eBay - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 14.402
|
čitano: 5.375.728
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
eBay - pitanja i odgovori

Da ne prlistavam svih 300 i vise strana. Hocu da kupim nesto preko ebaya, da platim iz srbije a da prijavim adresu prijatelja u nemackoj da mi ne ocarine. Kako se prijavljuje druga adresa gde zelim da mi stigne posilka.

Pozdrav

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: eBay - pitanja i odgovori
bobang kaže...

Da ne prlistavam svih 300 i vise strana. Hocu da kupim nesto preko ebaya, da platim iz srbije a da prijavim adresu prijatelja u nemackoj da mi ne ocarine. Kako se prijavljuje druga adresa gde zelim da mi stigne posilka.

Pozdrav

Nikako, paypal dozvoljava adresiranje samo na tvoje ime i adresu unutar iste države.  Možda da se obratiš selleru, ili neka tvoj prijatelj naruči.

Svi smo mi Mentalist.
17 godina
moderator

eBay dozvoljava druge adrese.

10 godina
neaktivan

kupac nije uplatio sta sad???

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
mbaksa kaže...

ebay da, ali sam primjetio da dosta prodavača kaže da šalju samo na paypal adesu.

Svi smo mi Mentalist.
17 godina
moderator
Jakovp kaže...
mbaksa kaže...

ebay da, ali sam primjetio da dosta prodavača kaže da šalju samo na paypal adesu.

Svašta kažu. {#} U velikoj većini slučajeva poslat će ti na adresu koju im daš (iako napišu da šalju samo na adresu s PayPala), barem ako se ne radi o skupim stvarima, pogotovo ako si dobar kupac.

11 godina
protjeran
Kolacic kaže...

kupac nije uplatio sta sad???

Cekaj drugog..

Najjeftiniji su piratski programi
11 godina
neaktivan

Hocu da kupim malu kamericu cija je cena oko 60 dolara. Posto ce u Srbiji da mi naplate porez (mozda carinu nece), narucio bih kod drugara u minhenu. Da li neko zna da li ce tamo da mu naplate neku carinu. Kamera je iz kine.

Pozdrav

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
bobang kaže...

Hocu da kupim malu kamericu cija je cena oko 60 dolara. Posto ce u Srbiji da mi naplate porez (mozda carinu nece), narucio bih kod drugara u minhenu. Da li neko zna da li ce tamo da mu naplate neku carinu. Kamera je iz kine.

Trebali bi ti naplatiti njemački PDV. Ne znam za carinu - recimo u Hrvatskoj nema carine na elektroničke uređaje, pretpostavljam da je nema ni u Njemačkoj.

12 godina

Je li neko narucivao Gamepad za xbox ? vidim imaju ovi neki po 23$ http://www.ebay.com/itm/White-USB-Wired-Gamepad-Controller-For-MICROSOFT-Xbox-360-Slim-PC-Windows-/111381760886?pt=UK_Controllers_Attachments&hash=item19eedecb76sad ne znam da li je ovo orginal, nema nikakvu oznaku od xbox-a

a ima i ovaj http://www.plus.ba/proizvod/gamepad_microsoft_xbox_360_wired eh sad da li je i on orginal ? on ima ovaj logo od xboxa

ili ima te vi nesto drugo za preporucit ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pozdrav, pitanjce jedno. Kako mogu vidjeti cijene koje je u prethodnim prodajama postigao određeni proizvod? Npr, imam sat kojeg želim prodati, ali nisam siguran koju cijenu postaviti. Kako mogu vidjeti koje je cijene postizao isti model sata u nekim prethodnim prodajama/aukcijama?

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Christian kaže...

Pozdrav, pitanjce jedno. Kako mogu vidjeti cijene koje je u prethodnim prodajama postigao određeni proizvod? Npr, imam sat kojeg želim prodati, ali nisam siguran koju cijenu postaviti. Kako mogu vidjeti koje je cijene postizao isti model sata u nekim prethodnim prodajama/aukcijama?

Trazi sat i prati aukcije

Najjeftiniji su piratski programi
13 godina

ekonomija i ja 0bodova. Ako moze netko samo reci u vezi http://www.ebay.com/itm/Genuine-HTC-Desire-310-Blue-LCD-Screen-Digitizer-97H00006-00-/331321869053?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item4d245282fd .

Znaci placam predmet + postarinu , sto je u vezi carine i pdv  ( i ugrubo koliki bi bili ? )

0 0 hvala 0
17 godina

Plaćaš još jedno 100ak dolara carine + moraš im poslati slike sestre/cure ako želiš da ti pdv bude manji.

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
17 godina
neaktivan

treba mi hitno...kako kupovati preko firme na ebayu!?!? pliz info..može i u pm

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
BoDdAH kaže...

treba mi hitno...kako kupovati preko firme na ebayu!?!? pliz info..može i u pm

Nikako

12 godina
neaktivan

jučr sam otvorio slučaj jer item nije stigao te napisao /dao negativan fidbek normalan, ništa pogrdno jer u tom slučaju trgovac ga može obrisati no danas gledam i nema ga koda ga nisam nikada ni napisao...jel ima tko takvo iskustvo?

Sacrifice is a choice you make. Loss is a choice made for you.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
9090 kaže...

jučr sam otvorio slučaj jer item nije stigao te napisao /dao negativan fidbek normalan, ništa pogrdno jer u tom slučaju trgovac ga može obrisati no danas gledam i nema ga koda ga nisam nikada ni napisao...

Kojeg smisla ima davati feedback prije nego ste riješili stvar? Da prodavača na taj način ucijeniš ili što?

15 godina
Prije dvije godine sam plaćao sa Skrillom na ebay-u. Danas tu opciju nemam, mada na Skrillu se hvale da je to moguće?
http://freebitco.in/?r=624635
12 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

Kojeg smisla ima davati feedback prije nego ste riješili stvar? Da prodavača na taj način ucijeniš ili što?

pa piše kad ima pravo da ga briše, a ako je imo vremena za to onda je i mogo odgovorit na moj upit no po tome što drugi pišu on nema komunikaciju sa kupcima tako da ga nemam s čim ucjeniti

15 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Prije dvije godine sam plaćao sa Skrillom na ebay-u. Danas tu opciju nemam, mada na Skrillu se hvale da je to moguće?

Ja kako znam to nije moguće, na ebay-u je moguce placati isključivo paypalom, ništa drugo ne prihvaćaju sem paypala.

http://www.speedtest.net/result/3149309179.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2014 13:05 (Haker_x).
13 godina
9090 kaže...
mbaksa kaže...

pa piše kad ima pravo da ga briše, a ako je imo vremena za to onda je i mogo odgovorit na moj upit no po tome što drugi pišu on nema komunikaciju sa kupcima tako da ga nemam s čim ucjeniti

To nema nikakvog smisla. Prva opcija je slanje poruke selleru. Druga opcija je dizanje dispute procesa, na nacin da pri slanju poruke naznacis koji je problem i otvara se case. Ukoliko se pravi mutav pa ne odgovara automatski dobijas novac natrag. Ako se pravi mutav i daje neko glupo rjesenje onda dignes dispute da njihova sluzba odluci i uglavnom odluce u korist kupca. Negativa feedback dajes poslije, a dok ga ne das uvijek mu mozes malo priprijetiti i s feedbackom, iako je zapravo zabranjeno ucjenjivanje s tim.
12 godina
neaktivan
assassin.st kaže...
Negativa feedback dajes poslije, a dok ga ne das uvijek mu mozes malo priprijetiti i s feedbackom, iako je zapravo zabranjeno ucjenjivanje s tim.

kako se bližio rok neisporuke malo sam se bacio na guglišu da još malo provjerim a u što sam se i sam uvjerio da dosta njih daje negativnu ocjenu nakon 45 dana pa sam i ja to napravio a prije toga naravno poslao poruku a prije te još jednu al za drugu stvar i nikad odgovoreno, a danas sam poslao još jednu... no sad sam išao gledat i kako ga "pratim" kao prodavača vidim da tamo je negativan feed al ga nema kod mene, možda je samo privremeno skriven dok se to ne riješi il je neka greška

15 godina
Haker_x kaže...
x18x05x kaže...

Ja kako znam to nije moguće, na ebay-u je moguce placati isključivo paypalom, ništa drugo ne prihvaćaju sem paypala.

Obrati pažnju na Pay online, safely.

http://freebitco.in/?r=624635
15 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Haker_x kaže...
x18x05x kaže...

Obrati pažnju na Pay online, safely.

http://pages.ebay.com/help/pay/methods.html ali ispod sve i jednog artikla koji sam ja gledao pisalo je "only paypal"

http://www.speedtest.net/result/3149309179.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
15 godina
neaktivan

Pozzzz

Možda je netko čuo ili ima takva iskustva, ali saznao sam da su ljudi koji su kupovali robu iz EU

za neke stvari paltili carinu !?

0 3 hvala 0
17 godina
skooto kaže...

Pozzzz

Možda je netko čuo ili ima takva iskustva, ali saznao sam da su ljudi koji su kupovali robu iz EU

Teško.

17 godina
moderator
skooto kaže...

Pozzzz

Nekako mi se čini da si krivo saznao. Tj. da ti nisu rekli da nisu kupovali robu iz EU, nego su kupovali robu iz Kine, koja je išla kroz neku zemlju u EU (Švedsku, Njemačku ili tako nešto), ali ta roba nije ušla u tu zemlju niti je bila ocarinjena u toj zemlji, nego je samo bila na aerodromu u toj zemlji (nije napustila međunarodni prostor). Je li tako?

15 godina
neaktivan

pozdrav...

Zelio bi kupiti preko ebaya gracicku karticu npr http://www.ebay.com/itm/SPARKLE-GeForce-GTX760-D5-2GB-Full-HD-Graphic-Card-EMS-Shipping-/271634496904?pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item3f3ead7d88#shpCntId

pa me sad zanima posto pise da je free shipping dali cu jos nesto placati kad mi stigne(carinu i sl..)...hvala

mmajer
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice