Facebook neki problem

poruka: 26
|
čitano: 5.021
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Facebook neki problem

evo ovako vec 3-4 tjedna mi je facebook nekako "proziran"netko mi je nešto pobrkao....

vec me živcira ako netko zna i ima sličan problem POMOĆ....hvala

errando discimus
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2009 15:22 (laki-cakija).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Facebook neki problem

ahahahahhahahahhahahahahahahhaha......kaj sad

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Facebook neki problem
laki-cakija kaže...

evo ovako vec 3-4 tjedna mi je facebook nekako "proziran"netko mi je nešto pobrkao....

Imao sam ja sličan problem ali ja sam obrisao cookies i vratilo mi se u normalu ,jedino ako ti nije do kakvog virusa ili je samo do facebooka Namigiva

RIDER
15 godina
neaktivan
rider15 kaže...
laki-cakija kaže...

Imao sam ja sličan problem ali ja sam obrisao cookies i vratilo mi se u normalu ,jedino ako ti nije do kakvog virusa ili je samo do facebooka Namigiva

sve mi  je drugo normalno osim facebooka...početna strane je nekako povećana a ovo drugo sve prozrno...

errando discimus
16 godina
neaktivan
laki-cakija kaže...
rider15 kaže...
laki-cakija kaže...

sve mi  je drugo normalno osim facebooka...početna strane je nekako povećana a ovo drugo sve prozrno...

To ti je onda vjerovatno do virusa ili do facebooka kako ti radi facebook na drugim browserima ,de de probaj  na internet exploreru,ili operi Iznenađen

RIDER
15 godina
neaktivan
Facebook neki problem

probao sam preko internet explorera i tamo je sve ok...

ali pošto sam navikao na mozzilu i sve radim preko nje kako bi to mogao riješiti...

errando discimus
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Facebook neki problem

a jesi probao pobrisati cache i cookies npr u  ccleaneru(kao što je netko rekao),makar hmm da bi to pomoglo.. i resetirati stranicu:
wiew>zoom>reset

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
seneka kaže...

a jesi probao pobrisati cache i cookies npr u  ccleaneru(kao što je netko rekao),makar hmm da bi to pomoglo.. i resetirati stranicu:
wiew>zoom>reset

probao sam restatirat stranicu ali opet ništa Plač

errando discimus
16 godina
neaktivan
Facebook neki problem

da,a sve drugo u firefoxu normalno izgleda?

ne znam,ekperimentiraj malo..skeniraj s nečim(zna se s čimNamigiva),ili probaj reinstalirati firefox..

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2009 16:08 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
seneka kaže...

ne znam,ekperimentiraj malo..skeniraj s nečim(zna se s čimNamigiva),ili probaj reinstalirati firefox..

ma sve je drugo normalno samo face...a misliš ako reinstaliram mozzilu da ce bit ok,,

errando discimus
16 godina
neaktivan
laki-cakija kaže...
seneka kaže...

ma sve je drugo normalno samo face...a misliš ako reinstaliram mozzilu da ce bit ok,,

Znači sve ti je drugo normalno samo sa facebook imaš problem ,reinstaliraj mozilu trebalo bi biti sve dobro da radi i facebooki onda ponovo vidi jel ti facebook takav  Iznenađen

RIDER
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2009 16:20 (rider15).
16 godina
neaktivan
laki-cakija kaže...
seneka kaže...

iskreno ne znam,ja bi ga prvo skenirao s malwarebytesom free..(reda radi)
ako je sve čisto,reinstalirao bi firefox,počistio registar od tragova s glary registry repairom(ako nemaš već neki specijalizirani registry cleaner) i onda skinuo novi firefox..
osobne postavke(bookmarks, lozinke i ostalo) ti ostaju,samo ostaviš bez kvačice kad te pita da ih briše..

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2009 16:42 (seneka).
15 godina
neaktivan
seneka kaže...
laki-cakija kaže...
seneka kaže...

iskreno ne znam,ja bi ga prvo skenirao s malwarebytesom free..(reda radi)
ako je sve čisto,reinstalirao bi firefox,počistio registar od tragova s glary registry repairom(ako nemaš već neki specijalizirani registry cleaner) i onda skinuo novi firefox..
osobne postavke(bookmarks, lozinke i ostalo) ti ostaju,samo ostaviš bez kvačice kad te pita da ih briše..

ja sam skenirao sa gore navedenim programom i sve je čisto čak sam i skinuo novu mozzilu i opet nista

errando discimus
16 godina
neaktivan
Facebook neki problem

Ma čim ja vidim facebook, otvorim da se nasmijem, i ne dajem odgovore...

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
Moj PC  
2 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Ma čim ja vidim facebook, otvorim da se nasmijem, i ne dajem odgovore...

neka tako i ostane

errando discimus
15 godina
neaktivan
Facebook neki problem
najbolje ti je reinstallirati mozillu onda ce ti se vratit na normal postavke... imas i one updatese na mozillinoj stranici za facebook i jos neke...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
laki-cakija kaže...

ja sam skenirao sa gore navedenim programom i sve je čisto čak sam i skinuo novu mozzilu i opet nista

razumijem te da je iritantno,pogotovo ako si često na facebooku,a firefox ti je prvi browser..ali stvarno mi ništa drugo ne pada na pamet..
 imaš neke addone na  firefoxu,jer se to desilo nakon instalacije nekog softvera,problem firefoxa s facebook-om?
jel gasiš komp?možda da ga samo restartaš ili restartaš router..
ili će se neko javit ko je imao sličan problem ili zna o čemu se radi

edit:i šta znači skinuo,jesi reinstalirao postojeći firefox(3.5.5 ?) na onaj način, ili samo nadogradio..?

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2009 18:06 (seneka).
15 godina
neaktivan
seneka kaže...
laki-cakija kaže...

razumijem te da je iritantno,pogotovo ako si često na facebooku,a firefox ti je prvi browser..ali stvarno mi ništa drugo ne pada na pamet..
 imaš neke addone na  firefoxu,jer se to desilo nakon instalacije nekog softvera,problem firefoxa s facebook-om?
jel gasiš komp?možda da ga samo restartaš ili restartaš router..
ili će se neko javit ko je imao sličan problem ili zna o čemu se radi

edit:i šta znači skinuo,jesi reinstalirao postojeći firefox(3.5.5 ?) na onaj način, ili samo nadogradio..?

nije mi se to desilo nakon nikakve instalacije nego bio sam na faceu i nešto sam pritisnuo i to mi je od jednom došlo..

nema to veze sa ruterom...

skinuo znači(downlodao):P

errando discimus
15 godina
neaktivan
Facebook neki problem

prilikom trazenja novog frenda na facebook..pojavi mi se ovaj text..tako vec tri dana-neznam kako to rjesiti.hvala

You have been blocked from adding friends because you repeatedly misused this feature. This block will last anywhere from a few hours to a few days. When you are allowed to reuse this feature, please proceed with caution. Further misuse may result in your account being permanently disabled. For further information, please visit our

prascic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
prascic kaže...

prilikom trazenja novog frenda na facebook..pojavi mi se ovaj text..tako vec tri dana-neznam kako to rjesiti.hvala

You have been blocked from adding friends because you repeatedly misused this feature. This block will last anywhere from a few hours to a few days. When you are allowed to reuse this feature, please proceed with caution. Further misuse may result in your account being permanently disabled. For further information, please visit our

koliko imas prijatelja na faceu????

kolio ih dnevno zoveš????

tako je i meni bilo pa su i rekli da ce mi izbrisati racun jer sam "prenasilan"nesmiješ sada dnevno zvat 50 zahtjeva za prijateljstvo..

errando discimus
16 godina
neaktivan
laki-cakija kaže...

Tko jede makarone?

siptoP
15 godina
neaktivan

preko 350.evo danas mi je se odblokirao.znaci limit je 50..a malo sam prekrdasio.hvala

prascic
15 godina
neaktivan
Facebook neki problem

pozz svima!!! E ovako, zna li neko kako da podesim da mi na wall'u ne izlazi sa kim sam postala prijatelj, kome sam komentarisala link, sliku i ostalo...........

Belji se

ako neko zna neka mi odgovori kako, korak po korak............ HVALAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Stisni na ovaj link

http://www.facebook.com/settings/?tab=privacy&section=profile

16 godina
neaktivan
laki-cakija kaže...

Jedan prijatelj mi se isto pozalio (online) na slican problem,a uz to sto mu je sve bijelo i nepotpuno,nije mogao ni pisati na chat.

Poslao mi je password fejsa da probam ja sa svojim browserom uc,i kod mene je sve bilo u redu.

Znaci bilo je do njega.

Upao sam mu u comp.sa namjerom da mu samo (re)instaliram Flash Player i Flash activeX,isao sam da je to,ali uz to imao je i oko 8 virusa.

Ocistio sam mu to,uradio upgrade Firefoxa i instalirao Flash i ActiveX.

On se logirao nakon toga i sve mu je bilo u redu kao i prije.

Ako ti nesto do ovoga moze pomoc da rijesis problem,bice mi drago.

Poz. Cool

Ne moze to bez kabla
15 godina
neaktivan
Facebook neki problem

zna li itko u cemu je problem,jer na drugim brovserima valja......

errando discimus
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice