eBay - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 14.402
|
čitano: 5.375.471
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
odjavljen
Re: eBay - pitanja i odgovori

Nije jos proslo carinu. TO je stiglo u sarajevo i preusmjerili su na carinarnicu Banja Luka. To je u posti kod autobuske stanice. Sutra je kod njih i ako te u toku sutrasnjeg dana ne nazovu prekosutra je kod tebe. I meni je doslo par stvari iz Singapura ;) Mzda se vidimo sutra na carini ;)

9 godina
neaktivan
Sta ce traziti ako budu zvali? Da se odma pripremim ja se obradovao da je carina u Sarajevu i da je proslo bez carine haha nesto sam racunao na ovu cijenu od 97km izace troskovi 39,30km puno
9 godina
odjavljen

Ako je malo pakovanje vjerovatno te nece zvati.... Ako budu zvali dokaz o uplati ce traziti...

9 godina
neaktivan
eBay - pitanja i odgovori

Nego, jeli sutrra pošta radi makar u skraćenim satima?

https://en.wikiquote.org/wiki/Mikhail_Bakunin
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Da li su vas zvali? Mene nisu jos a dace bog i da ne zovu
9 godina
neaktivan
Sasa83 kaže...

Mene šta sam imao 5-10 paketa preko granice su jednom zvali. Sa time da mi je većina paketa bila ispod 160kn. Ako ti paket kasni to je moguća indicija da ga pregledavaju na carini. Ako pri pregledu odluče da bi paket mogao biti vrijedniji od tih 160kn a unutar samog paketa nije račun tražiti će te račun. Glasine su da je svaki 3. paket pregledan na carini.

Inače smo sa tih 160 kn jedna od zemalja sa najnižim takvim limitom, džibuti npr. isto ima tih 160kn bez plaćanja PDV-a.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2016 15:15 (GNU+Linux).
9 godina
odjavljen
Sasa83 kaže...

Ma nece te ni zvati ako nisu do sada....

9 godina
neaktivan
Bilo bi dobro da ne zovu samo ako je paket stigao u BL da li postoji sansa da oni imaju tu cijenu i da odrade carinjenje bez mog dostavljanja racuna?
9 godina
odjavljen

Naravno ali tesko. Prvo zovu....

10 godina
neaktivan
Jel zna Netko kako se ovo zove ?znaci ovo sam dobio na poklon i sad želim kupiti jos takvih Al nez kako se zove ...uglavnom to sa slike je kao nekakva olovka na touch ..i vjerovatno sluzi zimi kad nosimo rukavice pa da ih ne skidamo ..

0 0 hvala 0
15 godina
moderator
#wot#vk.0h kaže...
Jel zna Netko kako se ovo zove ?znaci ovo sam dobio na poklon i sad želim kupiti jos takvih Al nez kako se zove ...uglavnom to sa slike je kao nekakva olovka na touch ..i vjerovatno sluzi zimi kad nosimo rukavice pa da ih ne skidamo ..

http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_nkw=mini+stylus&_frs=1

With the first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably.
10 godina
neaktivan
Zahvaljujem 😉😉😉
9 godina
neaktivan
Imas da kupis touch screen rukavice

Mozda je bolje nego to
9 godina
neaktivan
Stigao danas box i to prosao bez carine samo postar uzeo 3km extra
10 godina
neaktivan
Hvala na savjetu i pomoći ,ali ipak bih ovu prvu soluciju jer živim u Zadru gdje rijetko ko nosi rukavice zimi iako nekad zna biti jako hladno...
10 godina
neaktivan
Nego moze li mi Netko pojasniti kako napraviti paypal račun jer mi je vise glupo pitati frenda da mi nesto naruči svaka 2 tjedna :/.E sad :
1.Kako ga napraviti ?
2.nakon izrade,jel dobijem fizičku karticu ili je to nesto kao Gmail račun ?
3.Jel istina da se onih 2 dolara vrate kasnije ?
4.kako uplaćujem na taj račun ?

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
10 godina
neaktivan
Jel mi moze tko objasniti sto znaci i koja je razlika između standard int shiping te economy int shiping ???konkretko za tablicu sa slike ??

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Na slici ništa ne vidim.
Moj PC  
0 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Google rezultat

Economy = very slow.
Standard = slow.
9 godina
Standard obično ima uključen tracking number.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Gogo222 kaže...
Standard obično ima uključen tracking number.

Na temelju čega to tvrdiš?

9 godina
Iz vlastitog iskustva.
17 godina
moderator
Gogo222 kaže...
Iz vlastitog iskustva.

Al nema garancije. Stoga ako netko želi tracking broj pa misli radi toga odabrati Standard shipping, prvo bi trebao provjeriti s prodavačem da li doista šalje s tracking brojem.

9 godina
Pa normalno da treba provjeriti.
16 godina

Da li bi mi netko mogao provjerit da li se ovaj proizvod dostavlja u hrvatsku i kolika bi bila cijena s poštarinom..naime nemam e bay račun pa da se ne registriram bezveze ako se ne dostavlja kod nas.(cijeli Amazon sam pretražio i nema dostave).

http://www.ebay.com/itm/360-Full-Body-Coverage-Protection-Hard-Slim-Ultra-thin-Hybrid-Case-Cover-F-Phone-/252441936529?var=&hash=item3ac6b64291:m:mWEAeWW8Z5YS8PoCoS0hG_w

Snašao sam se,hvala svejedno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2016 19:45 (dado80).
17 godina
moderator
dado80 kaže...

Da li bi mi netko mogao provjerit da li se ovaj proizvod dostavlja u hrvatsku i kolika bi bila cijena s poštarinom..naime nemam e bay račun pa da se ne registriram bezveze ako se ne dostavlja kod nas.(cijeli Amazon sam pretražio i nema dostave).

http://www.ebay.com/itm/360-Full-Body-Coverage-Protection-Hard-Slim-Ultra-thin-Hybrid-Case-Cover-F-Phone-/252441936529?var=&hash=item3ac6b64291:m:mWEAeWW8Z5YS8PoCoS0hG_w

Dostavu vidiš i bez da si registriran/prijavljen na eBay. 3.17 britanskih funti, znači oko 30 kuna.

Nego, uzmi u obzir da ti je taj prodavač na godišnjem do 29.8.

9 godina
neaktivan
eBay - pitanja i odgovori

Zanima me ocu li platiti carinu za paket iz VB posto su oni izglasali izlazak

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Lako što su oni izglasali, vidiš da još nisu ni sami sigurni hoće li opet glasati. Potrajat će to koju godinicu ovim tempom. Do tada, samo naručuj i ne sekiraj se oko carine.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
moderator
laciko kaže...

Zanima me ocu li platiti carinu za paket iz VB posto su oni izglasali izlazak

Izglasati izlazak na referendumu i izaći su dvije različite stvari. Izaći će tek tamo za negdje dvije+ godine. Do kad formalno ne izađu, još uvijek su u EU.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice