Kako naslov kaže, jel fejs promjenio font?
Meni je promjenjen na svim dijelovima... poruke, imena profila, kompletan UI...
sad je malo sitniji i razmak izmedju slova je povećan
I šta s tim?
Probaj s drugim browserom i skeniraj viruse...
Kod mene je sve normalno tj. po starome.
Stisni tipku CTRL + ili - to ti je za povečanje fonta i smanjenje.
Može bit i do silverlighta :d Nello je na chatu mogao lajkat poruku xD zbog silverlighta :D
nije do browsera (na svim je isto) i nemam nikakvih virusa
zoom mi je na normalnoj razini
font je tanji, slova imaju veći razmak a manju visinu ...
tako mi prije nije izgledao FB
meni se nije ništa mijenjalo.sve je normalno...
Možda su ti se oštetile datoteke s fontovima ili se nešto dogodilo s cacheom za font. Evidentno je da se na tvom računalu koristi drugi font, a isto tako je evidentno da to nije problem Facebooka, nego problem s tvojim računalom.
Prvo provjeri kako su ti postavljeni fontovi u tvom web-pregledniku.
Probaj ovaj program: http://fix-fonts-folder.en.softonic.com/
Ili probaj od nekog drugog, tko ima istu verziju Windowsa, prekopirati fontove s njegovom računala na svoje.
Probaj temeljito počistiti računalo programima poput CCleanera ili uzmi kakav registry fixer.
Ili jednostavno napravi popravak instalacije Windowsa. To ti je krajnja opcija, ali opcija koja će >99% riješiti tvoj problem.
Možda su ti se oštetile datoteke s fontovima ili se nešto dogodilo s cacheom za font. Evidentno je da se na tvom računalu koristi drugi font, a isto tako je evidentno da to nije problem Facebooka, nego problem s tvojim računalom.
Prvo provjeri kako su ti postavljeni fontovi u tvom web-pregledniku.
Probaj ovaj program: http://fix-fonts-folder.en.softonic.com/
Ili probaj od nekog drugog, tko ima istu verziju Windowsa, prekopirati fontove s njegovom računala na svoje.
Probaj temeljito počistiti računalo programima poput CCleanera ili uzmi kakav registry fixer.
Ili jednostavno napravi popravak instalacije Windowsa. To ti je krajnja opcija, ali opcija koja će >99% riješiti tvoj problem.
Fontovi na stranicama ne moraju bit pohranjeni na računalu...
Ne moraju, ali u slučaju Facebooka jesu, pa... Konkretno, font je: 'lucida grande',tahoma,verdana,arial,sans-serif.
Pa ako je noob007 slučajno instalirao font Lucida grande, onda je jasno zašto su mu se "promijenili fontovi". Ostalo su standardni fontovi koji se koriste u Windowsima.
Ne moraju, ali u slučaju Facebooka jesu, pa... Konkretno, font je: 'lucida grande',tahoma,verdana,arial,sans-serif.
Pa ako je noob007 slučajno instalirao font Lucida grande, onda je jasno zašto su mu se "promijenili fontovi". Ostalo su standardni fontovi koji se koriste u Windowsima.
Je, u pravu si. Skidao sam neke fontove i instalirao ih (ujedno sam ih i spremio u rar-u za kasnije instalacije) i vidim sad da je jedan Lucida Grande (Lucida Grande.ttf i Lucida Grande Bold.ttf)
Jel mogu povratiti originalno nekako ili...?
Sve 5...
Samo sad ga obrisao iz WIn- fonts direktorija i fejs je opet normalan
Thanx