Nije jos proslo carinu. TO je stiglo u sarajevo i preusmjerili su na carinarnicu Banja Luka. To je u posti kod autobuske stanice. Sutra je kod njih i ako te u toku sutrasnjeg dana ne nazovu prekosutra je kod tebe. I meni je doslo par stvari iz Singapura ;) Mzda se vidimo sutra na carini ;)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako je malo pakovanje vjerovatno te nece zvati.... Ako budu zvali dokaz o uplati ce traziti...
Nego, jeli sutrra pošta radi makar u skraćenim satima?
Mene šta sam imao 5-10 paketa preko granice su jednom zvali. Sa time da mi je većina paketa bila ispod 160kn. Ako ti paket kasni to je moguća indicija da ga pregledavaju na carini. Ako pri pregledu odluče da bi paket mogao biti vrijedniji od tih 160kn a unutar samog paketa nije račun tražiti će te račun. Glasine su da je svaki 3. paket pregledan na carini.
Inače smo sa tih 160 kn jedna od zemalja sa najnižim takvim limitom, džibuti npr. isto ima tih 160kn bez plaćanja PDV-a.
Ma nece te ni zvati ako nisu do sada....
Naravno ali tesko. Prvo zovu....
http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_nkw=mini+stylus&_frs=1
1.Kako ga napraviti ?
2.nakon izrade,jel dobijem fizičku karticu ili je to nesto kao Gmail račun ?
3.Jel istina da se onih 2 dolara vrate kasnije ?
4.kako uplaćujem na taj račun ?

Economy = very slow.
Standard = slow.
Na temelju čega to tvrdiš?
Al nema garancije. Stoga ako netko želi tracking broj pa misli radi toga odabrati Standard shipping, prvo bi trebao provjeriti s prodavačem da li doista šalje s tracking brojem.
Da li bi mi netko mogao provjerit da li se ovaj proizvod dostavlja u hrvatsku i kolika bi bila cijena s poštarinom..naime nemam e bay račun pa da se ne registriram bezveze ako se ne dostavlja kod nas.(cijeli Amazon sam pretražio i nema dostave).
http://www.ebay.com/itm/360-Full-Body-Coverage-Protection-Hard-Slim-Ultra-thin-Hybrid-Case-Cover-F-Phone-/252441936529?var=&hash=item3ac6b64291:m:mWEAeWW8Z5YS8PoCoS0hG_w
Snašao sam se,hvala svejedno.
Da li bi mi netko mogao provjerit da li se ovaj proizvod dostavlja u hrvatsku i kolika bi bila cijena s poštarinom..naime nemam e bay račun pa da se ne registriram bezveze ako se ne dostavlja kod nas.(cijeli Amazon sam pretražio i nema dostave).
http://www.ebay.com/itm/360-Full-Body-Coverage-Protection-Hard-Slim-Ultra-thin-Hybrid-Case-Cover-F-Phone-/252441936529?var=&hash=item3ac6b64291:m:mWEAeWW8Z5YS8PoCoS0hG_w
Dostavu vidiš i bez da si registriran/prijavljen na eBay. 3.17 britanskih funti, znači oko 30 kuna.
Nego, uzmi u obzir da ti je taj prodavač na godišnjem do 29.8.
Zanima me ocu li platiti carinu za paket iz VB posto su oni izglasali izlazak
Lako što su oni izglasali, vidiš da još nisu ni sami sigurni hoće li opet glasati. Potrajat će to koju godinicu ovim tempom. Do tada, samo naručuj i ne sekiraj se oko carine.
Zanima me ocu li platiti carinu za paket iz VB posto su oni izglasali izlazak
Izglasati izlazak na referendumu i izaći su dvije različite stvari. Izaći će tek tamo za negdje dvije+ godine. Do kad formalno ne izađu, još uvijek su u EU.