Facebook vidljivost?

poruka: 16
|
čitano: 10.086
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Facebook vidljivost?
pitanje

Dakle,

kad netko upiše moje ime na facebook može odmah ući u moj profil i vidjeti ga, bez da zatraži da sam mu ja prijatelj.

Kako mogu postaviti svoj profil na tražili facebook-a da mi samo izbaci ime i ponudi zahtjev za prijatljstvo bez da može ući u moj profil i gledat ga bez mog dopuštenja?

Hvala!

Processor: Intel Core 2 Quad Q6600 4×3.2GHz 8MB, Cooler Scythe Mugen, MBO: MB Gigabyte EP45-DS3 RAM: DDR2 8GB PC6400 (800MHz), Kingmax Monitor: Samsung SM 2232BW, 1680x1050 Router: LINKSYS WAG200G Grafička: Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 260 HDD: Segate 500GB Napajanje: FORTRON 450W

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Facebook vidljivost?
pa ja mislim da ne može pregledavat tvoj profil ako ti nisi dopustio prijateljstvo
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Znaći kako da mi se ne pojavi ono ''pogledaj profil'' nego ''dodaj kao prijatelj''?

Processor: Intel Core 2 Quad Q6600 4×3.2GHz 8MB, Cooler Scythe Mugen, MBO: MB Gigabyte EP45-DS3 RAM: DDR2 8GB PC6400 (800MHz), Kingmax Monitor: Samsung SM 2232BW, 1680x1050 Router: LINKSYS WAG200G Grafička: Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 260 HDD: Segate 500GB Napajanje: FORTRON 450W
16 godina
neaktivan
ti želiš gledat nečji profil, a ne poslat mu zahtjev za prijateljstvo?
16 godina

ovako:

odi gore na -settings -privacy settings -profile i tamo stavi sve na "Only friends". javi ak si zapeo.

16 godina
neaktivan
sam malo... može se pregledavat nečiji profil, a da mu ne budeš prijetelj?
16 godina
neaktivan
autorov komentar

da

16 godina
neaktivan
kak se to može. ja kad nekad budem na bratovom, hoću vidit profile ljudi koje poznajem, al prvo moram poslat zahtjev za prijateljstvo, i onda još čekad da oni prihvate a kak se može gledat bez tog zahtjeva?
16 godina

po defaultu ti je profil otvoren za javnost. ali većina ljudi si postave stvari onako kako si ti naveo, tj. da te prvo moraju dodati za prijatelja da im gledaš podatke.

17 godina
Facebook vidljivost?

Dakle, Settings -> Privacy Settings -> Profile. I sad tu odaberes "Only Friends" za ponudjene stavke. Finito.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Šime kaže...

Dakle, Settings -> Privacy Settings -> Profile. I sad tu odaberes "Only Friends" za ponudjene stavke. Finito.

znam to. to je da moj profil mogu pregledavat samo prijatelji. a jel se može kako gledat nečiji profil ako mu nisam prijatelj, a on je namjestio da smiju gledat samo njegovi prijatelji.
17 godina
jurluk kaže...
 znam to. to je da moj profil mogu pregledavat samo prijatelji. a jel se može kako gledat nečiji profil ako mu nisam prijatelj, a on je namjestio da smiju gledat samo njegovi prijatelji.

LOL pa naravno da ne mozes.
Ono sto korisnik namjesti, to vrijedi.

Naravno, dobar haker bi mogao neovlasteno upasti u facebook  Smijeh
16 godina
neaktivan
Facebook vidljivost?

dobro... a ja sam pitao jučer

jurluk kaže...
sam malo... može se pregledavat nečiji profil, a da mu ne budeš prijetelj?
 a processor je odgovorio

Processor kaže...

da

jel se stvarno može il on ne zna šta priča

0 0 hvala 0
17 godina
Facebook vidljivost?

Korisnik moze podesiti da mu profil mogu gledati:

a) svi ljudi iz njegove mreze (npr. Croatia) i svi prijatelji

b) samo prijatelji

c) prijatelji i prijatelji od prijatelja

Ako ti vidis neciji profil, a nisi mu prijatelj, onda je taj lik ocito odabrao opciju a)

Ako pak ne mozes vidjeti njegov profil, onda je lik odabrao b) tj. c)

Dakle, da li mozes vidjeti neciji profil ili ne, to ne ovisi o tebi, nego o tom korisniku, tj. kako je on to podesio...

0 0 hvala 0
17 godina
Facebook vidljivost?

da al sam vidio neke grupe na fejsu u koje kad se učlaniš i pozoveš sve frendove onda kao možeš pregledavat sve profile,

nikad nisam probo jel neko možda je pa da nam kaže jel ima kaj u tome il je to samo glupost

fuck yeah ako nema riješenja nema ni problema when i'll be rich, you'll be my bitch

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma sve takve grupe su ti varka,ima takvih 1000

npr. pošalji svim prijateljima i mora ti najmanje 15 prijatelja prihvatit da bi mogao vidjet ko ti gleda profil,sve ti je to čista varka!!!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice