eBay - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 14.403
|
čitano: 5.399.053
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
odjavljen
Re: eBay - pitanja i odgovori

Nista ne spominji pogresan predmet samo da niej stiglo. Kao sto i nije...

13 godina
Torent kaže...

Nista ne spominji pogresan predmet samo da niej stiglo. Kao sto i nije...

Ma napisali su da je krivi i da se slažu s mojim Disputeom, al sam svejedno čekao, mislio sam da će možda biti OK.

Gle razgovor:

Al svejedno, hvala na savjetu!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
9 godina
odjavljen

Nemaju se oni sta sloziti ili ne sloziti. Ako je prosao rok za isporuku trazis refund. Oni trebaju dostaviti dokaze da je isporuceno na adresu a to ne mogu bez pracenja od strane hrvatskih posta i tu je kraj price...

9 godina
neaktivan
Kuda carina šalje svoje obavijesti ako paket ide na poste restante?
https://en.wikiquote.org/wiki/Mikhail_Bakunin
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pretpostavljam isto na poste restante?
9 godina
neaktivan
Imam jos nekoliko naruceni stvari sa ebay-a i kod ovog jednog stoji kao da je stiglo u Bosnu ali meni nije doslo na adresu o cemu se ovde radi?

http://imgur.com/4wsT5bj

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
eBay - pitanja i odgovori

Pozz svima evo kupio sam par sitnica na ebay-u točno radi se o maski za mobitel i nekim slušalicama i seller mi je dao tracking broj ali to je meni nešto čudno znam prije kad sam kupovao da tracking treba biti u stilu CH12345.... sad sam dobio samo brojeve koji se nemogu pratiti ni na jednoj stranici. Evo broja i slike pa ako netko uspije sa trackingom nek se javi.

Slušalice  - Tracking number: 81652866256

Maska  - Tracking number: 81652861483

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

A je teško govno ovaj novi checkout na ebayu. Idem platit kaljeno staklo, 8,3 AUD, a taman imam 11,49 kaj mi je seller još prije refundao. I neće. Pretvorim AUD u američke $, opet neće. U oba slučaja imam 3 dolara viška, a on stalno javlja: We can't process your payment. Please select a different payment method or check your payment details including your billing address.

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Sasa83 kaže...
Imam jos nekoliko naruceni stvari sa ebay-a i kod ovog jednog stoji kao da je stiglo u Bosnu ali meni nije doslo na adresu o cemu se ovde radi?

http://imgur.com/4wsT5bj

http://www.posta.ba/track/2/0/36.html   ovdje ukucaj

baxx kaže...

Pozz svima evo kupio sam par sitnica na ebay-u točno radi se o maski za mobitel i nekim slušalicama i seller mi je dao tracking broj ali to je meni nešto čudno znam prije kad sam kupovao da tracking treba biti u stilu CH12345.... sad sam dobio samo brojeve koji se nemogu pratiti ni na jednoj stranici. Evo broja i slike pa ako netko uspije sa trackingom nek se javi.

To nisu pravi tracking numberi vec mozda samo neki broj posiljke....

kbenzema kaže...

A je teško govno ovaj novi checkout na ebayu. Idem platit kaljeno staklo, 8,3 AUD, a taman imam 11,49 kaj mi je seller još prije refundao. I neće. Pretvorim AUD u američke $, opet neće. U oba slučaja imam 3 dolara viška, a on stalno javlja: We can't process your payment. Please select a different payment method or check your payment details including your billing address.

Gdje ti je novac? Na kartici ili balance?

10 godina
odjavljen

Na kartici koja mi je povezana s paypalom. Na gearbestu prolazi bez problema, a evo ebay sad javlja grešku. 

9 godina
odjavljen

Cudne stvari se desavaju. Kolegi danas isto nije prosla uplata a kod mene prosla bez problema....

16 godina
odjavljen
Torent kaže...
baxx kaže...

Ma nemoj reć... A što je ovo?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
9 godina
odjavljen

Hehehehe ocigledno pravi tracking numberi ;) Jos kad stavili koja kompanija je u pitanju da ne moras pogadjati ;)

Koja je ovo stranica?

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2016 19:37 (Torent).
16 godina
odjavljen

Pa zato su u FAQ navedena dva servisa za provjeru tracking brojeva tako da ne moraš ništa misliti niti pogađati - pukneš broj u njega i on pogleda po svim carrierima. Ovo je sa trackitonline.ru

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
neaktivan

Izvinjavam se što nisam malo bolje pogledao FAQ ali hvala ti PUNOO što si mi pomogao. :)

17 godina
moderator
Sum_of_all_fears kaže...
Torent kaže...
baxx kaže...

Ma nemoj reć... A što je ovo?

Čudno kak samo rusi mogu pratiti te tracking brojeve. 

9 godina
neaktivan
Sta se desava sad sa paketom?

Hvala

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Pise ti. Sortiraju pa ponovo sortiraju pa onda presortiraju ;)

Ne vbrini bitno je da mrda. Kad napusti HK za par dana je u hr. To ide brzo....

9 godina
neaktivan
Treba da stigne u Banja Luku ne u HR😁
9 godina
odjavljen

Onda jos bolje jer ja sam u Celincu i iz HK mi roba stize za 4 dana na carinu u sarajevo i jos dva dana do mene ;)

9 godina
neaktivan

Šta mislite, jesam li naporan ovima na pošti ako dolazim svaka 2-3 dana provjeriti jeli mi paket stigao?

Inače pitao sam ih kuda carina šalje svoje obavijesti ako je paket na poste restante, i rekli su da samo zalijepe račun na paket i da moram platiti pri podizanju na pošti.

https://en.wikiquote.org/wiki/Mikhail_Bakunin
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Koliko se dugo paket zadrzi u HK na sortiranju? Pise da je vec 4 dana tamo i znaci kad krene iz HK kod mene moze biti najdalje 10 tak dana
17 godina
moderator
Sasa83 kaže...
Koliko se dugo paket zadrzi u HK na sortiranju? Pise da je vec 4 dana tamo i znaci kad krene iz HK kod mene moze biti najdalje 10 tak dana

Neće ti ništa brže stići ako ćeš paničariti oko toga.  A ako računaš da će ti stići do određenog datuma, tu si napravio grešku, jer računaš na nešto na što ne možeš računati.

http://www.bug.hr/forum/topic/internet/ebay-cesto-postavljana-pitanja-faq/167189.aspx

P: Kupio sam robu prije mjesec dana, ali paket mi još nije stigao. Nemam tracking broj pa ne znam gdje se nalazi. Što učiniti?

O: Paketi iz Kine i SAD-a tipično stižu otprilike za tri tjedna, plus/minus tjedan dana, iako se to može produljiti, pogotovo ako su u pitanju praznici. Uglavnom, ne računajte da će vam paket doći za X dana, jer uvijek može doći do nekog zastoja u poštanskom prometu, paket se može negdje zagubiti itd.

9 godina
neaktivan
Ne panicarim toliko nego ovaj prodavac nema puno prodati stvari na ebay-u i artikal je poslao tek 10 dana nakon narudzbe a meni 31 istice ova internet kartica koja je uvezana sa paypalom pa kontam sad kad uzmem drugu pa je opet uvezem ako budem imao neki problem sa paketom mozda cu imati problem i sa refundiranjem zato i pitam vas strucnjake za ovakve stvari da li ovo sve ide kako treba mislim da sad ide paket danas imam novi info i zemlju odredista

9 godina
neaktivan
To je to ja mislim

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Neces imati problem sa refundom. Ostace ti na paypal balance ako ne  vezes drugu karticu...I kako mislis istice? Koju karticu imas?

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.7.2016 19:01 (Torent).
9 godina
neaktivan
Imam onu nlb internet karticu i rok vazenja joj istice 31.07.2016
9 godina
odjavljen

KUpi drugu prepaid karticu i vezi je za paypal racun i neces imati problema sa refundom...

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Nema potrebe, refundirat će mu na account

9 godina
odjavljen

Ali onda ce moci samo potrositi na robu a ako uzme drugu karticu vratice mu se na karticu i moci trositi bilo gdje. Pretpostavljam da je imao prepaid karticu....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice