Dali ima kakvih problema prilikom refunda ili kada ti EBAY vraca novac ako za neki predmet stavim adresu shippinga neku drugu (npr. od susjeda)?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dali ima kakvih problema prilikom refunda ili kada ti EBAY vraca novac ako za neki predmet stavim adresu shippinga neku drugu (npr. od susjeda)?
Pa ne šalju ti novce poštom....neće bit problema oko refunda ako kupnja prođe normalno
Pa ne šalju ti novce poštom....neće bit problema oko refunda ako kupnja prođe normalno
Pa nikad se ne zna,moze prodavac rec prijatelj-susjed te prevario paket je dosao ali ti nije rekao i ja ti nedam refund...
Pa nikad se ne zna,moze prodavac rec prijatelj-susjed te prevario paket je dosao ali ti nije rekao i ja ti nedam refund...
Ja nikad nisam imao takav problem, uvijek sve prolazilo
A šta se može poduzeti ako mi prodavač pošalje pogrešan item?
A šta se može poduzeti ako mi prodavač pošalje pogrešan item?
kontaktirat ga i reći da je krivi poslao, iako je moguće da zatraži da mu ga pošalješ nazad....ako hočeš drugi ili tak nešto...
Moji starci oce uzeti odvlazivac zraka.Posto su kod nas skupi (1000-2000 kn) htjeli u vidjeti na e-bayu!
Nasli smo jednog jako jeftinog ali lik nema bas nikakvog feedbacka.
Evo o cemu se radi http://cgi.ebay.com/Frigidaire-70-Pint-Low-Temperature-Dehumidifier-FAD704T-/270667953835?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f051136ab
Sto da radim?Da li da riskiram i kupim ili?
Moji starci oce uzeti odvlazivac zraka.Posto su kod nas skupi (1000-2000 kn) htjeli u vidjeti na e-bayu!
Evo o cemu se radi http://cgi.ebay.com/Frigidaire-70-Pint-Low-Temperature-Dehumidifier-FAD704T-/270667953835?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f051136ab
Iam ih koliko hoćeš, samo su ti očito preskupi, jer ovaj koji si linkao je jedini normalne veličine i jeftinjak. Ja mu nebi vjerovao. Ali svejedno ne riskiraš ništa jer imaš ebay buyer protection.
Inače imaš podosta tih mini dehumudifiera po relativno nižim cijenama. Ali ako hoćeš pravi...onda nema jeftinjaka.
Prvo, sumnjam da je to slično ovome što si gledao kod nas. Ako si gledao tako nešto na što si sad dao link. Ne kužim se baš u te stvari, ali ako je kod nas 1000-2000kn, onda ovo za 100kn nije ni približno onome što si gledao ovdje. Bar ja tako mislim .
Drugo!! Osobno ne bi uzimao ništa od nikoga tko nema bar 50ak prodanih stvari. I na tih 50ak prodanih stvari neki pošteni feedback.
Iam ih koliko hoćeš, samo su ti očito preskupi, jer ovaj koji si linkao je jedini normalne veličine i jeftinjak. Ja mu nebi vjerovao. Ali svejedno ne riskiraš ništa jer imaš ebay buyer protection.
Inače imaš podosta tih mini dehumudifiera po relativno nižim cijenama. Ali ako hoćeš pravi...onda nema jeftinjaka.
Ali ovaj nije bas mali?!
Ali ovaj nije bas mali?!
Pa to i kažem, ovo je jedini veliki po pola cijene od malog...dakle najvjerojatnije je fake
Ali ovaj nije bas mali?!
Pa to i kažem, ovo je jedini veliki po pola cijene od malog...dakle najvjerojatnije je fake
Hmm pa da probam.Svejedno postoji buyer protection!?
Ali ovaj nije bas mali?!
Hmm pa da probam.Svejedno postoji buyer protection!?
Meni je kod ovoga osim cijene sumnjivo sto je za tako veliku stvarcicu i free shipping iz Australije.
ovako stoje stvari: nova san korisnica e bay-a.narucila sam 7 stvari,od toga sam 5 stvari platila putem visa electron(poklon kartica),koju sam kupila za 1000kn(posto ne mogu imat kreditnu)....i pojavija se problem.a taj je da ne mogu platit preostale dvi stvari jer premašujem limit od 150 dolara!!znaci moram verificirat karticu,i sad-tu mi nastaje problem,jer koliko san ja svatila oni posalju link na karticu,uzmu ti oko 2 $ pa vrate nakon sta utipkas 4 broja koja su poslali.i sad...kako je ovo poklon kartica nikakve brojeve ja niti mogu vidit,niti mi oni mogu poslat na nju...u e-mailu isto nema tih brojeva..........sta cu sad?????? staaaaaaaaaaaa?????
jel nemozes otici u banku od te kartice i traziti ispis placanja tamo bi trebao biti taj broj!?
ovako stoje stvari: nova san korisnica e bay-a.narucila sam 7 stvari,od toga sam 5 stvari platila putem visa electron(poklon kartica),koju sam kupila za 1000kn(posto ne mogu imat kreditnu)....i pojavija se problem.a taj je da ne mogu platit preostale dvi stvari jer premašujem limit od 150 dolara!!znaci moram verificirat karticu,i sad-tu mi nastaje problem,jer koliko san ja svatila oni posalju link na karticu,uzmu ti oko 2 $ pa vrate nakon sta utipkas 4 broja koja su poslali.i sad...kako je ovo poklon kartica nikakve brojeve ja niti mogu vidit,niti mi oni mogu poslat na nju...u e-mailu isto nema tih brojeva..........sta cu sad?????? staaaaaaaaaaaa?????
Ne razumijem sad to baš...kakve veze ima ako je poklon kartica? kako ti ne možeš vidjet ispis svojih transakcija po toj kartici??
mogu samo da zovem broj telefona i pogledam stanje na racunu,ugl.ta kartica nema ni pin,s nje ne mogu ni dizat pare,samo ovako na internet ili ducani-bilo sta-dok se ne potrosi tih 1000 kn,a onda ide u smece,vise od nje nema nista-znaci-niti mogu stavljat pare niti mogu skidat pare(sa bankomata),a kupila san je u zg.banci i nisan niti morala bit klijent te banke-znaci na njoj nema ni imena i moze je kupit ko oce naravno,i kad se kupi banka nema vise nista ni sa mnom ni sa karticom...
mogu samo da zovem broj telefona i pogledam stanje na racunu,ugl.ta kartica nema ni pin,s nje ne mogu ni dizat pare,samo ovako na internet ili ducani-bilo sta-dok se ne potrosi tih 1000 kn,a onda ide u smece,vise od nje nema nista-znaci-niti mogu stavljat pare niti mogu skidat pare(sa bankomata),a kupila san je u zg.banci i nisan niti morala bit klijent te banke-znaci na njoj nema ni imena i moze je kupit ko oce naravno,i kad se kupi banka nema vise nista ni sa mnom ni sa karticom...
Pa onda si trebala staviti veći iznos na račun, sad nemaš druge nego u zabu po drugu karticu, mislim da možeš stavit od minimalno 200 kn pa na više. I sa tom drugom platiti ostatak na ebayu.
eeee sad san tek zbunjena....znaci moran imat karticu na kojoj mogu vidit stanje u banci(ili na internetu)pa da mogu dobit ta 4 broja za potvrdu da je to moja kartica?jer na ovoj iman jos dovoljno para da se plate ostale 2 stvari(ako me nisi razumio)
eeee sad san tek zbunjena....znaci moran imat karticu na kojoj mogu vidit stanje u banci(ili na internetu)pa da mogu dobit ta 4 broja za potvrdu da je to moja kartica?jer na ovoj iman jos dovoljno para da se plate ostale 2 stvari(ako me nisi razumio)
Aha, ti imaš dosta love, ali si prošla limit od paypala, sorry, propustio sam taj dio prije.
E onda...mislim da baš i nemaš izbora...eventualno makni karticu sa tog paypala, otvori drugi paypal račun, sve isto samo stavi drugi email, i poveži karticu na taj novi i onda nastavi plaćanje.
I da, da bi dobila ta 4 broja, moraš imat karticu na kojoj je moguće vidjet, ili dobit od banke ispis transakcija, jer na tom ispisu, tj opisu jedne transakcije se vide ta 4 broja, a to mogu sve kartice koje rade sa paypalom osim ovih anonimnih
koliko sam shvatio ti si presla limit na paypalu zato sto ti kartica nije verificirana! moras nekako vidjet ispis placanja radi onoga koda ili ju neces moci verificirat kasnije kad potrosis mozes ovu makniti sa racuna!
Pošto planiram uzeti Nintendo DS, kod kakvih tipova tražiti, kakve cijene za gledati i postoje li neki posebni VIP ili Trusted statusi kao na piratskoj luci kod korisnika? Naime ne bih želio da mi se desi nešto ovakvo...
Pošto planiram uzeti Nintendo DS, kod kakvih tipova tražiti, kakve cijene za gledati i postoje li neki posebni VIP ili Trusted statusi kao na piratskoj luci kod korisnika? Naime ne bih želio da mi se desi nešto ovakvo...
traži visoki feedback, i čim više prodanih, ali nikako ne možeš ostat bez love jer imaš i ebay a i paypal buyer protection
hvala vam;))izvinite na gnjavaži
ja sam kupio od ovog sellera... doslo mi je sve uredu...
Znaci registrirao sam karticu na PayPal i sada sam se registrirao na eBay ali nikako da mi dode email za aktivaciju probao sam i resend. sta mi je cinti? cekati ili? :D
traži visoki feedback, i čim više prodanih, ali nikako ne možeš ostat bez love jer imaš i ebay a i paypal buyer protection
Iskreno rečeno ne znam ni šta je feedback, nemoj mi zamjeriti.. To je nešto kao knjiga žalbe/pohvala?
Provjerit' ću. Hvala.
ja sam kupio od ovog sellera... doslo mi je sve uredu...
piše da uopće ne šalje nigdje izvan usa, čak ni na hawaje ni na aljasku...
kako si uspio dobit u hr?
vjerovatno ga je lijepo pitao :-)
Vjerojatno recent change... baš taj buyer je...
evo provjerio dva puta...