Blokirani Hotmail

poruka: 16
|
čitano: 9.802
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Blokirani Hotmail

Kad god se pokušam prijaviti na svoj hotmail izbaci mi sljedeću poruku:

Your account has been blocked
Why are you seeing this?
Someone may have used your account to send out a lot of junk messages (or something else that violates the Windows Live Terms of Service). We're here to help you get your account back.
What do you need to do?
We'll ask you to provide us with a mobile phone number where we can send you a verification code and we'll add this phone number to your Windows Live profile for future use.  After you enter the code, you can change your password and sign in.
We've cleaned your account settings
Often customers get here because someone else has access to your account and are using it without your knowledge to send spam. To protect you and your contacts, we've removed any Hotmail auto-replies or linked accounts you may have had.

Navodno, slao sam spam, što su ljudi koje sam imao u imeniku i potvrdili. Najvjerovatnije je da je neki virus upao, što već...
Sad sam formatirao računalo, i želim acc nazad. Kad stisnem "Continue" traže me broj moba, da bi mi poslali nekakav kod za ponovnu aktivaciju maila, ali BiH nije među podržanimk zemljama. Međutim ima i ovo:

If you do not own a mobile phone or your country is not listed below, contact customer support

Kliknem na customer support, ali baš i nije od neke pomoći zato što nigdje i ne nude rješenja za ovakav problem. Imam taj hotmail više od  5 god, i stvarno nije opcije da napravim novi. Previše je toga vezano za ovaj mail (SkyDrive, Facebook...). Zna li netko rješenje?

MC Not Nice
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2011 10:13 (nixnixnixnt).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Blokirani Hotmail
nixnixnixnt kaže...

Kliknem na customer support, ali baš i nije od neke pomoći zato što nigdje i ne nude rješenja za ovakav problem. Imam taj hotmail više od  5 god, i stvarno nije opcije da napravim novi. Previše je toga vezano za ovaj mail (SkyDrive, Facebook...). Zna li netko rješenje?

Morat ćeš poslat poruku podršci i napisat razlog bana ( znam da sam jednom isto imao slučaj i to sa spamom ) i trebalo je jedno skoro cijeli dan  da mi odgovore i 2 dana da mi ga unbanaju.

Dompa
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2011 10:45 (Dompa).
15 godina
neaktivan
Blokirani Hotmail

Najbolje ti je da se žališ na supportu i objasniš da nije do tebe. I obavezno (ako nisi odgovoran za spam) promijeni pass.

0 0 hvala 0
15 godina

Začudo, mogao sam promijeniti password...
ali nije pomoglo. A da bih na supportu objavio nešto treba mi mail, koji je blokiran (onda ću novi napraviti :D)
Ovo nisam spomenuo, ali su mi blokirana 3 maila (isti razlog).

MC Not Nice
15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina

Kad kliknem na link, samo mi otvori Sign in. (da bih došao do tog sadržaja trebam biti logiran-paradox)

MC Not Nice
15 godina
neaktivan

Logiraj se do onog screena sa porukom o banu i onda otvori link.

15 godina

jesam!

MC Not Nice
15 godina

Ali ne pomaže...

MC Not Nice
16 godina
protjeran
Blokirani Hotmail

A koje su zemlje podržane? Ako je hrvatska dam ti ja svoj broj pa neka mi oni pošalju...

http://dizanje-ratia.info
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nije Hrvatska...

MC Not Nice
16 godina
protjeran
Blokirani Hotmail

Ovako, ako ides na Costumer Support, napisati ces im svoje podatke i pismo koje ce biti kao tema na njihovom supertajnom forumu (ja sam znao sve sifre prije zadnje, bilo ih je 6).

Dati ce ti brdo pitanja, uopste nisam sva ni odgovorio.

Ja sam prilozio i sken putovnice, a e-mail adresa mi je bila u formatu ime.prezime. Uspio sam vratiti racun.

Odgovore su davali za manje od 24 sata.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.5.2011 17:25 (Mentalist).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Da, ali gdje da upišem te podatke?

MC Not Nice
14 godina
neaktivan

Da li mi neko može pomoći,imam problem oko hotmail naloga,ne mogu se ulogovati nikako,sve sam pokušavao,da li neko zna kako mogu kontaktirati tehničku podršku?

Hvala Unapred !!!

16 godina
neaktivan
Blokirani Hotmail

Kako i na koji nacin se moze vratiti slucajno obrisani mail?

Ocekujem narudzbu (Game time kod) koja mi treba doci u mailu ali ja nisam 100% siguran dali sam je obrisao sa ostalm mailima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Blokirani Hotmail

Evo i meni blokiran račun,ali radi i face i bug iako koristim tu mail adresu...

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice