojem je pristup ili zabranjen ili je taj blok memorije oslobođen pa dolazi do dereferenciranja nevažeće memorijske adrese. Do rušenja dolazi odmah pri pokušaju pristupa komadu memorije koji dolazi iz send winsock funkcije, što će reći da bitdefender funkcije (o kojima iz njihovog imena ne možemo saznati baš ništa) diraju komad memorije na nepravilan način, tj. očito očekuju nešto čega u memoriji više nema ili čemu nemaju pristup.

Neka BD devovi izvole popraviti kvar na svom pluginu...

igy kaže...

Taj neki plugin namijenjen je sigurnosti računala, a ne izgledu lijevog gumba na traci... Ako Mozilla polaže na sigurnost, koliko tvrde onda bi rad ovakvih pluginova trebao biti prioritet,

Ne, pojam sigurnosti browsera ne uključuje AV skener. Sigurnost browsera se odnosi na komponente browsera unutar kojih ne smije biti rupa. Ergo. ako imaš siguran browser AV integracija s njime ti nije potrebna, jer takav browser ne bi imao rupa koje bi se moglo iskoristiti.

igy kaže...
I opet ću reći da kao kupac BD ću radije odustati od besplatnog programa koji mi antivirusnu funkciju čini neupotrebljivom nego obrnuto. Ja nemam toliko problema s antivirusnim da bih ga uopće mijenjao za drugi.

Promijeni browser.

Oscar-Mike-Golf Whiskey-Tango-Foxtrot
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.7.2012 13:41 (rustweaver).
17 godina
Firefox - nightly builds

{#}{#}

Lagani i zadnji mogući off (iako je vezan uz FF)

FF mi ima nezamjenjive addone. FF pod exclusion-om ili Opera su 2 privremena rješenja. Ni sa jednim nisam trajno zadovoljan. Opcija a) BD riješi problem i malo im posolim pamet za ubuduće (opet ponavljam, nije im 1x), b) ne riješe problem i stavljam avast free+comodo fw recimo nakon isteka licence

Djelomično se slažem s kolegom igy-em, učestalost problema što s dodacima, što sa ostalim programima u porastu je od kad se štancaju verzije FF-a (čuda li, s Chromeom nemam tih problema, al to je sad sporedna priča). No konačno krivim BitDefender. Opet neću opisivati probleme s 2011 i 2012 jer bih bio u debelom off topicu, ali zašto su tako lijeni pratiti Mozillu (i Thunderbird tu mislim)? Još bolje pitanje, zašto im uvijek treba cca 2 tjedna da mi riješe problem (ili predlože da isključim komponentu na što se je smijem), a nekim drugima u pola ili kraće? Izrazito neprofesionalno za tvrtku koja ima proizvod koji je po detekciji u pravilu pri vrhu ili na samom vrhu.

Konačno od Firefoxa neću odustati, već će BD izgubiti moje povjerenje, naravno to njih neće ni malo dirati. Žao mi je preostalih 234 dana licence (jednu sam platio, drugu nadodao kad mi je kolega iz ultimativne AV teme poklonio u zamjenu za par prijevoda).

EDIT:
"3 BdProvider.dll BdProvider.dll@0xe424

2 BdProvider.dll BdProvider.dll@0x2777

Nepoznata Bitdefender funkcija"

Upravo to narušava FF i oni to moraju srediti.

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.7.2012 13:30 (Lovac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Upravo to narušava FF i oni to moraju srediti.

Gle, posve je logično da te funkcije ostanu tajnovite i nedefiniranih imena kako bi se lakše štitio od virusa, ali to je ono što pokušavam reći. Teško će Firefox developeri popravljati greške sa pluginom kojem je u cilju da ostane tajnovit. Sudeći po posljednje dvije funkcije iz stacka očito je da BD plugin nešto traži (ili barem pokušava tražiti) po memoriji koja treba biti poslana "van". Pitanje je zašto je prije plugin imao pristup toj memoriji (jer očito je imao, inače ga ne bi tako napisali), a zašto sada više nema. Što se promijenilo, i zašto se promijenilo?

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.7.2012 13:50 (rustweaver).
17 godina
Firefox - nightly builds

Htio sam reči da ti BD dll-i narušavaju FF, ne da Mozilla to mora srediti, već BD.

EDIT: Izgleda da su riješili problem. Danas sam probao FF i ni jednom se nije srušio.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 18:18 (Lovac).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Htio sam reči da ti BD dll-i narušavaju FF, ne da Mozilla to mora srediti, već BD.

Da, koliko sam shvatio BD dll se kači na dolazni i odlazni promet firefoxa i skenira ga (kao nekakav presretač), ovdje je problem u skeniranju odlaznog prometa... Ne znam što tu Firefoxovi devovi uopće mogu učiniti (osim vratiti sistem na staro pod uvjetom da su nešto oni izmjenili, a ako su i mijenjali pitanje je koji je razlog za to bio). U svakom slučaju pametnije bi bilo da fix dođe sa BD-ove strane...

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.7.2012 16:18 (rustweaver).
16 godina
neaktivan
Firefox - nightly builds

http://people.mozilla.com/~zfang/Customization/LeftClick.mov

Navodno bi se trebalo pojaviti u Fx 18.{#}
Koliko dobrih i lepih skica imaju, a toliko je neimplementirano.

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Super izgleda, samo nisam ljubitelj tih fensi - šmensi efekata. {#}

15 godina
neaktivan
icecold kaže...

Navodno bi se trebalo pojaviti u Fx 18.{#}
Koliko dobrih i lepih skica imaju, a toliko je neimplementirano.

Lijepo, ALI, poznavajući Mozillu imat će hrpu problema s tim animacijama, nisu ni ono sa tabovima sredili, bilo jednu verziju i onda brže bolje maknuli zbog problema :D

Btw. kakav je to format, zašto nije u webm formatu? :D

15 godina
Firefox - nightly builds

Posto imam spojen komp na LCD TV od 40 inca i moram u browseru koristiti zoom kako bi ista vidio,jedini i prvi dobar browser koji sam nasao je bio Nightly 64x (raketa).

U zadnje vrijeme sam imao sve vise i vise problema tipa trokira pri otvaranju,loadanju,skrolanju,youtube totalna katastrofa (konstantan "not responding").I tako ja zbrisem Nightly 64x i odem na Firefox stranicu i kad ono nema vise nigdje za skinut 64x-verziju.Nakon pola sata muke konacno nasao i skinuo verziju 10.0a1 (2011-10-08),instalirao,kad ono radi ko pila.Reko mozda je bio problem te se nes sjblo u mojoj prijasnjoj verziji idem ja opet update napravit.Updejtam i opet sve po starom trokira pri otvaranju,loadanju,skrolanju....itd.

Eto ako neko ima slicnih problema preporucam mu povratak na verziju 10.0a1 (2011-10-08) jer ove zadnje verzije su u totalnoj banani!

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 18:39 (lmutak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lmutak kaže...

Nakon pola sata muke konacno nasao i skinuo verziju 10.0a1 (2011-10-08),instalirao,kad ono radi ko pila.Reko mozda je bio problem te se nes sjblo u mojoj prijasnjoj verziji idem ja opet update napravit.Updejtam i opet sve po starom trokira pri otvaranju,loadanju,skrolanju....itd.

To bi trebalo prijaviti. Ja nažalost ne mogu, jer nemam taj problem pa ga ne mogu detaljno opisati. Bug ne može biti popravljen ako developeri ni ne znaju da bug postoji.

Trebalo bi i testirati koja je poslijednja verzija koja radi kako treba (možda radi dobro i na nekoj od verzija nakon 10.0a1).

Kako ti radi 32 bitna verzija?

16 godina
neaktivan
lmutak kaže...

Posto imam spojen komp na LCD TV od 40 inca i moram u browseru koristiti zoom kako bi ista vidio,jedini i prvi dobar browser koji sam nasao je bio Nightly 64x (raketa).

U zadnje vrijeme sam imao sve vise i vise problema tipa trokira pri otvaranju,loadanju,skrolanju,youtube totalna katastrofa (konstantan "not responding").I tako ja zbrisem Nightly 64x i odem na Firefox stranicu i kad ono nema vise nigdje za skinut 64x-verziju.Nakon pola sata muke konacno nasao i skinuo verziju 10.0a1 (2011-10-08),instalirao,kad ono radi ko pila.Reko mozda je bio problem te se nes sjblo u mojoj prijasnjoj verziji idem ja opet update napravit.Updejtam i opet sve po starom trokira pri otvaranju,loadanju,skrolanju....itd.

Eto ako neko ima slicnih problema preporucam mu povratak na verziju 10.0a1 (2011-10-08) jer ove zadnje verzije su u totalnoj banani!

Rekao bih da de nešto zeznulo u profilu.

Ili resetuj Firefox ili preuzmi Waterfox koji je 64-bitni.

Poslednje verzije x64 Nightly-a su dostupne ovde.

rustweaver kaže...

Lijepo, ALI, poznavajući Mozillu imat će hrpu problema s tim animacijama, nisu ni ono sa tabovima sredili, bilo jednu verziju i onda brže bolje maknuli zbog problema :D

Btw. kakav je to format, zašto nije u webm formatu? :D

Pa,da... :D Otprilike tako nekako. :D

Što se tiče formata, pretpostavljam da je to zbog toga što većina zaposlenih u Mozilli koristi MacBook. :D

Inače, IonMonkey napreduje.

IonMonkey bi trebao da se spoji sa Nightly-em u 18-oj verziji.

15 godina
lmutak kaže...

Ispricavam se zbog napada na svima nam omiljenog web browsera,upravo sam otkrio izvor svog poroblema,pa eto mozda i nekom drugom pomogne (vidi sliku)

Edit: plus imao sam 4 update verzije JAVE instalirano na kompu koje su ocito imale konflikt

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 12:55 (lmutak).
15 godina
Firefox - nightly builds

Ovdje ste dosta ažurni i istinski volite Firefox, jedno pitanje samo.

Znači Firefox 14 (ali vjerovatno je ista stvar sa svim verzijama od 4 nadalje). Koristim tabs on top , kao vjerovatno i većina.

Uglavnom problem je u tome da tabovi nisu klikabilni skroz do samog vrha monitora, nego je razmak od par milimetara, odnosno par ''mrtvih'' piksela.

Googlam skoro sat vremena i nisam naletio na riješenje...čak su mnogi to prijavljivali kao bug.

Evo linkova sa tim problemom: LINK LINK2

Ne mogu vjerovati da nema riješenja, niti preko about:configa niti nekom ekstenzijom....kažu da se prčkanjem po skriptama preko stylisha može nešto napraviti ali to ne bi pokušavao...

?????

0 0 hvala 0
15 godina
Firefox - nightly builds

B - DUPLI POST

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 13:00 (ALVIN).

0 0 hvala 0
15 godina
Firefox - nightly builds

piše ti u statusu problema: RESOLVED FIXED

ja nemam tog problema ali se sjećam vremena kada sam koristio neku ne defaultnu temu za winxp, a i za win7, onda sam imao takve probleme

koristiš li ti neku nedefaultnu temu za windows?

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
sisko93 kaže...

piše ti u statusu problema: RESOLVED FIXED

ja nemam tog problema ali se sjećam vremena kada sam koristio neku ne defaultnu temu za winxp, a i za win7, onda sam imao takve probleme

koristiš li ti neku nedefaultnu temu za windows?

Da, Zune XP tema...obična crna tema, certificirana od microsofta i ful mi je dobra, ne bi ju micao ako je ikako moguće.... 

Jel se može šta osim toga probati ?

14 godina
neaktivan
Firefox - nightly builds

Post nije vezan uz nightly buildove, ali ovo je najaktivnija FF tema:

Neke stranice (poput Outlook.com) su onemogućile spremanje login podataka od strane browsera. Postoji li način da se to zaobiđe u Firefoxu (Kao Autocomplete=on na Chrome-u)?

0 0 hvala 0
15 godina
ALVIN kaže...
Da, Zune XP tema...obična crna tema, certificirana od microsofta i ful mi je dobra, ne bi ju micao ako je ikako moguće.... 

Jel se može šta osim toga probati ?

Pa baš je i meni ta tema zadavalo takav problem.

GigaGirl kaže...

Post nije vezan uz nightly buildove, ali ovo je najaktivnija FF tema:

Neke stranice (poput Outlook.com) su onemogućile spremanje login podataka od strane browsera. Postoji li način da se to zaobiđe u Firefoxu (Kao Autocomplete=on na Chrome-u)?

nešto poput ovoga?
LINK1

LINK2

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 14:33 (sisko93).
17 godina
lmutak kaže...
lmutak kaže...

Ispricavam se zbog napada na svima nam omiljenog web browsera,upravo sam otkrio izvor svog poroblema,pa eto mozda i nekom drugom pomogne (vidi sliku)

A cemu sluzi taj ProtectedMode, sta ako ga iskljucim pa sa tim dozvolim svim mogucim sranjima pristup kompu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 15:09 (cober).
16 godina
neaktivan
cober kaže...

A cemu sluzi taj ProtectedMode, sta ako ga iskljucim pa sa tim dozvolim svim mogucim sranjima pristup kompu.

Na taj način je Flash izoliran od sigurnosnih napada.

Mada, ako baš hoćeš izolaciju koristi Sandboxie.

IonMonkey bi trebao biti u 18-ci ovog tjedna.

Blog o JS: https://blog.mozilla.org/javascript/

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 23:47 (icecold).
15 godina
Firefox - nightly builds

Ekipa, jel vam o.k. FF 15.0, brz  ?   Ovako na papiru čak i dosta promjena u odnosu na 14.0.1.

Ja sa 14 nemam problema sa flashom (ni ničime) što neki spominju, mislim da je to više do verzija flash playera i raznih postavki.

0 0 hvala 0
17 godina
Firefox - nightly builds

Pozdrav ekipa, opet me crashevi muče. Ovog puta je to zbog atidxx32.dll, d3d11.dll itd. Uglavnom imam clean FF15, što trebam u about:config da se to izbjegne? Također fontovi su mi malo čudni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Pozdrav ekipa, opet me crashevi muče. Ovog puta je to zbog atidxx32.dll, d3d11.dll itd. Uglavnom imam clean FF15, što trebam u about:config da se to izbjegne?

Isključi hardversku akceleraciju, restartiraj browser.

16 godina
neaktivan
Firefox - nightly builds

Spremite se za moguća rušenja i probleme.

Od sutra IonMonkey je na Nightly-u.{#}

0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Firefox - nightly builds

Bas me zanima hoce bit neke razlike sa sutrasnjim updateom

http://www.soundstream.com/

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice