Browser not responding

poruka: 8
|
čitano: 2.265
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Browser not responding

Nekoliko dana IE9,Opera,Firefox,Chrome desava se nesto cudno na kompjuteru.Kad surfam od bilo kojeg browsera cesto puta zna da zakoci kod ucitavanja ili kad sam na neku   strana i pojavi se na vrhu NotResponding  i se zakoci na nekoliko trenutaka.Skenirao sam sa Nortona,BitDefendera,MBAM,SAS i nema nikakav virusa.Koristim windows7.x86.Svi browseri su update.Ranije ovo nije bilo.Pocelo da me nervira   kad se zakoci Not Responding,pa zato sam i instalirao i probao i drugih browsera ali isto je i sa njih.Neko resenje??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Browser not responding

Probaj reinstalirati flash player!

Jel imaš kakvih toolbara instaliranih?

BOG I HRVATI
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Browser not responding

Počisti sa CCleanerom,obrisi sve toolbare koje imas instalirane..

★★★★★ Ako sam ti pomogao stisni HVALA!! ★★★★★

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Browser not responding

uninstalirao Ask toolbar i Bing toolbar,adobe flash activex i playera i pocistio san sa revo uninstaller i za sad je sve normalno i radi.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Browser not responding

ej bog..ja imam isti problem.kako da izbrisem taj flash i sve to ostalo jer me stvarno zivcira .....imam firefox stalno mi pise stop working kako da sve to izbrisem

t12matijaCRO
15 godina
neaktivan
Browser not responding

Reinstaliraj Firefox. Prije nego započneš reinstalaciju spremi si sve svoje bookmarke i passworde.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Browser not responding

napravio sam to sve sto si mi rekao ali i dalje isto

t12matijaCRO

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Browser not responding

Ja sam zbog toga (a i drugih problema)presao na Chrome.....i sad tu i tam upalim Firefox i velim nikad vise

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice