Automatska konekcija

poruka: 26
|
čitano: 6.106
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Automatska konekcija

Cim upalim racunar odmah me konektuje na internet{#} Kako to sprijeciti?Probao sam svasta ali bezuspjesno.Koristim win 7.Cak i kada obrizem konekciju...opet je na netu,cim se spoji Local Area conection.

Preskeniroa sam radi virusa,nista.......Kak me pi***** ovo!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Automatska konekcija
Quilombo23 kaže...

Cim upalim racunar odmah me konektuje na internet{#} Kako to sprijeciti?Probao sam svasta ali bezuspjesno.Koristim win 7.Cak i kada obrizem konekciju...opet je na netu,cim se spoji Local Area conection.

Preskeniroa sam radi virusa,nista.......Kak me pi***** ovo!

Pretpostavljam da je tip konekcije ADSL, a problem ćeš jednostavno riješiti tako da u postavkama routera klikneš na disconect.

A kakve veze imaju virusi sa cijelom pričom?

16 godina
neaktivan
Automatska konekcija

Skenirao za svaki slucaj da nisam sta pokupio pa mi se pali net sam...otkud znam.

Thomsonov mi je modem i kako da udjem u postavke???U ono gdje udjem prekom browsera nema nisat.....?!

A moja konekcija nisat neznaci ili se konektovo ili diskonektovo....isto ga dodje,net radi..gle sliku

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.2.2011 20:26 (Quilombo23).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...

Skenirao za svaki slucaj da nisam sta pokupio pa mi se pali net sam...otkud znam.

Thomsonov mi je modem i kako da udjem u postavke???U ono gdje udjem prekom browsera nema nisat.....?!

A moja konekcija nisat neznaci ili se konektovo ili diskonektovo....isto ga dodje,net radi..gle sliku

Pa je li vidiš da ti piše connect, a to znači da nisi spojen na internet.

16 godina
neaktivan
Automatska konekcija

A gle taskbar

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...

A gle taskbar

Sry. brzopleto sam reagirao, nisam bolje pogledao, klikni na mrežnu ikonu na taskbaru i klikni na Network and sharing center i klikni na disconect.

14 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...

router

ivek
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.2.2011 20:50 (IVOX).
16 godina
neaktivan
IVOX kaže...
Quilombo23 kaže...

router

Postaj sliku, prilikom ulaska u router.

15 godina
neaktivan
Automatska konekcija

Nazovi službu za korisnike svog internet provajdera, zatraži da te provedu kroz proceduru postavljanja routera u bridge mode i konfiguracije konekcije na tvom računalu koju ćeš pozivat po želji! 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Automatska konekcija

ja dok sam sebi nesto trazio nasao sam bio opciju dali da se internet connectuje kad se komp. upali ili ne itd. no neznam ga sad nać no mozda ova slika pomogne..

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno.
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.2.2011 22:02 (d3stroy3r_cro).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Automatska konekcija

Ma nece nista,neznam za kaj je....

Evo slike nemogu ni uc u modem.....

Gle nista nis cim(slike) uopste nisam napravio konekciju,obrisa sam i postojecu......ludilo totalno,sutra cu zvat operatera pa cemo vidjet

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Automatska konekcija

za početak start>run>cmd i upises ping 192.168.1.1 pa enter

I am awesome.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Automatska konekcija

Ja bih mu mogao pomoć da ima modem u vipu ali neznam koji on ima a jedino da klikne na taskbar ikonu od interneta desni klik i ude u postavke i odabere open network and sharing center?

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.2.2011 1:07 (dragec0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Automatska konekcija

Probaj za ulaz u modem...http://model modema

npr. http://sx763   - za moj siemens

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Automatska konekcija

i onda.....@beni

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.2.2011 1:10 (Quilombo23).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Automatska konekcija

kopi pejstaj ispis

I am awesome.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Automatska konekcija

Trebao bi samo uci u modem i iskljuciti u advanced postavkama da radi kao router, te sam postaviti konekciju..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
brane47 kaže...

Trebao bi samo uci u modem i iskljuciti u advanced postavkama da radi kao router, te sam postaviti konekciju..

Znači želiš da ruter radi u bridge modu i da se povezuješ na zahtjev (kao nekad dial-up).

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
16 godina
Automatska konekcija

Ukoliko imaš flat to ti nebi trebalo smetat što si na netu nonstop.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Automatska konekcija

Thomson SpeedTouch ST780I WL

Da, ako je ovo tvoj model, vjerojatno je, on nemoze raditi u bridge modu..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Automatska konekcija

Da pojasnim modem je crni Thomson spojen sam kabelom,zelio bi kao i prije da biram odnosno da se konektujem kad ja zelim taskbar-pa onaj network pa moja mreza koju sam nazvao "Inernet" pa onda conect odnosno disconect,a ne ovako da se konektuje cim se upali PC.

Probao sam razno razne ulazke u modem i nece,usao sam jednom sa nemam pojma kojim brojem 1.1,1.2,1.425....i tamo nema nista za enable disable samo neki vrag je pisa 3500000000 i UI 4 ili nesto slicno i ispod save and reboot.

Modem se nije pokvario jer nebi radio a radi i sad sam konektovan preko njega.

ev @beni ispis

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Automatska konekcija

Znalo je i meni zastekati prije kad bih probao uci u modem, probaj ga resetirati..pa ponovno uci preko opere il cega vec..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Automatska konekcija

ne razumjem zasto onda nemozes uc u 192.168.1.1...

I am awesome.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Automatska konekcija

Možda ovako (sorry ako nisam shvatio. Lagano mi se spava):

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Možda ovako (sorry ako nisam shvatio. Lagano mi se spava):

Da, ali njemu ce i dalje biti spojen na lan cim se upali komp, default na win7..kao i svima kojima je modem u router postavljen..

14 godina
neaktivan
Automatska konekcija

Uspijes li kojim slucajem uci u postavke modema..ovo bi ti trebao biti tutorijal, iako mislim da se njega ne moze  postaviti u bridge mode..

• Otvori Internet preglednik (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera,…) i u adresno polje upiši 192.168.1.1 nakon čega se otvori forma za unos podataka za pristup konfiguratoru routera i kliknes na OK
  • User Name: user
  • Password: 0000
  • U izborniku s lijeve strane klikni na SpeedTouch
  • Zatim pod Pick a task klikni na Set Up
  • U novo otvorenom prozoru klikni na Next
  • Pod servisima odaberi 3Play i zatim klikni na Next
  • Ukoliko već nije pod DHCP Status odaberi On, a za Local Interface Address upiši 192.168.1.1
  • Na ovom koraku ostavi kako je upisano i klikni na Next
  • PPPoE Connection Mod ostavi na Always On, a PPPoE Pass-Through Status postavi na On i zatim klikni na Next
  • Klikni na Next
  • Klikni na Start
  • Na ovom koraku pričekaj dok se router konfigurira (reboota)
  • Za kraj klikni na Finish
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.2.2011 1:52 (brane47).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice