Banggood.com

poruka: 997
|
čitano: 377.714
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Banggood.com
mbaksa kaže...
mbaksa kaže...
EDIT: naručio sam ovaj ruksak s Bangooda (prije nego ga maknu sa sniženja, jer sad sa sniženjem i s popustom za kod ne mogu ga cariniti ako bi kojim slučajem to htjeli, jer je taman ispod granice za carinjenje), u toj bežastoj boji (imam fobiju od kineskog crnog najlona, jer mnoge te jeftine crne kineske torbe imaju nasnosan, toksičan smrad - očito neka kemikalija za zaštitu crne boje, koja se ne koristi u proizvodima za europsko tržište - možda jednostavno previše formaldehida), pa kud puklo da puklo. Javim kakav je kad stigne.

Mora da je u pitanju neki zbilja velik ruksak. 6.11. završio na carini, danas ga odlučili pogledati i traže me račun... To pak sad znači da će u moje ruke valjda doći tek za nekih dva tjedna, možda i više. A onda možda više ni neće biti na popustu pa neće ljiepo izgledati cijena koja stoji na sajtu u usporedbi s onom koliko sam ga platio... Vidjet ćemo...

Koliko je u kunama dosao u vrijeme kupnje?

Edit: ima netko kakve kodove za popuste? Htio bi kupiti TV karticu i USB mem. stickove, pa da bar malo spustim cijenu...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 13:35 (CyberDemonVZ).
16 godina
moderator
CyberDemonVZ kaže...
mbaksa kaže...
Mora da je u pitanju neki zbilja velik ruksak. 6.11. završio na carini, danas ga odlučili pogledati i traže me račun... To pak sad znači da će u moje ruke valjda doći tek za nekih dva tjedna, možda i više. A onda možda više ni neće biti na popustu pa neće ljiepo izgledati cijena koja stoji na sajtu u usporedbi s onom koliko sam ga platio... Vidjet ćemo...

Koliko je u kunama dosao u vrijeme kupnje?

Platio sam 26,81 USD, što bi trebalo biti taman da se ne carini (taman malčice manje od 22 eura). S tim da je to cijena s onim kodom koji si dao. Bez koda košta nekih 29 dolara, a puna ciijena je 51 dolar. Stvar je u tome da carina ne mora priznati nikakve kupone/kodove ili sniženja. BTW tebi je stigao ruksak? Zadovoljan njime?

13 godina
mbaksa kaže...
Platio sam 26,81 USD, što bi trebalo biti taman da se ne carini (taman malčice manje od 22 eura). S tim da je to cijena s onim kodom koji si dao. Bez koda košta nekih 29 dolara, a puna ciijena je 51 dolar. Stvar je u tome da carina ne mora priznati nikakve kupone/kodove ili sniženja. BTW tebi je stigao ruksak? Zadovoljan njime?

Hvala. Koja je ono cifra do koje na Carini ne diraju robu? Svako  malo procitam, al mi mozak izgleda ne radi kak spada :/

Ma ne, nije mi stigao ruksak :(

Izgleda da si im ti draži nego ja :)

Javim kad stigne i kakav je.

I da opet pitam, ako je netko naletio na kakav kupon za popust?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
moderator
CyberDemonVZ kaže...
Koja je ono cifra do koje na Carini ne diraju robu? Svako  malo procitam, al mi mozak izgleda ne radi kak spada :/

22 eura. To moraš znati i kad te probude u gluho doba noći! {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/internet/ebay-cesto-postavljana-pitanja-faq/167189.aspx

CyberDemonVZ kaže...

Jesi provjerio tracking number, da znaš gdje je?

13 godina
mbaksa kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Koja je ono cifra do koje na Carini ne diraju robu? Svako  malo procitam, al mi mozak izgleda ne radi kak spada :/

22 eura. To moraš znati i kad te probude u gluho doba noći! {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/internet/ebay-cesto-postavljana-pitanja-faq/167189.aspx

CyberDemonVZ kaže...

Jesi provjerio tracking number, da znaš gdje je?

{#} Dobro da sam pitao, mislio sam da je 22 Dolara :)

Untracked :(

Samo mi nemoj reći da sam ja imao opciju tracking numbera, da ipak ta random odluka (hoću li ga ili neću dobiti) nije na njima.

EDIT: Našao sam coupon code:

b185f7

5% + free shipping

BGW002

8% + free shipping

Mislim da radi samo na američkom i engleskom Banggoodu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 15:42 (CyberDemonVZ).
16 godina
moderator
CyberDemonVZ kaže...
Samo mi nemoj reći da sam ja imao opciju tracking numbera, da ipak ta random odluka (hoću li ga ili neću dobiti) nije na njima.

Isto kao što je skuplje slanje preporučenom poštom kod nas, isto tako i njih više košta. Tako da odluka sigurno nije random, nego pretpostavljam da je u pitanju iznos računa - valjda iznad 20 dolara šalju preporučenom poštom, odnosno onda ti daju i tracking number.

U suprotnom, moraš za njega doplatiti. Dakle, imao si opciju tracking numbera (odabir Air Parcel Register za vrstu dostave), ali si je morao doplatiti 1,3 dolara.

13 godina
mbaksa kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Isto kao što je skuplje slanje preporučenom poštom kod nas, isto tako i njih više košta. Tako da odluka sigurno nije random, nego pretpostavljam da je u pitanju iznos računa - valjda iznad 20 dolara šalju preporučenom poštom, odnosno onda ti daju i tracking number.

U suprotnom, moraš za njega doplatiti. Dakle, imao si opciju tracking numbera (odabir Air Parcel Register za vrstu dostave), ali si je morao doplatiti 1,3 dolara.

Onda sve znam. Sad trebam samo cekati. :) Hvala.

15 godina
Banggood.com

Je li jos uvjek moguce dobit $10 kod za kupnju? Ako je, molio bih da mi se neko javi u privatne poruke da mi posalje kod.

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
XXX-Man kaže...

Danas stigao power bank

http://www.banggood.com/Original-XIAOMI-5V-2A-10400mAh-Power-Bank-For-Smartphone-p-923637.html

I dobra vijest je da sam dobio originalni :)

Ako nekome treba, naručujte :)

Kako znas da je orginal?

13 godina
neaktivan
Banggood.com

I koliko je putovao?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Banggood.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
moderator
ludimata kaže...

Kako znas da je orginal?

Rastavio i provjerio...ima sve pojašnjeno već po raznim forumima...

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
16 godina
moderator
Banggood.com

Slučajno naišao na ove kupone, za kupnju iz US ili EU warehousea:

US Direct: newus 

EU Direct: newuk 

8% OFF in our US/EU warehouse.

1 0 hvala 1
13 godina
Banggood.com

http://www.banggood.com/Heacent-Reprap-Prusa-i3-3D-Printer-DIY-Assembly-Kit-0_4-Nozzle-p-955267.html

Stigao im je prvi DIY 3D Printer

$ 459.03

Google kaže 2 826,44 hrvatskih kuna

P.S. Za one koji neznaju, ako želite na brzinu izvršiti konverziju samo u Google ukucajte izvornu valutu, i ako ste na Google.hr, ona će vam biti preračunata u Kune.

Npr: 100 usd, 100 gbp, 100 eur, 100 mxn...

Moj PC  
3 0 hvala 2
16 godina
moderator
CyberDemonVZ kaže...

P.S. Za one koji neznaju, ako želite na brzinu izvršiti konverziju samo u Google ukucajte izvornu valutu, i ako ste na Google.hr, ona će vam biti preračunata u Kune.

Npr: 100 usd, 100 gbp, 100 eur, 100 mxn...

Kad smo već kod matematike... {#} Za one koji ne koriste hrvatski Google isto se postiže s dodatkom "to hrk", znači 100 usd to hrk. Onima koji ciljaju na proizvode skuplje od 22 eura (tj. očekuju da će im biti ocarinjeneni), zapravo je najbolje ukucati:

100*1.25 usd to hrk

pa znaju koliko otprilike će ih ukupno koštati neki proizvod. (množenje s 1.25 je dodavanje iznosa PDV-a na cijenu proizvoda)

12 godina
Banggood.com

Narucio sam power bank prije vise od 3 tjedna i jos nije stigao.. cijena je 11$, jel moguce da je zapeo na carini? i nemogu ga pratiti unutar hrvatske dal zna neko zasto?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

nisi jedini, ista stvar, ja čekam već duže od mjesec dana
nakon što mi je istekao paypal protection zaprijetio sam im da ću preko banke tražit povrat novca i odmah su vratili
ne kažem ti to da i ti to trebaš odmah napravit, ali carine su stroge što se tiče baterija, to putuje mjesecima dok ne dođe do tebe 

10 godina
neaktivan
Banggood.com

Da li mogu dobiti -10$ kupon

0 0 hvala 0
13 godina
Banggood.com

Torba poslana 15.10. mi još nije stigla. Nemam tracking.

Još čekam, il se nešto može poduzeti?

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.11.2014 21:24 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
CyberDemonVZ kaže...

Torba poslana 15.10. mi još nije stigla. Nemam tracking.

Još čekam, il se nešto može poduzeti?

Odgovor i sam znaš. Možeš ih kontaktirati pa će ti reći nek još čekaš. Jedino što doista možeš poduzeti je tražiti povrat love preko PayPala. No, što si time dobio?

Dosad je već trebala doći, ali još nije kritično. Možda su već počele prazničke gužve. Moja je možda došla na vrijeme jer je poslana preporučeno. Ali zato je još uvijek čekam - još ju na carini nisu pogledali. Pretpostavljam da bude na red došla tek drugi tjedan.

13 godina
Banggood.com

Evo je :)

http://www.banggood.com/Men-Variable-Volume-Waterproof-Laptop-Outdoor-Sport-Backpack-p-944566.html

Odlično upakirano, malo veče pismo. A unutra cijela torba! :D

Velika torba + još ima desetak centimetara za povečanje. Upravo sam u nju strpao stari VHS/DVD player (znate kakvih su dimenzija bili), i to u manju "verziju" :)

Vanjski materijal mi izgleda jako otporan i kvalitetan. Unutarnji je nakakav jako tanki i lagani najlon, nemam pojma kakve je kvalitete. Vrijeme će pokazati.

Crne je boje, vjerojatno baš ovaj materijal o kojem si pričao baksa :(

Remeni preko ramena debeli i dobro podstavljeni.

Na sražnjoj strani postoje ona zadebljanja da ne leži cijeli na leđima, protiv znojenja, al mi izgledaju premala, pa će vjerojatno biti ko da ih ni nema.

Zatvarač izgleda iznenađujuće kvalitetno.

Na žalost, držači naramenica plastični.

Slike:

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2014 23:14 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
moderator
CyberDemonVZ kaže...

Vanjski materijal mi izgleda jako otporan i kvalitetan. Unutarnji je nakakav jako tanki i lagani najlon, nemam pojma kakve je kvalitete. Vrijeme će pokazati.

Na slikama dobro izgleda. Nadam se da će potrajati. Vjerujem da si zadovoljan omjerom uloženog i dobivenog.

CyberDemonVZ kaže...

Crne je boje, vjerojatno baš ovaj materijal o kojem si pričao baksa :(

Znači, "Smjdi, smjdi, užasno smjdi!"? {#} Ja sam se opekao nekoliko puta pa sad pušem i na hladno, odnosno naručujem crno samo ako nemam drugog izbora (jedna velika torba za foto-video opremu srećom je prihvatljivo smrdjela - tu nisam imao izbora; torba u kojoj je došao skupi stativ je sasvim OK - ni tu naravno nisam imao izbora). Najgora je bila torbica za malu kameru - čak sam ju i u vešmašinu ubacio i onda mjesecima, da ne kažem i godinama kasnije i dalje smrdi - mada, držim je u drugoj torbi - da je možda mjesec dana bila vani na zraku, možda bi se prozračila. Možda! A kod nas sam recimo kupio dvije relativno jeftine Lowepro torbice za fotiće - ni jedna ne smrdi. I napravljene su od kvalitetnijeg materijala (ovaj na kineskoj torbici izgleda nekako nježno, osjetljivo). Tako da što se toga tiče, takve torbice ću kupovati kod nas ili izvana naručiti baš konkretnu marku (kao šte Lowepro). Vidjet ćemo kako će ova moja bežasta. Planiram je rijetko koristiti (samo kad baš moram nositi sa sobom hrpu foto-video opreme, a da ne idem autom) pa mi se nije isplatilo kupovati ništa skupoga.

15 godina
Banggood.com

Pozdrav ,

kupujem mob za cca. 120$ pa može li mi netko potvrditi da se na robu iz UK Warehouse  ne plaća onih 25 % .

Odgovor bi trebao HITNO !

Pozdrav !

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.11.2014 17:20 (freerock0).

0 0 hvala 0
13 godina
mbaksa kaže...
Znači, "Smjdi, smjdi, užasno smjdi!"? {#} Ja sam se opekao nekoliko puta pa sad pušem i na hladno, odnosno naručujem crno samo ako nemam drugog izbora....

Dobro je, izgleda da ipak nije ovaj prvi slučaj {#}

Nakon tjedan dana se osjeća miris samo kad nos naslonim na torbu. Za sad samo pohvale i preporuke za torbu.

Naručio sam još male USB memorijske stickove od 8GB. Gore ću staviti nekoliko verzija Windowsa, pa nema više zezancije s DVDima kad ću hodati po kućama za instalaciju Windowsa :)

Ovo:

http://www.banggood.com/8GB-Flash-Drive-Waterproof-Mini-USB20-Memory-U-Disk-p-926229.html

Također javim dojmove.

Naručio sam i ovu TV karticu, pa ako ima zainteresiranih, i nju opišem akd stigne:

http://www.banggood.com/RTL2832U-+-R820T-Mini-Digital-USB-TV-Receiver-Dongle-DVB-T-Tuner-p-84388.html

I kod naručivanja ovog sam ugledao stickove koji s jedne strane imaju USB, a s druge micro USB, genijalno rješenje za prebacivanje podataka s kompa na mobitel/tablet (ako podržava OTG).

www.banggood.com/32G-USB-to-Micro-USB-Flash-Drives-U-Disk-For-PC-and-OTG-Smart-Phone-p-928091.html

13 godina
freerock0 kaže...

Pozdrav ,

kupujem mob za cca. 120$ pa može li mi netko potvrditi da se na robu iz UK Warehouse  ne plaća onih 25 % .

Europska unija, sve je free.

http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-hardverske-teme/opcenito-o-kupnji-hardvera-eu/189582.aspx

Koji mob?

Btw, probaj dal još uvijek vrijedi:

BGW002

8% + free shipping

Mislim da radi samo na američkom i engleskom Banggoodu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.11.2014 17:26 (CyberDemonVZ).
15 godina

Hvala na brzom odgovoru .  Kod više ne vrijedi a radi se o Doogee Valencia DG800

Pozdrav !

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.11.2014 17:38 (freerock0).
13 godina
freerock0 kaže...

Hvala na brzom odgovoru .  Kod više ne vrijedi a radi se o Doogee Valencia DG800

Pozdrav !

Ovaj ti vjerojatno radi:

b185f7

15 godina
CyberDemonVZ kaže...
freerock0 kaže...

Pozdrav !

Ovaj ti vjerojatno radi:

b185f7

Već narućeno - bez koda.  Svejedno hvala.

16 godina
moderator
Banggood.com

BTW jeste skužili da ima pregled raznih kupona u My Account > My Coupons > klik na gumb More Coupons? Ili evo direktni link na to (mislim da morate biti logirani).

1 0 hvala 1
13 godina
mbaksa kaže...

BTW jeste skužili da ima pregled raznih kupona u My Account > My Coupons > klik na gumb More Coupons? Ili evo direktni link na to (mislim da morate biti logirani).

{#} Vidio davno i zaboravio!

Hvala!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice