Nista ne spominji pogresan predmet samo da niej stiglo. Kao sto i nije...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nista ne spominji pogresan predmet samo da niej stiglo. Kao sto i nije...
Ma napisali su da je krivi i da se slažu s mojim Disputeom, al sam svejedno čekao, mislio sam da će možda biti OK.
Gle razgovor:
Al svejedno, hvala na savjetu!
Nemaju se oni sta sloziti ili ne sloziti. Ako je prosao rok za isporuku trazis refund. Oni trebaju dostaviti dokaze da je isporuceno na adresu a to ne mogu bez pracenja od strane hrvatskih posta i tu je kraj price...

http://imgur.com/4wsT5bj
Pozz svima evo kupio sam par sitnica na ebay-u točno radi se o maski za mobitel i nekim slušalicama i seller mi je dao tracking broj ali to je meni nešto čudno znam prije kad sam kupovao da tracking treba biti u stilu CH12345.... sad sam dobio samo brojeve koji se nemogu pratiti ni na jednoj stranici. Evo broja i slike pa ako netko uspije sa trackingom nek se javi.
Slušalice - Tracking number: 81652866256
Maska - Tracking number: 81652861483
A je teško govno ovaj novi checkout na ebayu. Idem platit kaljeno staklo, 8,3 AUD, a taman imam 11,49 kaj mi je seller još prije refundao. I neće. Pretvorim AUD u američke $, opet neće. U oba slučaja imam 3 dolara viška, a on stalno javlja: We can't process your payment. Please select a different payment method or check your payment details including your billing address.
http://imgur.com/4wsT5bj
http://www.posta.ba/track/2/0/36.html ovdje ukucaj
Pozz svima evo kupio sam par sitnica na ebay-u točno radi se o maski za mobitel i nekim slušalicama i seller mi je dao tracking broj ali to je meni nešto čudno znam prije kad sam kupovao da tracking treba biti u stilu CH12345.... sad sam dobio samo brojeve koji se nemogu pratiti ni na jednoj stranici. Evo broja i slike pa ako netko uspije sa trackingom nek se javi.
To nisu pravi tracking numberi vec mozda samo neki broj posiljke....
A je teško govno ovaj novi checkout na ebayu. Idem platit kaljeno staklo, 8,3 AUD, a taman imam 11,49 kaj mi je seller još prije refundao. I neće. Pretvorim AUD u američke $, opet neće. U oba slučaja imam 3 dolara viška, a on stalno javlja: We can't process your payment. Please select a different payment method or check your payment details including your billing address.
Gdje ti je novac? Na kartici ili balance?
Na kartici koja mi je povezana s paypalom. Na gearbestu prolazi bez problema, a evo ebay sad javlja grešku.
Cudne stvari se desavaju. Kolegi danas isto nije prosla uplata a kod mene prosla bez problema....
Ma nemoj reć... A što je ovo?
Hehehehe ocigledno pravi tracking numberi ;) Jos kad stavili koja kompanija je u pitanju da ne moras pogadjati ;)
Koja je ovo stranica?
Pa zato su u FAQ navedena dva servisa za provjeru tracking brojeva tako da ne moraš ništa misliti niti pogađati - pukneš broj u njega i on pogleda po svim carrierima. Ovo je sa trackitonline.ru
Izvinjavam se što nisam malo bolje pogledao FAQ ali hvala ti PUNOO što si mi pomogao. :)
Ma nemoj reć... A što je ovo?
Čudno kak samo rusi mogu pratiti te tracking brojeve.
Pise ti. Sortiraju pa ponovo sortiraju pa onda presortiraju ;)
Ne vbrini bitno je da mrda. Kad napusti HK za par dana je u hr. To ide brzo....
Onda jos bolje jer ja sam u Celincu i iz HK mi roba stize za 4 dana na carinu u sarajevo i jos dva dana do mene ;)
Šta mislite, jesam li naporan ovima na pošti ako dolazim svaka 2-3 dana provjeriti jeli mi paket stigao?
Inače pitao sam ih kuda carina šalje svoje obavijesti ako je paket na poste restante, i rekli su da samo zalijepe račun na paket i da moram platiti pri podizanju na pošti.
Neće ti ništa brže stići ako ćeš paničariti oko toga. A ako računaš da će ti stići do određenog datuma, tu si napravio grešku, jer računaš na nešto na što ne možeš računati.
http://www.bug.hr/forum/topic/internet/ebay-cesto-postavljana-pitanja-faq/167189.aspx
P: Kupio sam robu prije mjesec dana, ali paket mi još nije stigao. Nemam tracking broj pa ne znam gdje se nalazi. Što učiniti?
O: Paketi iz Kine i SAD-a tipično stižu otprilike za tri tjedna, plus/minus tjedan dana, iako se to može produljiti, pogotovo ako su u pitanju praznici. Uglavnom, ne računajte da će vam paket doći za X dana, jer uvijek može doći do nekog zastoja u poštanskom prometu, paket se može negdje zagubiti itd.
Neces imati problem sa refundom. Ostace ti na paypal balance ako ne vezes drugu karticu...I kako mislis istice? Koju karticu imas?
KUpi drugu prepaid karticu i vezi je za paypal racun i neces imati problema sa refundom...
Nema potrebe, refundirat će mu na account
Ali onda ce moci samo potrositi na robu a ako uzme drugu karticu vratice mu se na karticu i moci trositi bilo gdje. Pretpostavljam da je imao prepaid karticu....