Cuj nismo svi puni love pa da mozemo uzimat na originu od 50E,+ja sam narucio 2 kljuca.
Base-Host - pitanja i odgovori
- poruka: 1.035
- |
- čitano: 196.610
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako na Base Hostu je tut totalno neobjasnjen i nepregledan.
Ovako terba i ovako sam ja napravio:
Preuzmite one datoteke i raspakujte ih negdje. Zatim prve extraktane fajlove stavite u
/origin games/Battlefield 3/data/win32/loc
Zaljepite i obrisite ruske fileove.
Potom udjite u /origin games/Battlefiled 3/
I obrisite update i onaj fajl koji pocinje sa GDFbinary i datoteku Update.
Onda zaljepite extraktane fajlove (one druge u kojima se nalazi Update) i igrajte!
Cheers.
PS. Mario malo bolje napravi to na webu, meni taj tvoj nacin nije mogao i imao sam crni ekran plus onaj language changer mi se opce nemoze otvorit iako otvaram kao admin.
Al on ionako netreba, hih.
Ti misliš da je njemu lako sve ovo? on je sam i prestani ga hebavat u mozak, ima još takvih kao što si ti i ima još 200-300 ljudi koji čekaju key ako ne i više..
Još ga hebu ovi od kojih je kupio, nikako da mu dođe nova zaliha CD-Keyeva, zato prestani! ako ti se ne sviđa traži povrat novca kao dijete si, zapamti strpljen spašen.
Ne znam jeste li vidjeli ovo:
http://www.facebook.com/basehost
Danas oko 18 sati mi je obecana nova zaliha CD keyeva. Ukoliko ju ne dobijem, vratiti cu Vam novac.
Ovo je službena obavijest Base Hosta.
Znači, nije više u pitanju hoće/neće - on se povlači iz ugovorenog s BF3 ključevima. Predaje se.
Ne želim to, ne želim ovisti o nečijoj volji. Platio sam prije par mjeseci i želim dogovoreno.
Sjeti se poruke ispod igre na njegovoj stranici:
Igra je na engleskom jeziku, region free, biti će isporučena 27.10.
Ja sam pristao na te uvjete i uplatio.
Dobili smo ruske ključeve, progledali smo kroz prste, jer su ga eto zeznuli iz EA. Ok, pristali smo na to.
Danas je 27.10. i hoću taj CD key po dogovoru. Kažem, spreman sam i sačekati par dana ukoliko je problem što ih danas ne može dobiti.
Ali ako je problem što se on preračunao, nije ih naručio na vrijeme i danas ih ne može dobiti po onoj cijeni koja je nekada bila, pa odustaje od posla jer ne želi gubiti to je za mene NEPOSLOVNO i ne pristajem na takve isprike.
Dobavljač ga ne može zeznuti ukoliko mu je on već poslao novac. Poslat će mu CD ključeve, makar naknadno.
Pretpostavka je da nije uplatio, jer kako bi nam mogao vratiti novac drugačije. A ako je novac još na njegovom računu onda ima rješenje - zovi eplati ili enabavu, kupi ključeve makar s gubitkom novca i podijeli svojim kupcima (to se uradi u par sati).
Bar će sačuvati ugled i posao. Ako ostane ovako kako je najavio i ne isporuči ključeve za mene je završio s prodajom CD ključeva. Neće ispoštovati ništa od onoga što je napisao na stranici prilikom prodaje.
I pitanje koliko ljudi radi u firmi je stvar organizacije. Ukoliko mu je posao bitan to se riješi lako. Ovakvim pristupom će izgubiti posao.
Cuj nismo svi puni love pa da mozemo uzimat na originu od 50E,+ja sam narucio 2 kljuca.
Ja fino box verziju limited u dućanu za 299 kn , vidiš da je tebi i ostalima koji imaju problema ispilo živaca. Tko je proša jeftinije?
Ja sna prosa sve radi ko sat i vi kojima neradi, pogledajte par postova gore garant radi,
ja sam isto imao black screen i izbacivalo me al sad je stvarno ok i bilo je par svjedoka na bug serveru.
ja naucio cirilicu (znam procitat ultra,loadin deploy i imena za graficke postavke,za sad dovoljno)
27. još nije završio. Što se tiče povrata novca, vjerovatno ćeš dobiti upit na mail dali želiš lovu ili želiš pričekati.
27. još nije završio. Što se tiče povrata novca, vjerovatno ćeš dobiti upit na mail dali želiš lovu ili želiš pričekati.
Čekam ja još da vidim šta će reći: ima li ili nema ključeva. Ukoliko kaže da nema onda je zaključak ono što sam gore naveo.
ako tko hoce kupiti cd key prodao bi ja svoj. neda mi se zahebavati sa ovim jezicima. cijena 120kn!
to ti je tak lagano za promjenit jezik
traje 2 minute
ne isplati ti se prodavat key
Eto base host kaze da dolaze kljucevi kroz par minuta.
Dobra vijest !
http://www.facebook.com/basehost
Kazu da 100% stizu kljucevi.
Bravo !
p.s. valjda je i kritika pomogla
Ja sam osobno također doduše preko kolege uzeo kljuc sa base hosta i nije istina da nema problema sa ruskom verzijom. Oni koji su je sredili da radi super.
Ali je stvar u tome što file koji skidate sa CDj stranice ima crc errore. Ja sam nakon muke od 12 sati uspio sredit da igra radi.
Imao sam ove probeme ,evo kako sam ih riješio:
1. Za problem sa konstantnim loadiranjem igre sam napravio sljedeće:
Cista instalacije igre ali sam prije toga odabrao da mi se Origin updejta
Zatim sam otišau settings na Originu i stavio kvačicu u box koji se zove:
"Update to the pre-release version if aviable"
Trebala bi se pokrenut instalacija novog clienta za origin ,
Nakon toga sam napravio cistu instalaciju igre. (skinuo je kompletno dolje novu)
Za ovo skidanje ponovno možda nema potrebe tako da probajte prvo samo napravit update origina.
2 BLACK SCREEN
Napravio sam sljedeće:
-Nakon što se igra skinula i nakon što sam updejtao sve drivere ukljucujuci adobe , grafiku itd. kliknuo sam na originu repair game. Igra je skinula 48 mb dodatno. E sad šta se desilo. Ako ste mjenjali u registriju rucno postavke ,pokretanjem repaira se sve opet vratilo na rusku verziju
Odite ovdje i to opet promjenite:
Znaci start (upišete regedit)
i navigacija do HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Origin Game\DGR01609244 ili HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Origin Game\DGR01609245
razlika je u zadnjem broju kao što vidite :)
A onda sam napravio tocno sve sa ovog linka ,još ću napisat i svojim rijecima kako:
http://elitekeys.com/battlefield-3-language-change
3 How to change Battlefield 3 Language from Russian
Napravio sam prvih 5 korka
Bitno je napomenuti da postupak kopiranja fajlova nije isti kao sa CJD foruma
1. Mali rar fajl kojeg skidate prvog raspakirajte cjelog u main folder gdje vam je igra instalirana (nebitno jel to u electronic arts ili origin games, jer se nekome igra instalirala u razlicite foldere)
primjer kod mene je :
c:/program files (x86)/origin games/battlefield 3/
2. Drugi veliki fajl otvorite sa rarom ili zipom i fajlove en.sub i en.toc kopirajte ekstraktajte u folder:
c:/program files (x86)/origin games/battlefield 3/data/win32/loc
te u isti taj folder onda prebacite i onaj GDFBinary_eng_US.dll file
Kad ste to napravili pokrenite aktivator sa elite keysa ali prije toga ugasite origin i battlelog.
Pricekajte pola minute jer on za to vrijeme patchira.
I zatim pokrenite igru.
Nadam se da sam pomogao. Ako vlasnik Base Hosta vidi ovo ja preporucam da promjeni linkove na sajtu. za download fajlova možda ili neka se ubaci i druga verzija sa elite keys za skinut
pozz
Zahvaljujem svima koji su mi pomogli! Ja sam krivo postavio drugi file..
heh... ja sam dobro postavio fajlove pa opet nis... lijepo sam sve izbrisao, updejtao dx, reinstal drajvera, reinstal origina i pustio jutros da se nanovo skida bf3
vidjet cu popodne hoce li biti srece.
kazem, 3 puta sam citao prije nego sam postavljao fajlove tako da tu definitivno nije problem.... jedino nisam probao u reg rucno mijenjat postavke jer nisam uspio nac reg kljuc, igru sam instalirao na E particiju. jel moze bit zbog toga?
frack.... danas cu probat
skank, ne mozes patchirati ako si instalirao na E: particiju.
U patchu je instalacija standardno na c: i zbog toga ti ne radi.
Prati trecu opciju u kojoj ti govori kako rucno izmjeniti registry i tako uradi.
Ovdje moram dodatno pojasniti zbog ocitog nerazumijevanja tutoriala:
Tutorial ima 3 koraka. Step 1 i Step 2 svi trebaju uraditi.
Step 3 ima 3 opcije (izbora):
Svi oni koji su automatski instalirali igru (na particiju C: ) mogu birati izmedju opcije 1. i opcije 2.
Svi oni koji su instalirali igru na neku drugu particiju (E: , D:, X:...) ili zele rucno uraditi izmjene trebaju to napraviti po uputama u opciji 3. (run-regedit...) i poslije toga uraditi sve sto pise pod 4. Open Start, Run write Regedit Enter. Find...
Tek tada je posao zavrsen.
Nadam se da ce ovo ukloniti nedoumice oko instalacije.
meni je npr "Origin games" na E: particiji, a i igru ću instalirat tamo.
znači li to da će patch raditi odmah ili ću isto morati ručno?
skank, ne mozes patchirati ako si instalirao na E: particiju.
U patchu je instalacija standardno na c: i zbog toga ti ne radi.
Svi oni koji su automatski instalirali igru (na particiju C: ) mogu birati izmedju opcije 1. i opcije 2.
Svi oni koji su instalirali igru na neku drugu particiju (E: , D:, X:...) ili zele rucno uraditi izmjene trebaju to napraviti po uputama u opciji 3. (run-regedit...) i poslije toga uraditi sve sto pise pod 4. Open Start, Run write Regedit Enter. Find...
meni je npr "Origin games" na E: particiji, a i igru ću instalirat tamo.
znači li to da će patch raditi odmah ili ću isto morati ručno?
Hahaha Ozbiljno pitas???
Kuzim one kojima se neda citati, ljencine, ali ti si cak citirao odgovor na svoje pitanje!
Imam pitanje
kad pokrenem neki server kaže mi da mi amd nije dobre verzije
kako updatat amd
Može ti reć da ti driveri nisu verzija 11.5 koja je minimum za igranje,te da ih updataš.Updatanje bi ti iskreno preporučio zbog bugfixova i optimizacije
hvala
uspio
Narudzba mi je bila #001263
Hvala Mario!
Samo obavijest:
Izgleda da EA serveri za aktivaciju/autorizaciju trenutno ne rade tako da se nemojte čuditi ako ne možete aktivirati igru.
Samo obavijest:
Izgleda da EA serveri za aktivaciju/autorizaciju trenutno ne rade tako da se nemojte čuditi ako ne možete aktivirati igru.
Bas se poveselih jer dobim key kad ono corak!
Samo obavijest:
I na Twitteru pisu da znaju za problem, ali ne znaju kad ce bii otklonjen.
Narudzba mi je bila #001263
Hvala Mario!
Ako ide po redu onda sam i ja uskoro s #001313 :D
Nekuzim sta se frustrirate, trebali bi i sami znat da je UVIJEK prvih par dana tako, bila igra Cod ili BF, uvijek ce tako bit, svi navale i jednostavno nesto mora zakazati i otkazati, za tjedan dana ce sve ic glatko kao da nista nije ni bilo.
Jedna od naj ocekivanijih igara godine je, chill, go out a bit
Ne ide po redu ja sam 000997 i jos nista.
Imam neki filing da neću imat sreće i da ću i danas ostat kratkih rukava, :D
Također
sta vam to znaci kad nemos aktivirat tj origin aktivacija ne radi :((
Svako svoje prica sad vise nis ne kuzim kud na kraju mecem foldere za eng jel u:
C:Program files /Electronic arts/BAttlefiled 3/...
ili
C:Program files /Origin games/Battlefiled 3/.....
Svako svoje prica sad vise nis ne kuzim kud na kraju mecem foldere za eng jel u:
C:Program files /Electronic arts/BAttlefiled 3/...
ili
C:Program files /Origin games/Battlefiled 3/.....
ma mećni si ga znaš gdje...
šalim se ali nisam mogao odoliti..