Brzina interneta!!! Molim pomoć

poruka: 9
|
čitano: 2.810
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Brzina interneta!!!!!! Molim pomoć

Imam internet vezu preko MetroCarNet-a, i brzina konekcije bi mi trebala biti 2 Mbps!

Internet mi je bio začuđujuće spor pa sam odlučio napraviti SpeedTest!

Slika pokazuje moje brzine interneta! Ako mi mozete pomoci bio bih vam zahvalan.

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.10.2009 22:36 (Somebody).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jedno što možeš je žalit se njima.

www.hip-hopunity.com posjetite moju stranicu za sve rap vjesti

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Još jednom provjeri s ovim: CLICK

Najbolje bi bilo da nazoveš službu za korisnike sutra jer je vjerojatno do njih.

oko za oko,pasta za zube

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Brzina interneta!!!!!! Molim pomoć
vedrann kaže...

Jedno što možeš je žalit se njima.

sta nemogu nista sam napravit????

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
16 godina
neaktivan
dncrmt kaže...

Najbolje bi bilo da nazoveš službu za korisnike sutra jer je vjerojatno do njih.

ja imam brzinu konekcije 2 Mbit per sec mislim da bi trebao imat brzinu prijenosa podataka 220kB/s, ispravite me ako grješim

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.10.2009 23:56 (Somebody).
17 godina
neaktivan
Somebody kaže...
dncrmt kaže...

ja imam brzinu konekcije 2 Mbit per sec mislim da bi trebao imat brzinu prijenosa podataka 220kb/s, ispravite me ako grješim

valjda 220 kB/s ... ali ovaj test za jedinicu koristi b/s, pa bi trebao imati 2 Mb/s,odnosno nesto manje, ali to kod tebe je def premalo ...

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.10.2009 23:48 (Maximus).
16 godina
neaktivan

Da stari moj zovi Croatian academic  odma zali se njima :D,,reci im problem

Paty
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2009 6:12 (vice).
17 godina
neaktivan

ovo je stvarno sporo.možda je do telefonske parice koju imaš...

ali opet...Cool

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

e pa ja imam jedan žestok problem, carnetovo čudo mi pokazuje (slika) solidnu konekciju od brzine skidanja 202.5 kbps ali kad god preko bilo čega nešto skidam, bilo to torrent sa 1000 seedera i 2 leechera meni je maksimalna brzina downloada 101 kbps

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice