Sad sam tek skuzio da nisam dobio one headband padse a tamo pise da dodju u paketu s njim.Probavam kontaktirat tipa ali se ne javlja.Da otvorim case?
Sad si tek skužio i probao si ga kontaktirat i on se ne javlja i ti bi otvarao caseodmah? A šta ti misliš da on sam otebe čeka da ti se javi? Pa daj čovjeku minimalno 2-3 radna dana vremena da ti odgovori. I ako se ni tad se ne javlja lijepo mu najaviš al uljudno nek se javi unutra slijedeća 3 dana jer ćeš inače biti primoran otvoriti case.
Bas tako nemojte bezveze case otvarati. Jer kada otvoris case njima blokiraju pay pal racun, sada ne znam jel za taj iznos ili u cijelosti.
Ja sam na zalost neki dan morao otovriti, kupio glavu motora i sa postarinom me izislo negdje oko 400 i nesto dolara i momak mi se nije javljao mjesec dana, a nije oznacio da je posiljka poslana, i onda sam morao case otvoriti, i javio mi se isti dan, vjerovatno su ga kontaktirali ili sta vec, uglavnom ispricao se i poslao brzom postom, uplatio od sebe tih 30-40 dolara vise, i onda se opet ispricavao, kao da zatvorim case, normala kroz koji dan je paket dosao i zatvorio sam. Nisam htio sranja jer lik kaze da mu je stara imala srcani i da nije bio kod kuce vise od mjesec i da nije vidio, ne njemu je da li govori istinu, ali opet kad vidim, fino se ispricao i express mail sam dobio besplatno.
Tako da je bolje fino uljudno rijesiti to kroz pricu nego biti bezobrazan, inace dobijete negativne komentare i nitko nece trgovati s vama.