eBay - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 14.402
|
čitano: 5.374.894
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: eBay - pitanja i odgovori
Jer kad sam rekao ženi na trafici da mi da karticu od 250 rekla mi je da ima ovo jeftinije.tek sam kasnije skužio
10 godina
neaktivan
Naravno
14 godina
eBay - pitanja i odgovori

tip ne šalje u Rvacku ITEM

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Gale92 kaže...

tip ne šalje u Rvacku ITEM

Vidi koliko ima ocjena - čak punu jednu.  Ako to baš hoćeš naručiti, evo isto to, samo tri centa skuplje, od lika koji šalje u Hrvatsku.

16 godina
odjavljen

Onaj seller od kojeg sam kupio radio je "magično" nestao sa ebaya

Koja je procedura? Da li ebay odmah pokreće postupak ili što (nikad nisam bio u toj situaciji pa me zanima)? Zanimljivo da sam dobio tracking broj, nešto putuje meni, valjda nije antraks.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2016 22:17 (Sum_of_all_fears).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Poz
Jel moguće ikako ne kupiti proizvod nakon sto ga osvojiš putem bidanja ???
Tj samo odbiti

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
#wot#vk.0h kaže...
Poz
Jel moguće ikako ne kupiti proizvod nakon sto ga osvojiš putem bidanja ???
Tj samo odbiti

Možeš pitati ali to ti ne moraju uvažiti - biddanjem si se obvezao na kupovinu i ako ne platiš, dobit ćeš UPI (unpaid item). Skupiš tako par komada, suspendiraju ti acc.

I naravno da to piše u FAQ...

Što vam ne dosadi postavljati ista glupa pitanja svakih dvije stranice?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2016 22:19 (Sum_of_all_fears).
17 godina
moderator
Sum_of_all_fears kaže...

Onaj seller od kojeg sam kupio radio je "magično" nestao sa ebaya

Koja je procedura? Da li ebay odmah pokreće postupak ili što (nikad nisam bio u toj situaciji pa me zanima)? Zanimljivo da sam dobio tracking broj, nešto putuje meni, valjda nije antraks.

Možda je samo privremeno nestao? Možda je prodavao krivotvorine ili tako nešto.

Naginjem tome da će ti stići to što si naručio, pogotovo što imaš tracking broj. Na tvom mjestu ne bih pokretao postupak. Ako ne stigne to što si naručio, onda ima smisla pokretati.

16 godina
odjavljen
mbaksa kaže...

Možda je samo privremeno nestao? Možda je prodavao krivotvorine ili tako nešto.

Naginjem tome da će ti stići to što si naručio, pogotovo što imaš tracking broj. Na tvom mjestu ne bih pokretao postupak. Ako ne stigne to što si naručio, onda ima smisla pokretati.

Ma prodavao je stvari za 30% cijene i imao je samo par ocjena pa je vjerojatno nestao za stalno. Naručio sam jer me živo zanimalo što će se dogoditi...

Al dobro, ako stigne neka glupost, otvaram case. Na ebayu piše da ne moram ništa raditi, zato sam pitao...

9 godina
odjavljen
Otvoris case i dobijas ga 100%. Ja sam prije 3 godine narucio 39 itema od 3 dobavljaca i sva 3 brisani sa ebaya i poslije toga jos 10tak. Nikad nista nije došlo. Akk ga ne mozes pratiti sam tracking moze biti i izmisljen...
16 godina
odjavljen

Tracking mogu uredno pratiti, nešto definitivno stiže....

9 godina
odjavljen

TO bi bilo prvi put za mene... Ajd bas me interesuje sta ce ti stici. Obavezno javi. Ionako ces pare dobiti ovako ili onako.... Ne znam koliko je skupa stvar ali mozda bi bilo pametno snimiti otvaranje paketa da ti ne bude poslao nesto bezveze a ima pisani trag da si primio....

16 godina
odjavljen

Naravno da ću snimati, neću valjda izgubit 10$ jer sam lijen...

9 godina
neaktivan
Tak sam i ja narucil nkj i dobil tracking a u meduvremenu je prodavac nestal..dode paket a kad u paketu mali drveni pijetao..

Naravno pare su bile vracene
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Izgleda da su im nekakve guže na Pošti-Carini. Ili je samo moj paket zaglavio :)

Poslani podaci o cijeni paketa na njihov mail prije više od tjedan i pol, tek se danas paket pomaknuo s Carine na trackingu.

Tak da ak još ima takvih da se ne zabrinete.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
CyberDemonVZ kaže...

Izgleda da su im nekakve guže na Pošti-Carini. Ili je samo moj paket zaglavio :)

Valjda sad imaju godišnje odmore!

CyberDemonVZ kaže...

Poslani podaci o cijeni paketa na njihov mail prije više od tjedan i pol, tek se danas paket pomaknuo s Carine na trackingu.

To nije ništ. Jel se sjeća tko kolege MileenaVorhees? Tu i tamo virnem na tracking na njegov iPhone 5 za kojeg je carina tražila provjeru je li krivotoren. Pred tri mjeseca je završio na carini! I čini se da su tek pred 11 dana odlučili da nije krivotvoren (ne piše ništa eksplicitno, ali bi se to dalo zaključiti iz toga što je prošao dalje), ali još ne piše da mu je poslan na adresu - još uvijek je u središnjem uredu carine. Zapravo je još i neko kemijanje unutar carine - pokušaj dostave s 10003 na 10004 pa se vratio natrag u 10003 radi neuspješnog pokušaja dostave.

13 godina
mbaksa kaže...

CyberDemonVZ kaže...

To nije ništ. Jel se sjeća tko kolege MileenaVorhees? Tu i tamo virnem na tracking na njegov iPhone 5 za kojeg je carina tražila provjeru je li krivotoren. Pred tri mjeseca je završio na carini! I čini se da su tek pred 11 dana odlučili da nije krivotvoren (ne piše ništa eksplicitno, ali bi se to dalo zaključiti iz toga što je prošao dalje), ali još ne piše da mu je poslan na adresu - još uvijek je u središnjem uredu carine. Zapravo je još i neko kemijanje unutar carine - pokušaj dostave s 10003 na 10004 pa se vratio natrag u 10003 radi neuspješnog pokušaja dostave.

Znam da njemu nije smješno ali...

Valjda je od onda kupio već dva nova :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
11 godina
protjeran
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Sve cijene koje si stavio si manje vise iste... Prodavac djeluje ok.  Naruci ako ti cijena odgovara...

17 godina
moderator
Boixus Nois PS kaže...

Dali je ovo original ili nekakva kopija jer se prodaje ispod cijene kakava je u dućanima koliko sam vidio?

Baš i ne kužim u čem je stvar. Na linkovima koje si dao je oko 70 dolara.

Ako hoćeš nešto stvarno jeftino, imaš recimo ovo.

9 godina
odjavljen
Pa valjda je u prodavnici više... Tako sam ja razumio....
9 godina
odjavljen
Jel to stigao tvoj? Ovaj si ti narucio?
17 godina
moderator
Torent kaže...
Jel to stigao tvoj? Ovaj si ti narucio?

Nije još.

11 godina
protjeran
Ma izgleda da sam ja pomješao 2 različita modela.

Jel imaš ovo čudo koje si mi linkao ?
17 godina
moderator
Boixus Nois PS kaže...
Jel imaš ovo čudo koje si mi linkao ?

Nemam još. Trebalo bi stići kroz tjedan-dva, a ako mi ga budu htjeli cariniti, to će cijelu stvar vjerojatno produljiti za koji tjedan.

Recenzije su pozitivne, jedino zamjeraju sporost. A sad, koliko je to stvarno problem, vidjet ću kad stigne. Za tu lovu koliko sad košta mislim da ne može biti toliko spor da bi to bila baš tako velika zamjerka. Mada dobro, ja sam ga ionako naručio više zbog radoznalosti - ono, 150 kuna za medijski 4K player.

11 godina
protjeran
Mislim da ću ipak uzeti ovaj svoj,jer svi mobiteli i aparati iz niskog cjenovnog ranga su otišli na vječna lovišta prije ili kasnije.
Ali opet privlači taj 4k...
9 godina
neaktivan

Pozdrav,imam pitanje : Narucit cu iPhone 5c iz New Yorka i sad cijena je 1205 kn. Da li bi on isao na carinu? Prosli puta kada sam narucivao iPhone 4 on nije . Bojim se narucivat jer mi je zadnji iPhone 5s ( Iz kine ) bio unisten jer su ustanovili da je kopija a bio je manufacturer refurbished.Hvl na odgovoru. Link od moba : http://www.ebay.com/itm/Apple-iPhone-5C-8GB-16GB-32GB-GSM-Factory-Unlocked-Smartphone-Cell-Phone-c-/162018407006?var=&hash=item25b90cb25e:m:mi1pxPGl8oVvKrefNmXPGew

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
MileenaVoorhes kaže...

Pozdrav,imam pitanje : Narucit cu iPhone 5c iz New Yorka i sad cijena je 1205 kn. Da li bi on isao na carinu? Prosli puta kada sam narucivao iPhone 4 on nije . Bojim se narucivat jer mi je zadnji iPhone 5s ( Iz kine ) bio unisten jer su ustanovili da je kopija a bio je manufacturer refurbished.Hvl na odgovoru. Link od moba : http://www.ebay.com/itm/Apple-iPhone-5C-8GB-16GB-32GB-GSM-Factory-Unlocked-Smartphone-Cell-Phone-c-/162018407006?var=&hash=item25b90cb25e:m:mi1pxPGl8oVvKrefNmXPGew

E jesi uporan...

"Refurbished phone (none original box)"

Mogao bi opet u prešu.

P.S. Moja situacija sa nestalim sellerom je pošla u sasvim novom smjeru. Prema trackingu koji sam dobio prije nego što je ispario, moja narudžba je danas isporučena u Osijek. To je točno 445 kilometara u pogrešnom smjeru

13 godina
Sum_of_all_fears kaže...

P.S. Moja situacija sa nestalim sellerom je pošla u sasvim novom smjeru. Prema trackingu koji sam dobio prije nego što je ispario, moja narudžba je danas isporučena u Osijek. To je točno 445 kilometara u pogrešnom smjeru

Vidio sam sličnu sitaciju.

Korisnik misli da je krivo isporučeno (kao vjerojatno i ti), ali prodavać je zapravo dao "fake" broj. Tj, ispravan, al ne tvoj, nego od neke sasvim druge robe :/

16 godina
Sum_of_all_fears kaže...
MileenaVoorhes kaže...

E jesi uporan...

"Refurbished phone (none original box)"

Mogao bi opet u prešu.

Kontaktiral prodavača,i pitaj dali je kopija.

Ako ga carina uništi,otvori case na paypalu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice