Cudan SMS od Google-a

poruka: 9
|
čitano: 1.810
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Cudan SMS od Google-a

Malocas sam dobio SMS od posiljaoca "Google" sljedeceg sadrzaja

"Kod za oporavak vaseg Google Racuna je *******. Ako niste zatrazili kod, mozete zanemariti ovu poruku"

Moze li mi netko reci da li je dobio nesto slicno?

Moze li biti u pitanju nekakav virus ili sl?

E8200, GA-P35-DS3, GF8800GT 512MB, PC2-8500 1066MHz 4 GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Cudan SMS od Google-a

Ne nego si ti vjerojatno dao broj mobitela za aktivaciju gmail računa. Ili možda netko tko ima tvoj broj pa ga iskoristio za aktivaciju, i onda je zaboravio pass i tebi je poslan sms od google-a. Ništa zbog čega bi trebao brinuti.

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_string)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Cudan SMS od Google-a

Problem je sto kod Googla nisam nigdje davao broj mobitela. Ako i jesam, koristio sam hrvatski broj, jer sam racun aktivirao jako davno, jos dok sam bio u HR.

SMS mi je stigao na ruski broj, jer sam trenutno u Rusiji, a taj broj tocno nisam koristio za nikakvu aktivaciju gmail racuna.

Hm... Cudno.

17 godina
neaktivan
Jel SMS stigao iz Engleske/VB?
17 godina
neaktivan

Ne vidim broj sa kojeg je dosao SMS

17 godina
neaktivan
Cudan SMS od Google-a

Meni je isti takav došao iz VB. Koliko znam Google nigdje ne traži broj mobitela niti sam im ga dao, tako da je ovo vjerovatno nema veze sa Googleom.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cudan SMS od Google-a

Gmail te trazi tvoj broj mobitela ukoliko zaboravis pass ili ti ga netko ukrade ..pa da mozes lakse vratit password ...

My software doesn't have bugs, it only develops random features

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cudan SMS od Google-a

Pada mi na pamet da je netko pokušao doći do tvog passworda ovim putem, no pošto nisi dao broj tog mobitela, to pada u vodu.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vjerojatno je netko kod registracije pogriješio svoj broj, i pogodio upravo vaš... Ubt. nema rezloga za brigu...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice