Dosta T-Coma! Iskon TV?

poruka: 40
|
čitano: 23.323
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Dosta T-Coma! Iskon TV?

Jel mi netko može reći koji operater ima u Čakovcu za takvu uslugu koju nude Iskon, Optima, Amis ili B-net? Znači ja bi uzeo paket sa telefonom, internetom (flate) i tv programom samo da nije T-com sranje jer je preskup i imaju takve cake da ti uzmu pare da je to strašno!!! Pitao sam t-com za uključenje i rekli mi da  moram prvo uvesti tel liniju, onda će doći njihov tehničar koji će utvrditi propusnost signala dal uopće mogu imati max tv. On bi trebao doći u roku mjesec dana. Ako nemam dovoljnu propusnost nemogu imati max tv, pa ja pitam da onda raskinem ugovor za tel liniju, na što su mi odgovorili da je mogu raskinuti u roku 8 dana!!! Ako tehničar ima rok za dolazak mjesec dana a ja imam samo 8 dana za raskid tel. linije onda je to čista prijevara!!! Šta će mi tel linija bez ikakve druge usluge?!

Molim vaše mišljenje!

17 godina
neaktivan
Dosta T-Coma! Iskon TV?

neka mi netko samo potvrdi da ako imam carnet opciju da ne mogu skidat torrente ili sl.!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BoDdAH kaže...

neka mi netko samo potvrdi da ako imam carnet opciju da ne mogu skidat torrente ili sl.!!!

Istina...nemožeš skidati torrente preko carneta...

15 godina
Možeš, ali preko proxy-ja ili OpereTor..što je naravno ultra sporo (mislim učitavanje stranica)..isto nemožeš pristupit stranicama s nijezamaludjecu sadržajem..
Kad skineš torrent možeš ga bez problema skidat u bilo kojem torrent clientu..jedino je problem stranicama pristupit da bi taj isti torrent skinuo...
Pošaljite SMS sadržaja HAITI na 67677 i osigurajte mjesec dana pitke vode za jedno dijete na Haitiju!!!
16 godina
neaktivan
vacko kaže...

Jel mi netko može reći koji operater ima u Čakovcu za takvu uslugu koju nude Iskon, Optima, Amis ili B-net? Znači ja bi uzeo paket sa telefonom, internetom (flate) i tv programom samo da nije T-com sranje jer je preskup i imaju takve cake da ti uzmu pare da je to strašno!!! Pitao sam t-com za uključenje i rekli mi da  moram prvo uvesti tel liniju, onda će doći njihov tehničar koji će utvrditi propusnost signala dal uopće mogu imati max tv. On bi trebao doći u roku mjesec dana. Ako nemam dovoljnu propusnost nemogu imati max tv, pa ja pitam da onda raskinem ugovor za tel liniju, na što su mi odgovorili da je mogu raskinuti u roku 8 dana!!! Ako tehničar ima rok za dolazak mjesec dana a ja imam samo 8 dana za raskid tel. linije onda je to čista prijevara!!! Šta će mi tel linija bez ikakve druge usluge?!

Molim vaše mišljenje!

pa ako ti tehnicar ne dode za 7 dana, ti raskines ugovor i odma sklopis novi, i ponavljas postupak dok tehnicar ne dode na vrime...

15 godina
neaktivan
mariik kaže...
vacko kaže...

Molim vaše mišljenje!

pa ako ti tehnicar ne dode za 7 dana, ti raskines ugovor i odma sklopis novi, i ponavljas postupak dok tehnicar ne dode na vrime...

Da, pa da mi onda kaže "tehničar će vam doći u roku mjesec dana od danas"!!!

15 godina
RE: Dosta T-Coma!
Fićo_CoD 5 kaže...

Došlo vrijeme da se odjavim s T-Coma i nađem neko isplativije rješenje.

Pa da odmah prijeđem na stvar, prvo, čuo sam da B. Net pokriva samo Zagreb (?), pa sam odustao od njega, preostala su mi dva: Iskon ili Optima?

Da prvo upitam da li mogu kombinirati npr. T-Comov tel., TV , a Iskonov internet?

Kanio sam uzeti Iskon.TV - http://www.iskon.hr/za_kucu/iskon_special/iskon_special/vise/narudzba_trio_super, i pod "Uključuje:" piše: "zabrana poziva prema određenim skupinama brojeva (međunarodni pozivi, mobilne mreže, 060, 061 brojevi)" da li to znači da ne mogu zvati 091 itd?

Da li je ovaj iskon.TV isplativ?

Što bi mi Vi preporučili i što bi napravili da ste na mom mjestu?

ak ti bnet nije dostupan onda uzmi Iskon Trio

16 godina
neaktivan
Dosta T-Coma! Iskon TV?

Jel mi možete preporučiti neki ISP, bitno mi je samo da je brzina veća od 4 Mb/s i da je ping dobar. Živim u okolici ZG-a pa mi Bnet-ov internet nije dostupan (ni ne znam kada će biti), pa sam razmišljao između Iskona i Optime.. Sada imam MAXtv, MAXadsl i telefon od H1 Telekoma.

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dosta T-Coma! Iskon TV?

Ljudi, samo da znate, mbps znači megabita po sekundi (kbps-kilobita), a ne megabajta, što većina misli, što znači da je stvarna brzina ova:

5mbps/512kbps

=

max. 610 kilobajta po sekundi download brzina/62,5 kb po sekundi upload brzina

2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Dosta T-Coma! Iskon TV?
XPWN kaže...

Ljudi, samo da znate, mbps znači megabita po sekundi (kbps-kilobita), a ne megabajta, što većina misli,

Hvala, pao sam na dupe kad sam to pročitao, gdje si to saznao ? {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice