Blokiranje stranica

poruka: 8
|
čitano: 2.448
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Blokiranje stranica

Sad kako je došlo do ovih problema sa googlom i skidanjem podataka sa neta zabrinio san se i iskreno strah me da mi ne pokucaju na vrata.Sve je to OK ali mi se čini da to mom bratu teen-u to baš i nije jasno.Dakle moje pitanje je postoji li program koji dopušta na internetu odlazak na određene stranice,znači ne treba mi nešto kao crna lista pa da moran ukucavat stranice koje želim blokirat nego želim ukucati 5 stranica na koje se može ići-facebook,youtube i još par servisa-ako je nejasno sry

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Blokiranje stranica

Ti mozes sebi postaviti gore pod program koji koristis za surfanje,

stranice koje najvise posjecujes.Znaci odes na FB i kada se otvori samo njegovu

ikonicu kod adrese uzmes sa misem i postavis ispod kao favorite.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Blokiranje stranica

Uđi u antivirus, i idi na Blocked Webpages (ili slično nešto), i samo dodaj adrese. Stavi password na antivirus i stvar riješena.

Dafuq I just read?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Blokiranje stranica

hm-dont have antivirus

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Blokiranje stranica

Ako koristis firefox stavi ABP i u opcijama stavi koje stranice zelis blokirat
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/adblock-plus/?src=search

http://www.soundstream.com/

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Blokiranje stranica
veki je car kaže...

Sad kako je došlo do ovih problema sa googlom i skidanjem podataka sa neta zabrinio san se i iskreno strah me da mi ne pokucaju na vrata.Sve je to OK ali mi se čini da to mom bratu teen-u to baš i nije jasno.Dakle moje pitanje je postoji li program koji dopušta na internetu odlazak na određene stranice,znači ne treba mi nešto kao crna lista pa da moran ukucavat stranice koje želim blokirat nego želim ukucati 5 stranica na koje se može ići-facebook,youtube i još par servisa-ako je nejasno sry

Nema boljeg od K9 Web protection. Možeš staviti koje stranice (ili tipove stranica) želiš blokirati, stalno ili samo u određeno vrijeme itd..

14 godina
odjavljen
Blokiranje stranica

možda ovo pomogne

How to block a website using the Hosts file

The location of the hosts file depends on your operation system.
Windows XP, Vista and Windows 7 C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts
Windows 2000  C:\WINNT\system32\drivers\etc\hosts

Note! Make a backup of the hosts file and put it somewhere safe, in case you mess up.

1. Open the hosts file using Notepad or other plain text editor.
2. Find the line 127.0.0.1 localhost
3. To block, for example, the website youtube.com, add this text under 127.0.0.1 localhost:
   127.0.0.1 youtube.com
4. Save and close the Hosts file.
5. Reboot your computer to apply the changes.
6. Try to open www.youtube.com into a browser.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Blokiranje stranica

hvala svima skinit ću ove programe i vidit koji mi najviše odgovara

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice