Avant - web browser

poruka: 5
|
čitano: 1.434
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Avant - web browser

Zanima me jel ima netko iskustva za ovaj browser?

Znam da su svi smece osim Chrome-a ,ali vidim na download.com da je AVANT na 1.mjestu po downlodanju i to sa 26 milja,drugi je firefox sa tek 12milja itd itd ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Avant - web browser
Lunatic1409 kaže...

Znam da su svi smece osim Chrome-a ,ali vidim na download.com da je AVANT na 1.mjestu po downlodanju i to sa 26 milja,drugi je firefox sa tek 12milja itd itd ...

Nisu svi smeće, meni niti jedan nije smeće (osim IE, dakako).

Ja nemam potpis!?
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 22:24 (kingmedo).
17 godina
neaktivan
Lunatic1409 kaže...

Davno sam ga koristia i koliko se ja sičam on nema svoj engine nego se oslanja na IE i više je kao školjka za IE nego samostalni browser (iako ima neke zgodne mogučnosti) !

I see banned people.
17 godina
neaktivan
Avant - web browser

Trenutno ga koristim i poprilično sam zadovoljan. Prešao sam sa Safarija koji me poprilično razočarao.

Istalacijski file ima ispod 2 MB, Ima odlican full screen koji je poprilicno upotrebljiv, mousegestures, adbloker i opcenito blokiranje flasha, activeX-a....

Jedna od zgodnih stvari jest sto pamti sve sifre i bookmarke online pa su dostupni sa bilo kojeg racunala.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Groza kaže...
Lunatic1409 kaže...

Davno sam ga koristia i koliko se ja sičam on nema svoj engine nego se oslanja na IE i više je kao školjka za IE nego samostalni browser (iako ima neke zgodne mogučnosti) !

Tako je - Avant Browser koristi engine Internet Explorera za prikaz stranica, sto znaci da je ranjiv na iste sigurnosne propuste. Pa sad... Ako netko ne koristi IE bas zbog toga, onda nema smisla ni da koristi Avant Browser. Alternative uvijek ima - Firefox i Chrome.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice