DealExtreme- Jeftini pouzdan sajt :)

poruka: 1.697
|
čitano: 437.903
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Re: DealExtreme- Jeftini pouzdan sajt :)
marino15 kaže...

kaj znaci zaprimljena..kaj mi nece3 bit poslano??????????

Ne, to znači da će obraditi tvoju narudžbu-uzeti ono što si platio, ubaciti u kovertu ili kutijicu, nakeljiti tvoje podatke na to i ubaciti to u avion. A onda će pisati "Order shipped". Kapiš?

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
14 godina
neaktivan

Hvala ti vexx 5555555

samo da te jos pitam dali bi me zajebavali da ovo narucim preko carine???

http://www.dealextreme.com/p/6mm-pistol-spring-load-bb-gun-toy-with-laser-sight-21243

pOtPiS
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

jel itko naručivao neki mobitel sa stranice.

svi su neke kopjie pa me zanima kako bi to prošlo na carini.

''how yes no''
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Prođe ti tako da ti zadrže mob na carini i ne možeš ga podići dok ne pošalješ odobrenje od HAKOMa da se taj mob može koristiti na području RH (tj. da se drži GSM standarda). Ili nađeš nekog uvoznika koji ga je već uvezao i pošalješ im neki dokaz (mob već ima odobrenje od HAKOMa). Za one kineske mobiteličiće koje DX nudi zaboravi. Moraš sam nabaviti odobrenje od HAKOMa jer ih nitko ne uvozi.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
odjavljen
marino15 kaže...

Hvala ti vexx 5555555

samo da te jos pitam dali bi me zajebavali da ovo narucim preko carine???

http://www.dealextreme.com/p/6mm-pistol-spring-load-bb-gun-toy-with-laser-sight-21243

Ma kakva carina na to-to im je prejeftino i nezanimljivo za carinu. A čak i da se baš zainate i idu te cariniti, ne bi platio više od 10-15 kn carine.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 15:42 (vexx5555).
15 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Prođe ti tako da ti zadrže mob na carini i ne možeš ga podići dok ne pošalješ odobrenje od HAKOMa da se taj mob može koristiti na području RH (tj. da se drži GSM standarda). Ili nađeš nekog uvoznika koji ga je već uvezao i pošalješ im neki dokaz (mob već ima odobrenje od HAKOMa). Za one kineske mobiteličiće koje DX nudi zaboravi. Moraš sam nabaviti odobrenje od HAKOMa jer ih nitko ne uvozi.

upravo tako. platiš hakomu za odobrenje i još ga na kraju ni ne dobiješ (odobrenje pa time ni mob).

14 godina
neaktivan

ma ja sam mislio dali bi gledali taj paket neznam ako bi mi dali ipak je tto zracno oruzje

pOtPiS
14 godina
neaktivan

sad kupujem laser od 200mw samo mi neka neko objesno detaljno kako staviti u paket kao da bude giftt??

hvala

pOtPiS
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Samo da ti velim, da ti je to obično smeće i da ne očekuješ previše. :)

I mogu reći da si ga i skupo platio-to ti je ono isto što se prodaje po 20 kuna(frend kupio isto takvi s laserom) na proštenju/prošćenju (ne znam kako se kaže u vašem kraju: sajam sa štandovima uglavnom).

Dosta je slab i potrgao se nakon mjesec, 2 možda...

Can't find a better Jam!
16 godina
odjavljen
marino15 kaže...

ma ja sam mislio dali bi gledali taj paket neznam ako bi mi dali ipak je tto zracno oruzje

Ma kakvo oružje-pa to je igračka, tako će ti ga i deklarirati.

marino15 kaže...

sad kupujem laser od 200mw samo mi neka neko objesno detaljno kako staviti u paket kao da bude giftt??

hvala

Kontakriraj Deal Extreme ekipu i reci im što želiš da ti napišu.

14 godina
neaktivan

evo ovo narucujem http://www.dealextreme.com/p/k-33-6mm-pistol-spring-load-bb-gun-toy-27319

dali ce me mozda polocija kazniti sta sam to narucio ili ce proc bez problema preko carine stvarno neznam??

pOtPiS
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

To je igracka nece ti nista biti!

Loading... █ 10.000 % ██ 20.000% ███ 30.000% ████ 40.000% █████ 50.000% ██████ 60.000% ███████ 70.000% ERROR!!!!!!
14 godina
neaktivan

samo me zanima kad ce mi biti poslano taj re- order mi vec pise tamo tijedan dana???{#}

pOtPiS
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

evo stigla mi spy kamera...
radi i zadovoljan sam...

EDIT:novac je od ceka sa sharecash :)

spy cam spy cam
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2011 20:26 (#GaMerSC).

2 0 hvala 0
15 godina

dal zna tko kako ide vraćanje stvari ukoliko je oštećena ili ne paše ?

If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Narucio sam i plato 9 stvari prije 18 dana i jos nisu poslali pise da čekaju ali sve stvaru su dostupne.
Sve o iphone jailbreaku na http://iphone-jailbrek.webs.com/
17 godina
AFK kaže...
Narucio sam i plato 9 stvari prije 18 dana i jos nisu poslali pise da čekaju ali sve stvaru su dostupne.

Po čemu znaš? Nikad ne možeš znati što imaju na lageru, a što ne :D

15 godina
neaktivan
denix kaže...
AFK kaže...

Po čemu znaš? Nikad ne možeš znati što imaju na lageru, a što ne :D

Pa ne večini proizvoda piše Typically ships in 4 to 7 days* (7 to 10 during new year season) na drugima 2-4.

15 godina

oce vama da otvori dx stranicu? meni uvijek skida neki file Download

EDIT: ccleaner sve rješava {#}

If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2011 20:53 (Genoxxx).

0 0 hvala 0
17 godina
Genoxxx kaže...

Ja mislim da ti je jeftinije samo naruciti novu stvar :) Kontaj samo koliko ce te postarina do kine doci :)

AFK kaže...

DX je naruci i zaboravi. I onda se obradujes kad dodje. Posiljka u najboljem slucaju moze doci za 3 sedmice, nekada i duplo. Najduze do sada sto sam cekao je fakticki okruglo 2mj. :)

Danas kada postajem pionir ...
15 godina
zeleni kaže...
Genoxxx kaže...

Ja mislim da ti je jeftinije samo naruciti novu stvar :) Kontaj samo koliko ce te postarina do kine doci :)

AFK kaže...

DX je naruci i zaboravi. I onda se obradujes kad dodje. Posiljka u najboljem slucaju moze doci za 3 sedmice, nekada i duplo. Najduze do sada sto sam cekao je fakticki okruglo 2mj. :)

a kad ja preprodajem neke stvari pa mi nije baš u interesu da mi stvari dođu neispravne... a i to šta kažeš, više će doć slanje nego novo da naručim

17 godina
Genoxxx kaže...

a kad ja preprodajem neke stvari pa mi nije baš u interesu da mi stvari dođu neispravne... a i to šta kažeš, više će doć slanje nego novo da naručim

Ako si zaprimio nešto neispravno, dovoljno je snimiti video te poslikati par fotki na kojima se primjeti oštečenje proizvoda te im se javiš preko onih njihovih upita i to je to. Jedino je pitanje kada će ti se javiti jer im je podrška u totalnoj banani. Možda je najbolje da se javiš na njihov forum i tamo objasniš svoj problem.

A ako tražite sličnu stranicu s odličnom podrškom, svakako vam preporučujem focalprice. Ljudi vam redovito odgovaraju u roku 24h.

http://www.metacafe.com/watch/2749951// || http://www.metacafe.com/watch/1248654/3d_animacija/
17 godina
Branimir2412 kaže...
Genoxxx kaže...

Ako si zaprimio nešto neispravno, dovoljno je snimiti video te poslikati par fotki na kojima se primjeti oštečenje proizvoda te im se javiš preko onih njihovih upita i to je to. Jedino je pitanje kada će ti se javiti jer im je podrška u totalnoj banani. Možda je najbolje da se javiš na njihov forum i tamo objasniš svoj problem.

A ako tražite sličnu stranicu s odličnom podrškom, svakako vam preporučujem focalprice. Ljudi vam redovito odgovaraju u roku 24h.

ja sam nedavno tako "pričao" sa njima i odgovorili su mi u roku od 24 sata (možda i manje, uglavnom, jedan dan sam poslao upit, drugi dobio odgovor).

15 godina

ja narucujem preko focala...jednom sam zabunom narucio helihopter od 40tak dolara...pa sam zamolio da mi poniste i sredili su i vratili pare...

uzeo sam nedavno neke suncane naocale, medutim razbile su se u roku odmah, naravno nisam nista ja radio, otvorio sam nosace i da cu staviti na lice i pukle na pola po sredini...sta da napravim? imam i slike i sve...ali neznam koliko bi dobio natrag lovu (5 dolara) ili nove, a neda mi se cekati 2mj oept :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo stigao moj prvi paket s DX-a. Naručio sam 20.4. , 23.4 zapakirano i poslano besplatnim Air mailom, prije sat vremena poštar dopremio na kućni prag što je točno 20 dana! Naručio sam Mini tritium glowring keychain, Magnesium fire starter i Green laser pointer 10mW s dvije AAA  baterije, sve je stiglo kako i odgovara opisu proizvođača. Paket je prošao carinu bez poteškoća, s time da je stvarni iznos ispod 160 kn. Dakle, ovu narudžbu sam proveo kao probnu i s ovim iskustvom preporučam DX kao jeftin i pouzdan, u mom slučaju i iznenadujuče brz!

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja sam prije takodjer kupovao na Dealextreme-u. Prvi put mi je paket stigao dosta brzo a nakon tog sve ostalo katastrofa ili nemaju na lageru pa cekam tjednima da mi posalju ili cekam na dostavu preko 2 mjeseca a nekad mi paket cak nisu niti stigli na adresu.

Uglavnom sad kupujem preko TECHNODISCOUNT24 i mogu reci da sam jako zodovoljan a pogotovo sa njihovom korisničkom podrškom koja odgovara u roku par sati uvijek. Također imaju i svoj Facebook Fanpage gdje kupci redovono postavljaju slike kupljenih predmeta http://www.facebook.com/pages/Technodiscount24/172931492721440

Jedino je to da TECHNODISCOUNT24 nepodržava Paypal ali zato možete plačati pute Moneybookers-a ili Alertpay-a koji je jako sličan Paypalu a i dosta je poznat na našim prostorima.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Narucio sam prije 12 dana cisto za probu u vrijednosti 4 dolara, danas doslo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni nakon točno 20 dana tek počinju pakirati naručene proizvode valjda zato jer ih je puno.

0 0 hvala 0
15 godina
AFK kaže...

Meni nakon točno 20 dana tek počinju pakirati naručene proizvode valjda zato jer ih je puno.

da posto to sve ide iz vise nekakvih cenatara pa se pakira skupa a nekad necega nema na stanju pa se nakupi 2-3 takve stvari i evo ti zastoj...

Loading... █ 10.000 % ██ 20.000% ███ 30.000% ████ 40.000% █████ 50.000% ██████ 60.000% ███████ 70.000% ERROR!!!!!!
14 godina
neaktivan

narucio 3.5 poslano 5.5 stiglo danas{#}

pOtPiS
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice