pa reci joj da znaš prezime i da je to ta osoba samo je napravila račun na ime nekog iz obitelji.
Base-Host - pitanja i odgovori
- poruka: 1.035
- |
- čitano: 196.448
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sta da kazem kod onog poziv na broj il tak nest
broj narudžbe,to ti piše tamo na stranici pod "opis plaćanja".
Nikakvo ime od vlasnika računa ne moraš davati u banci kod uplate na rč. Tko god ti je to rekao je idiot, apsolutno jedina informacija koju moraš dati je sam broj računa, ništa više od toga. Poziv na broj je nebitan osim u slučaju kada tako vlasnik računa identificira plaćanje, odnosno o kome se radi i što plaća, ne znam kakav ti je broj računa dao ali ako nemaš predbroj banke moraš znati barem u kojoj je banci račun na koji uplačuješ novce.
Znači ako nemaš predbroj a znaš koja je banka pogledaj si ovdje:
www.hnb.hr/platni-promet/vodeci-brojevi-depozitnih-institucija.htm
Napiši broj banke ispred broja računa i miran si, nikakvi podaci nisu potrebni, ako ti počne šiljiti takve fore traži da te prebaci kod drugog djelatnika, ako nastave s maltretiranjem odi u drugu banku i obavi uplatu.
joj zbunjuješ čovjeka,potreban je taj poziv na broj jedino,zbog toga da Mario zna od koga su to pare i za koju narudžbu.
Kad Base Host radi isporuku ključeva?
Uplatil za BF3, potvrdili su da je sjela uplata.. Da li mogu očekivat ispporuku u roku 24h, il tek 28. o.m.?
Kad Base Host radi isporuku ključeva?
Uplatil za BF3, potvrdili su da je sjela uplata.. Da li mogu očekivat ispporuku u roku 24h, il tek 28. o.m.?
mislim da šalje 26
joj zbunjuješ čovjeka,potreban je taj poziv na broj jedino,zbog toga da Mario zna od koga su to pare i za koju narudžbu.
napravio si replay prije nego sam ja stigao editirati post :) uglavnom u ovom slučaju je poziv na broj bitan da te Mario može identificirati, ali da ne možeš obaviti uplatu bez toga je glupost, eventualno bi kasnije imao problem dokazati Mariu (ili Mariju) da si ti osoba koja je uplatila te novce :)
na stranici piše da BF3 keyeve šalje 27.
sad me ta krava sj****a...zatvorili su banku, sad moram cekat staru da mi da za proviziju :/
Hm.. malo cudna pitanja postavljate.
Mislim, spremni se dati 100, 200, 300 kuna bez da ista prije procitate i provjerite?
Npr, na pocetnoj stranici od BF3 kljuca na Base hostu sa OGROMNIM crvenim slovima pise:
CD Key će biti isporučen 27. listopada 2011. godine.
A sto se tice uplate na racun, na stranici Kako uplatiti pise ovo:
Dobijate sljedeći mail. I uz njega sliku.
U donjem desnom uglu maila vidjet će te podatke za uplatu na naš račun. Molimo Vas da uplatite točan iznos kako kasnije nebi bilo zabuna. Sva ostala polja na Općoj uplatnici (poziv na broj itd.) možete pitati na šalteru pošte/banke jer se razlikuje od poslovnice do poslovnice.
Mislim, pa ja sam nekoliko puta procitao sve moguce prije kupnje ili uplate.
ja sam liku poslao 17 da otkazujem bf 3 preorder i da uzimam fifu 12 i još nemam nikakav odogvor
jel itko zna šta se sa tim događa?
Vjerojatno glupo pitanje, ali me zanima da li je taj patch koji prebacuje jezik ( ruski na engleski ) legalan? Ne zelim da me banaju il nest slicno...
Vjerojatno glupo pitanje, ali me zanima da li je taj patch koji prebacuje jezik ( ruski na engleski ) legalan? Ne zelim da me banaju il nest slicno...
Naravno da nije legalan, postoji vjerojatnost da ćeš popušit ban, ali mala.
ako sam ja igrao FIFU 12 prva 4 dana sa c*ackanom igrom i predstavljao se kao Amerikanac,onda je ovo nula bodova što se tiče rizika.
vjerovatnost da ćeš dobit ban je apsolutno nikakva.
vjerovatnost da ćeš dobit ban je apsolutno nikakva.
ali zato je popio ban na forumu
ja sam liku poslao 17 da otkazujem bf 3 preorder i da uzimam fifu 12 i još nemam nikakav odogvor
jel itko zna šta se sa tim događa?
ja sam 18 rekao da mjenjam za f-1 ali dobio sam odgovor da cu dobiti cim prikupi naruđbe pa da naruci (to mi je odgovorio u petak). zatim sam mu jucer poslao mail da ga pitam kada ce kljuc u danas mi je odgovorio da ce biti danas ali jos uvijek NIŠTA!
Kak to misliš mala šansa? Ak je (onda bu kad tad nagrabusili) tak, onda bu dost ekipe banalo radi patcha.hmm
Kak to misliš mala šansa? Ak je (onda bu kad tad nagrabusili) tak, onda bu dost ekipe banalo radi patcha.hmm
ako banaju onda neka vrate novce i nikom ništa
Isporuka Standard edition CD Keyeva pocinje kroz par minuta. Limited edition stize za par sati ;)
Samo da napomenem da ce ENG patch biti objavljen na stranici.
Isporuka Standard edition CD Keyeva pocinje kroz par minuta. Limited edition stize za par sati ;)
to majstore
Kada će te isporučiti keyeve od drugih igara? i mi smo dali pare za igru
Kada će te isporučiti keyeve od drugih igara? i mi smo dali pare za igru
ima vremena,samo da stigne šta prije BF LE
Nekoliko dana prije roka!?
Wow, svaka cast!
P.S. Da li sa KEY-em mozemo napraviti predownload??
I ako da, kako? Iz Origina, moramo ga samo unjeti?
Key dosa,sve super,samo rijeci hvale
Mario odustanes li od base hosta ubit cu te (nista osobno)
Wow, svaka cast!
da,ja sad skidam,samo unesi key na Originu i možeš skidati već.
Da,i ja skidam.
Doduše rusku verziju,samo treba patch za engleski pričekat.
Skida se 11.3 GB.
Wow, svaka cast!
da,ja sad skidam,samo unesi key na Originu i možeš skidati već.
Ček taj code se unese pod reedem product your code?
Ček taj code se unese pod reedem product your code?
Da.
Unesi tamo kod i pričekaj da ti se origin refresha.