B.Net 3D vs. Amis 3u1 Total

poruka: 9
|
čitano: 10.987
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Pozdrav.

Od danas je na mojoj centrali (ZG - Ravnice) dostupan 3D B.Net i Amis 3u1.

Pa me zanima, kakvi su dojmovi za 3D B.Net paket, a kakvi za Amis Total.

Kod Amisa me mami besplatna fiksna telefonija i 24 mbit internet (moja veza može isporučiti 21 mbit downstream), a kod B.Neta manja cijena, a HD paket.

Zanima me također da li puca veza kod B.Net-a i da li taj 3D paket ima besplatnu fiksnu telefoniju jer su me zbunili sa ovim flat razgovori :D

Također Amis ima 48h unazad gledanje televizije i snimalicu, a B.Net ima videoteku...(ako u videoteci ima HD filmova onda super)....ne znam hoće li B.Net dobit tu snimalicu i 48 h unazad :/

Također kod Amisa je sad akcija do 31.8, ako uzmem 3u1 Total onda ga plaćam 199 kn mj. 12 mjeseci.

Ako glasate za Amis, onda ću ga uzet jer ga u prvih 30 dana mogu vratit bez penala.

Hvala unaprijed svima. Mitch.

Pa evo glasovanje : 

12 Amis Total - 299 kn mj.
4 B.Net 3D - 226 kn mj.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
17 godina

Sad zvao Amis na jedan broj i kazu da kod mene nisu dostupni. Onda zovem Amis drugi broj i kazu da ipak jesu i da je 3 puta provjerio.

Sad prije minutu nazvo Amis i opet kažu da nisu dostupni. Ko tu koga ?

Sigurno ovakvu uslugu neželim, a uz to nemaju ni VDSL.

Uzimam B.Net, sutra ću opet nazvat Amis, zadnji put.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Trenutno je optika samo u Travnom..

★★★★★ Ako sam ti pomogao stisni HVALA!! ★★★★★

0 0 hvala 0
17 godina
Re: B.Net 3D vs. Amis 3u1 Total
Whatever kaže...

Pa zar nema Amis svoju infrastrukturu kao i B.Net ??

Ako je tako onda tvojih 21 down nema veze jer to ti je s bakra a Amis ima optiku samo u nekim zagrebačkim naseljima (ili se varam).

Tako je, ja imam bakar. Ali maksimalni downstream na mojoj parici jest 21 mbps.

EDIT -  a preko bakra su brzine kod T-coma i Amisa iste, jer se od centrale do mene koristi t-comova infrastruktura,jedino b.net u cijeloj HR ima svoju kompletnu

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2011 23:31 (Mitch).

0 0 hvala 0
16 godina

-kad uspoređuješ startne (reklamne) cijene paketa, izračunaj konkretan paket, jer spominjiš HD itd.. u tome je AMIS malo pošteniji nego Bnet. Izračunaj paket koji misliš koristitit pa onda uspoređuj. Bnet je primarno TV ima nešto više kanala, AMIS je pak više ISP, malo pošteniji odnos. Težak izbor ako su dostupni.

-brzina koju možeš dobiti ovisi o liniji, bakar.. ako ti je na Tcomu bilo 21, tad je to moguće (ali.. zna se desiti da tcom napravi probleme.. nemora ostati ta brzina nakon prelaska). Zapravo, max brzinu koju ćeš dobiti na AMISu je ispod 16, ovisi o paketu, s TVom od 4-13... cca 9 ostjaje za Tv, prosjek 5-10. Zadovoljavajuće.

Kod Bneta nema tih problema, njihov kabel, nedavno su digli brzine i sad su OK, ali su inače užas.. (muljatori). Jedino bi ti moglo biti skuplje nego što si pročito u reklami i problematično spajanje više od jednog računala.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
ihush kaže...

-kad uspoređuješ startne (reklamne) cijene paketa, izračunaj konkretan paket, jer spominjiš HD itd.. u tome je AMIS malo pošteniji nego Bnet. Izračunaj paket koji misliš koristitit pa onda uspoređuj. Bnet je primarno TV ima nešto više kanala, AMIS je pak više ISP, malo pošteniji odnos. Težak izbor ako su dostupni.

-brzina koju možeš dobiti ovisi o liniji, bakar.. ako ti je na Tcomu bilo 21, tad je to moguće (ali.. zna se desiti da tcom napravi probleme.. nemora ostati ta brzina nakon prelaska). Zapravo, max brzinu koju ćeš dobiti na AMISu je ispod 16, ovisi o paketu, s TVom od 4-13... cca 9 ostjaje za Tv, prosjek 5-10. Zadovoljavajuće.

Kod Bneta nema tih problema, njihov kabel, nedavno su digli brzine i sad su OK, ali su inače užas.. (muljatori). Jedino bi ti moglo biti skuplje nego što si pročito u reklami i problematično spajanje više od jednog računala.

Ma Bnet su stvarni muljatori. Za HD paket moram uzet i prošireni, znači 34 + 30 kn = dodatnih 64, tako B.Net dolazi na isto, meni nije bitan download toliko, već samo da je veza stabilna, da ne puca kao kod T-coma, te da imam pošten uplaod kao kod amisa.

Sad su me zvali iz amisa, jer sam im slao mail. Sad kažu da smo jedini u ulici spojeni na drugu centralu, no da je od sad i ta centrala dostupna kod njih.

Tako da ću još vidjet sa starim što nam je bolje, ali koliko vidim, ovdje vas većina preporučuje Amis. :)

LP. Hvala svima. Do 19.7 javim šta sam uzeo.

17 godina

Danas sam uzeo Amis 3u1 Total.

Za 164 kn/mj. imat ću - 1500 min besplatno prema svim fiksnim, flat internet od 24 mbit down i 768 kbps up, 71 tv kanal (uskoro dobivaju hd), 10h snimalice, 48h vremenski pomak za sve domaće i 10 stranih kanala.

To je ono najbitnije.

P.S. Ova cijena od 164 kn je zato što 15 kn/mj. plaćam vremenski pomak, a idućih 12 mjeseci ću plaćat 149 kn/mj. ovaj paket (ugovor od 2 godine). Dalje ide cijena od 314 kn/mj. + uspostave poziva.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.

0 0 hvala 0
17 godina

Stigo Amis jučer.

UBER ZADOVOLJAN!

Ovo je brzina kad je telka upaljena.

Oprema je super, pogotovo za TV, sve radi, brzo, bez rušenja, router je napredan, ali nema uputa za PFWD.

JOŠ JEDNOM : SUUPER!!!!!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel ima neko iskustva sa amisom na podrucju samobora?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice