Carnet- kakav je i razna pitanja

poruka: 9
|
čitano: 3.391
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ovako urpavo imam max-adsl internet s 10 gb prometa, no to mi je premalo htio bih skidati i igrati razne igre online bez ograničenja. Neznam te procedure, sam sam cuo da mogu kod profesora iz informatike uzeti taj neki list.

zanima me kakav je internet.Kavka je veza.

Citao sam da su se neki zalili da veza puca da je spor i tak, na informatici isto valjda imamo car-net recimo kad igram tam igricu(battlefield heroes) nekad bloka i spor je sad neznam dali je to do kompa(jer kompovi nisu baš briljantni).

Istina carnet je jeftin ali zelim znati malo vise o njemu.

I jos procitao sam da oni/ likovi iz car-neta/ imaju nadzor na kompu, da vide sto sve ja radim, i citao sam negdje na forumu da ako skidas nesto na torrentu valjda ti salju mailove i ostala sranj*. Pa recite o carnetu odgovorite na moja pitanja i hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

t-com je sr***, a car-net necu ni spominjat

Amiga RULES

0 3 hvala 0
16 godina
RE: Carnet- kakav je i razna pitanja

max-adsl internet s 10gb je Sranje i točka. Nemoj ni carnet ni max.. jednostavno uzmeš optimu ili bnet FLAT rate internet koji nije uopće skup, al ja ti preporučujem optimu jer je stvarno jeftina , veza nepuca nikako skoro i brzo je Cool

My Only Fear of Death Is Coming Back Reincarnated.
15 godina
protjeran

Carnet ti je posebna ponuda koju mogu dobiti samo ucenici i studenti skoro svaki operateri imaju ponudu carnet( t com, inskon....) i cjena im je dosta manja od obicnih ponuda pa ako imas mogucnost uzmi carnet

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
RE: Carnet- kakav je i razna pitanja
Chumi kaže...

Carnet ti je posebna ponuda koju mogu dobiti samo ucenici i studenti skoro svaki operateri imaju ponudu carnet( t com, inskon....) i cjena im je dosta manja od obicnih ponuda pa ako imas mogucnost uzmi carnet

CARNet ne surađeuje s T-Comom tako da ništa odo toga.

I must be running out of luck Cause you’re just not drunk enough to fuck
15 godina
neaktivan

I na car-netu moras dobro pazit sto skidas, tako da nema torrent stranica, xxx ili nesto slicno jer ti dolaze upozorenja koja dovode do banovanja iz car-neta.

Amiga RULES

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa ovako, za sve što si naveo i ja sam čuo- ali nisam nikad doživio. Koristim IskonCarnet flat rate adsl za 100 kuna mjesecno i nemam se šta buniti. Ne znam kakve su to gluposti sa lovljenjem ekipe koja skida torrente, ali eto ja imam nekoliko stotina skinutih i nitko me nije gnjavio. Imaj na umu da je ekipa koja radi u Carnetu uglavnom iz studentske populacije. Također veze mi ne pucaju, osim prije nekoliko godina, ali od tada ništa.

Dakle, ako želiš IskonCarnet (a učenik/student si)- slobodno ga uzmi. Sto kuna za flat rate nije puno.

Μολὼν λαβέ!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja koristim OptimaCarnet i isto ovaj mjesec skinuto oko 130 GB torrenta i sl. i nikakvih upozorenja i sl....  Studentski Carnet.

0 0 hvala 0
15 godina

Ja  koristim  Maxadsl  flat rate placam 100 kn mijesecno a brzina je 4 mbps

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice