Imam internet vezu preko MetroCarNet-a, i brzina konekcije bi mi trebala biti 2 Mbps!
Internet mi je bio začuđujuće spor pa sam odlučio napraviti SpeedTest!
Slika pokazuje moje brzine interneta! Ako mi mozete pomoci bio bih vam zahvalan.
Imam internet vezu preko MetroCarNet-a, i brzina konekcije bi mi trebala biti 2 Mbps!
Internet mi je bio začuđujuće spor pa sam odlučio napraviti SpeedTest!
Slika pokazuje moje brzine interneta! Ako mi mozete pomoci bio bih vam zahvalan.
Jedno što možeš je žalit se njima.
Jedno što možeš je žalit se njima.
sta nemogu nista sam napravit????
Još jednom provjeri s ovim: CLICK
Najbolje bi bilo da nazoveš službu za korisnike sutra jer je vjerojatno do njih.
ja imam brzinu konekcije 2 Mbit per sec mislim da bi trebao imat brzinu prijenosa podataka 220kB/s, ispravite me ako grješim
Još jednom provjeri s ovim: CLICK
Najbolje bi bilo da nazoveš službu za korisnike sutra jer je vjerojatno do njih.
ja imam brzinu konekcije 2 Mbit per sec mislim da bi trebao imat brzinu prijenosa podataka 220kb/s, ispravite me ako grješim
valjda 220 kB/s ... ali ovaj test za jedinicu koristi b/s, pa bi trebao imati 2 Mb/s,odnosno nesto manje, ali to kod tebe je def premalo ...
Da stari moj zovi Croatian academic odma zali se njima :D,,reci im problem
ovo je stvarno sporo.možda je do telefonske parice koju imaš...
ali opet...
e pa ja imam jedan žestok problem, carnetovo čudo mi pokazuje (slika) solidnu konekciju od brzine skidanja 202.5 kbps ali kad god preko bilo čega nešto skidam, bilo to torrent sa 1000 seedera i 2 leechera meni je maksimalna brzina downloada 101 kbps