Blokiranje pristupa web str. u određeno vrijeme

poruka: 7
|
čitano: 3.391
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Dakle, kako naslov kaže, zamoljen sam da na jednom kompu blokiram pristup na facebook u određeno doba dana. Ili da na tom istom kompu dozvolim pristup na facebook u određeno doba dana, ako je lakše tako {#}

Ne mogu nigdje pronaći programčić (ili skriptu, još bolje) s kojom bi to uspio napraviti. Blokiranje pristupa, samo po sebi nije problem, već kako to napaviti samo u određenom razdoblju.

Dodatne komplikacije:

1. Postavke u routeru ne smijem dirati,

2. zabrana kroz postavke browsera dolazi u obzir samo ako postoji rješenje za IE,FF i Chrome.

Svaki prijedlog dobrodošao

iddqd

0 0 hvala 0
17 godina

Windows 7 ima onu opciju "roditeljska zaštita" kojom možeš odrediti vremenski kad se što smije koristiti. Nisam siguran da može blokirati URL, ali probaj provjeriti.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Blokiranje pristupa web str. u određeno vrijem
badmad kaže...

Dakle, kako naslov kaže, zamoljen sam da na jednom kompu blokiram pristup na facebook u određeno doba dana.

Svaki prijedlog dobrodošao

Pogledaj OVDJE prvi link

Web tutoriali za početnike, Visual Basic, Autocad, Windows, Excel, Word, FrontPage, PowerPoint, Home Network
17 godina
neaktivan
IvanC kaže...
badmad kaže...

Pogledaj OVDJE prvi link

da, to mi je zadnje rješenje, za sada nisam odustao o besplatnih {#}

iddqd
14 godina
neaktivan

Mozda ti OVO moze pomoci. Freeware je.

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

K9 blokira pristup određenim stranicama / vrstama stranica uvijek  i radi vremensku blokadu pristupa internetu. Koristio sam ga, ali sad mi treba još malo opcija. Inače jako dobar parental control program!

iddqd
16 godina
neaktivan
badmad kaže...
da, to mi je zadnje rješenje, za sada nisam odustao o besplatnih

Onda pogledaj ovdje kako se sve može zaključati određena web stranica a najbolje je kada platiš onda si siguran. Uz to dobro je da onaj kome ključaš nema administratorske ovlasti. Otvori mu limited account ;)

Web tutoriali za početnike, Visual Basic, Autocad, Windows, Excel, Word, FrontPage, PowerPoint, Home Network
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice