kasne li nekome isporuke ovih dana ? narucio sam 3 stavri, dvije poslate 17-tog marta i stigli za 10 dana. Ova treca poslata 19-tog marta i jos je nema. Znam da je rano zaliti se ( i nemam namjeru ) samo mi malo cudno kako su ove dvije stigle za 10 dana,a ove jos nema i to samo 2 dana razlike u posiljci
eBay - pitanja i odgovori
- poruka: 14.402
- |
- čitano: 5.374.347
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kasne li nekome isporuke ovih dana ? narucio sam 3 stavri, dvije poslate 17-tog marta i stigli za 10 dana. Ova treca poslata 19-tog marta i jos je nema. Znam da je rano zaliti se ( i nemam namjeru ) samo mi malo cudno kako su ove dvije stigle za 10 dana,a ove jos nema i to samo 2 dana razlike u posiljci
ove prve dvije su vjerovatno otisle na avion medu zadnjim paketima a o ova zadnja medu prvima pa ceka da se napuni avion da se posalje
pozdrav, planiram kupiti neke artikle sa ebaya i u opisu pise da imaju 1 godinu garancije, kome reklamirati te proizvode ako nakon 3-4 mjeseca prestanu raditi, kome se obratiti u tom slucaju i kako ide reklamacija dali je neko imao iskustva sa tim
pozdrav, planiram kupiti neke artikle sa ebaya i u opisu pise da imaju 1 godinu garancije, kome reklamirati te proizvode ako nakon 3-4 mjeseca prestanu raditi, kome se obratiti u tom slucaju i kako ide reklamacija dali je neko imao iskustva sa tim
pitaj prodavača da si rekao o kojem se predmetu radi možda bi netko i znao odgovoriti
radi se o ovom artiklu http://www.ebay.com/itm/160927721059?item=160927721059&viewitem=&sspagename=ADME:X:AAQ:MOTORS:1123&vxp=mtr , u opisu pise 1 godina garancije
radi se o ovom artiklu http://www.ebay.com/itm/160927721059?item=160927721059&viewitem=&sspagename=ADME:X:AAQ:MOTORS:1123&vxp=mtr , u opisu pise 1 godina garancije
Ako ti se pokvari, javit ćeš mu. Ako će ti htjeti poslati novo bez da mu šalješ pokvareno - super. Ako neće, bacit ćeš i kupiti drugo, jer će ti vjerojatno biti preskupo slati proizvod u Hong Kong.
mala pomoc, narucio sam carrera naocale :D (fejk ofc 68 kn) sa ioffer.com (nebitno ebay,ioffer...) i sada me zanima dali ce oni to zapljenit? nacuo sam da od ove godine sve te "fejk" pljene i daju kazne? unaprijed hvala
mala pomoc, narucio sam carrera naocale :D (fejk ofc 68 kn) sa ioffer.com (nebitno ebay,ioffer...) i sada me zanima dali ce oni to zapljenit? nacuo sam da od ove godine sve te "fejk" pljene i daju kazne? unaprijed hvala
Nismo proroci, zar ne? Ako otvore paket i skuže da su fejk, jasno je što će se dogoditi (ostaje ti jedino nada da tada ne odluče reagirati).
Drugi put budi pametniji i ne naručuj krivotvorenu robu.
dobio sam po tracking number ovaj broj 3948183 pitam jer mi je malo sumljiv,do sad nisam nikad dobio takav, ako tko zna dali je to ispravan ili....
Nismo proroci, zar ne? Ako otvore paket i skuže da su fejk, jasno je što će se dogoditi (ostaje ti jedino nada da tada ne odluče reagirati).
original skupo lega :p :D hvala na informaciji...ponistio zahtjev i narucio na bosnu posto oni nemaju carinu pa ce mi frend dofurat :D
EDIT* pa novome ne otvaraju pakete nego "citaju" kod na kutiji, tako sam cuo :D joooj ova osjecka carinarnica samo probleme stvara
Ne znam di da postavim ovo pitanje pa ču ovdije.
Kolika je poštarina za predmet od 4,5KG ako naručujem iz USA?
Ne znam di da postavim ovo pitanje pa ču ovdije.
Kolika je poštarina za predmet od 4,5KG ako naručujem iz USA?
Mislio sam da je ovo informatički forum a ne poštanski! Zašto misliš da netko zna odgovor na tvoje pitanje. Imaš USPS pa traži informaciju.
original skupo lega :p :D hvala na informaciji...ponistio zahtjev i narucio na bosnu posto oni nemaju carinu pa ce mi frend dofurat :D
EDIT* pa novome ne otvaraju pakete nego "citaju" kod na kutiji, tako sam cuo :D joooj ova osjecka carinarnica samo probleme stvara
Pod jedan svaka država ima carinu i svaka radi "na isti fazon", pod dva otvaraju pakete ukoliko žele nikakav kod niti ne znam šta ih ne sprječava.
original skupo lega :p :D
Kupuješ li ti natpis na proizvodu ili proizvod? Jer s tim fejk proizvodom nisi kupio kvalitetu originalnog proizvoda.
dobio sam po tracking number ovaj broj 3948183 pitam jer mi je malo sumljiv,do sad nisam nikad dobio takav, ako tko zna dali je to ispravan ili....
To nije (međunarodni) tracking broj, to ne možeš pratiti. To je nekakva interna oznaka pošiljke. Tracking broj ima mislim nekih 13 znakova, prva dva su RB, RA ili tako nešto, a zadnja dva su oznaka zemlje iz koje su poslali pošiljku, tipa CN, HK, US.
Naručio sam bateriju za laptop i danas mi je stigla.
S obzirom da mi je originalna bila 10.8v, a većina na ebayu je 11.1v te pročitah na par mjesta da bi bilo najbolje uzeti iste voltaže (dakle 10.8v), takvu sam i tražio na ebayu i kupio.
No stigla mi je 11.1v baterija...
E sad je moje pitanje, šta dalje?
Da li ostaviti tu ili se zezati sa shipingom natrag u USA i čekati drugu bateriju ili će biti dobra i ova (iako je razlika u voltaži)
Nemaš problema s tom baterijom, 10.8V ili 11.1V svejedno ti je.
Raditi će normalno, uzeo si original ili zamjensku?
Nemaš problema s tom baterijom, 10.8V ili 11.1V svejedno ti je.
Raditi će normalno, uzeo si original ili zamjensku?
Battery Type: Replacement Battery
pa pretpostavljam da je to zamjenska...
Da li ostaviti tu ili se zezati sa shipingom natrag u USA i čekati drugu bateriju ili će biti dobra i ova (iako je razlika u voltaži)
Nema ti to veze, to je neznatno odstupanje. Pogledaj si koji napon ti laptop zahtijeva (valjda piše na njemu negdje s donje strane ili u prostoru za bateriju), a ne koliki je napon baterije. Npr. s mojom kamerom dolazi baterija napona 6,8 V, dok na kameri piše da bi se trebala napajati sa strujom od 7,2 V, u njoj koristim zamjensku bateriju napona 7,4 V, a punjač je 8,4 V. Uređaji rade na od-do.
Nema ti to veze, to je neznatno odstupanje. Pogledaj si koji napon ti laptop zahtijeva (valjda piše na njemu negdje s donje strane ili u prostoru za bateriju), a ne koliki je napon baterije. Npr. s mojom kamerom dolazi baterija napona 6,8 V, dok na kameri piše da bi se trebala napajati sa strujom od 7,2 V, u njoj koristim zamjensku bateriju napona 7,4 V, a punjač je 8,4 V. Uređaji rade na od-do.
Jedina oznaka koju sam uspio pronaći je 19v (?!)
Je li to moguće?
Je li to moguće?
Možda je to maksimalni napon koji tvoj laptop može podnijeti. Što ti piše na punjaču? U pravilu ispred oznake napona imaš dvije paralelne horizontalne crte - gornja je puna, donja je iscrtkana.
Od prošle godine zabranjena je naknadna ugradnja xenon i drl svjetala koji nisu homologirani ili
u potpunosti prema pravilniku (treba imati plus perače farova i auto nivelaciju svjetlosnog snopa).
http://www.emedjimurje.hr/automobilizam/neoriginalna-xenon-svjetla-vise-ne-prolaze-na-tehnickom-pregledu
Na laptopu: DC rating 19v, na punjaču je isto 19v.
original baterija 10.8v
zamjenska 11.1v
Pretpostavljam da bi trebalo štimati ili ?
original baterija 10.8v
zamjenska 11.1v
Stavi već jednom tu bateriju u prijenosnik i prestani spamati forum!
original baterija 10.8v
zamjenska 11.1v
Stavi već jednom tu bateriju u prijenosnik i prestani spamati forum!
Haha, ma baterija je već cijeli dan u lapu i isprobana :D
Ja sam ovdje odgovarao jer ste mi vi postavljali pitanja haha
ali imam sad pitanje iz druge kategorije-ne znam kako funkcionira ono gdje prodavač stavlja obavijest kad je item poslan.
dakle, kupio sam jedan item i odmah ga platio, bilo je to 10.3. i čekao sam 10 dana da mi se napiše obavijest da je poslano. Pošto nije bilo, pitah prodavača i kaže da je poslao odma istog dana (10.3.) te se par minuta poslije mi prikaže da je poslano 20.3. (prije toga nije ništa pisalo).
i eto, danas već 9.4. a obavijest da je poslano je stavljeno na 10.3., dakle promjenjeno s 20.3. na 10.3.
sad me zanima je li to moguće ili sam ja nešto pobrkao, poludio? stvar je da je roba kupljena poslije 10.3. već davno stigla... (nije free shipping već plaćena je poštarina i slalo se iz USA)
dakle pitanje, može li se s tim kako manipulirati?
koliko vidim to je garant kopija, ne znam jel bi bilo problema uzeo bi samo jedan komad za sebe, valjda bi to prošlo na carini ? Ili ako znate neki koji prolazi sigurno..
Štima, ne brini se.
Nikakve brige nemaš.
Čak i da si dobio 14.4 (14.8) bateriju radilo bi ti, eventualno događa se da kod nekih modela ne puni, ali uredno prazni bateriju.
http://www.ebay.com/itm/ANALOG-HAND-HOURS-CLOCK-LUXURY-SPORT-MEN-FASHION-BLACK-STEEL-WRIST-WATCH-WG106-/330745713899?pt=Wristwatches&hash=item4d01fb14eb
koliko vidim to je garant kopija, ne znam jel bi bilo problema uzeo bi samo jedan komad za sebe, valjda bi to prošlo na carini ? Ili ako znate neki koji prolazi sigurno..
Ne vjerujem da bi gnjavili na carini, jer koliko vidim, ovo nije nikakav plagijat, već no name kineski sat.
Ali prijateljski savjet, sestra je kupovala takve kineske satove preko neta, pa su radili po mjesec dana. Nekima crkne mehanizam, nekima baterija (baterija ti košta ko pola toga sata heh).
A i nisam siguran jesu li ti ovi ostali pokazivači, brojčanici uopće funkcionalni ili su samo radi izgleda.
Dodaj rađe još 50ak kuna pa uzmi rađe neki npr. basic/low cost Casio original :)
Imaš ih već po 100, 120kn (i to u Hrvatskoj!), a potrajat će ti barem 5 godina (serije g shock koje fura vojska su znale izgurat i po 17 godina, pa ti vidi :) )
edit: ne znam, to sam možda samo ja, al ako bi imao izbor da nosim kineza, fejk, kopiju ili ništa, ja bi uvijek rađe uzeo ništa. :D
Ja sam za sestru kupio ice watch za 6$ i bome je par mjeseci radio i sad radi samo sto su kazaljke popustile i vise se ne vrte kako treba nego kako se sat okrece :-D
http://www.ebay.com/itm/ANALOG-HAND-HOURS-CLOCK-LUXURY-SPORT-MEN-FASHION-BLACK-STEEL-WRIST-WATCH-WG106-/330745713899?pt=Wristwatches&hash=item4d01fb14eb
Ne vjerujem da bi gnjavili na carini, jer koliko vidim, ovo nije nikakav plagijat, već no name kineski sat.
Ali prijateljski savjet, sestra je kupovala takve kineske satove preko neta, pa su radili po mjesec dana. Nekima crkne mehanizam, nekima baterija (baterija ti košta ko pola toga sata heh).
A i nisam siguran jesu li ti ovi ostali pokazivači, brojčanici uopće funkcionalni ili su samo radi izgleda.
Dodaj rađe još 50ak kuna pa uzmi rađe neki npr. basic/low cost Casio original :)
Imaš ih već po 100, 120kn (i to u Hrvatskoj!), a potrajat će ti barem 5 godina (serije g shock koje fura vojska su znale izgurat i po 17 godina, pa ti vidi :) )
edit: ne znam, to sam možda samo ja, al ako bi imao izbor da nosim kineza, fejk, kopiju ili ništa, ja bi uvijek rađe uzeo ništa. :D
Ma dobro nije mi bitna ta kvaliteta toliko, koliko drži drži :D
Nego kažeš za taj ne bi trebalo biti problema, a zanima me za ove satove ovako kao Quartz, ugl evo link pa recite mišljenje jel s tim ima zezanja na carini, i jel tko naručivao uopće ?
http://www.ebay.com/itm/251208257329?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649
Pročitaj temu: http://www.bug.hr/forum/topic/internet/ebay-cesto-postavljana-pitanja-faq/167189.aspx