Amazon - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 1.559
|
čitano: 873.197
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Amazon - pitanja i odgovori

Pozdrav! Dali je moguće kupiti CD od navedenih amazon stranica? Koja odnjih najbrža?

germany I http://amzn.to/MnaXs3
uk I http://amzn.to/OEppcq
usa I http://amzn.to/QIFYSm

Koja je razlika između npr. usa i uk? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 14:51 (Izbjeglica_02).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kupil bi ove slušalice,jel dostavljaju do hrvatske i dal bi platil na njih pdv i carinu kad stignu???nikad nisam naručival prek amazona pa ako ima ko da mi udjeli neki savjet.hvala

edit:ništ od toga{#},na kraju narudžbe ova poruka: We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 17:46 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Može li se naručiti od amazona.com novi kindle paperwhite u hrvatsku?

Wake up, Neo. Let me show you how deep the rabitt hole goes.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Amazon - pitanja i odgovori
wanderer kaže...

ne može, barem meni nece

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!
13 godina

Pozdrav

Zanima me hoćemo li mi moći naručivati stvari preko Amazona kada uđemo u EU.

Koliko sam informiran zasada možemo samo knjige.

Gledam malo cijene uređaja i recimo Nexus 7, i (opet Nexus :D) Galaxy Nexus

Cijene su po tisuću i više kunića niže nego kod nas.

Ako sam ti barem malo pomogao, stisni gumb HVALA
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 20:00 (speedy56).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
speedy56 kaže...

Pozdrav

NEZNAM al pola hrvatske bi propalo da amazon dode. {#}

14 godina
neaktivan

Dal netko je kad narucivao nesto sa amazona u ovoj kombinaciji:

amazon+bongo international?

0 0 hvala 0
13 godina
speedy56 kaže...

Pozdrav

Zna netko?

Ako sam ti barem malo pomogao, stisni gumb HVALA
13 godina
speedy56 kaže...
speedy56 kaže...

Pozdrav

Zna netko?

mislim da će se moći naručivati s europskih Amazona onda, amazon.de, amazon.fr itd itd ..

12 godina
protjeran
Ima koja dobra duša da ima kakav voucher ili kod nekakkav koji bi mi omogućio popust na Amazonu? Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ima itko da mi može kupit batman pack na amazonu unaprijed mu kupim nesto u vrijednost 10 Eura ...

(edit: probao sam sam kupit, pa nejde, kaže ne može jer mi je kartica RH a dozvoljavaju samo kupcima iz USA: pa ako netko zna nacin na koji se može kupit nek mi pošalje PP pa da mi objasni, ili da mi jednostavno kupi a ja njemu nešto drugo za 10 Eura)

HVALA PUNO!!

EDIT: Riješio sam sa članom inferno (covjek mi unaprijed kupio, svaka cast!!) , HVALA!!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2012 12:07 (domba_Os).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
domba_Os kaže...

Ima itko da mi može kupit batman pack na amazonu unaprijed mu kupim nesto u vrijednost 10 Eura ...

(edit: probao sam sam kupit, pa nejde, kaže ne može jer mi je kartica RH a dozvoljavaju samo kupcima iz USA: pa ako netko zna nacin na koji se može kupit nek mi pošalje PP pa da mi objasni, ili da mi jednostavno kupi a ja njemu nešto drugo za 10 Eura)

HVALA PUNO!!

možeš kupit..pod shipping adress stavi američku neku adresu, tako ja kupujem

15 godina
neaktivan

Javilo mi se par ljudi da mi mogu kupit ...tak da cu rijesit s nekim od njih ..HVALA

EDIT: Riješio sam sa članom inferno (covjek mi unaprijed kupio, svaka cast!!) , HVALA!!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2012 12:08 (domba_Os).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Koja je razlika između paperback i hardcover?

Koja je razlika između amazon price, new price i used price?

Mislim, used je skoro 90% jeftiniji od amazonove, malo mi je čudno da knjiga dođe 2,3 dollara ili je to normalna cijena za korištenu knjigu?

I zanima me, pošto mislim naručiti više knjiga, mogu li shipping platiti sveukupno ili moram svaku knjigu zasebno?

Pri čemu trebam dodatno obratit pažnju pri kupnji? 

Šalju li se sve dostupne knjige na amazonu u Hrvatsku?

Na kojem je amazonu najbolje kupvati? (com,de,co.uk)

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2012 13:39 (Defa.psd).
13 godina
neaktivan

Zanima me još kako to da dosta knjiga uopće ne šalje u Hrvatsku, javlja mi ovu grešku: We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order. 

Pod full name sam stavio ime i prezime, pod adress line ulicu, city grad, State/Province/Region Bjelovarsko- bilogorska zupanija, pod ZIP poštanksi broj... i stvarno ne znam u čemu je kvaka...

15 godina

Htio bih kupiti knjigu. No zanima me par stvari. Sta znaci Paperback? Hardcover, Abridged?

I dali ostvarujem free shipping jer nigdje ne vidim da pise ista za shipping. Bas se i ne snalazim na njihovoj stranici pa cu tu pitati.

Konkretno ova knjiga. Koliko bi me ukupno izaslo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
wanderer kaže...

Je li se stogod promjenilo po ovom pitanju?

Moze li se naruciti Kindle Paperwhite iz Hrvatske? 

http://igrali.com
14 godina
igrali kaže...
wanderer kaže...

Je li se stogod promjenilo po ovom pitanju?

Moze li se naruciti Kindle Paperwhite iz Hrvatske? 

Može, dapače, svi kindlovi se mogu naručiti ovdje s obzirom da je to proizvod od amazona.

My code is not working - Don't know why! My code is working - Don't know why!
14 godina
Fake_Alert kaže...

Htio bih kupiti knjigu. No zanima me par stvari. Sta znaci Paperback? Hardcover, Abridged?

I dali ostvarujem free shipping jer nigdje ne vidim da pise ista za shipping. Bas se i ne snalazim na njihovoj stranici pa cu tu pitati.

To za shipping sam napisao u svom tutorialu za amazon.

Paperback znači da su naslovnica i stražnji dio knjige od malo tvrđeg papira, neki i plastificirani. Hardcover je debeli uvez, tipa većina lektira i knjiga koje knjižnice imaju.

Abridged znači da su neki djelovi izbačeni kako bi "brže" pročitao djelo. Ono, malo kraća verzija, ovisno o samom djelu i piscu koji radi skraćivanja.

15 godina
pbandov kaže...
Fake_Alert kaže...

Paperback znači da su naslovnica i stražnji dio knjige od malo tvrđeg papira, neki i plastificirani. Hardcover je debeli uvez, tipa većina lektira i knjiga koje knjižnice imaju.

Abridged znači da su neki djelovi izbačeni kako bi "brže" pročitao djelo. Ono, malo kraća verzija, ovisno o samom djelu i piscu koji radi skraćivanja.

Hvala :)

Nije mi samo jasno, kako tako puno uzmu za shipping o.O

Ako nista drugo barem se isplati cekati nego kupiti kod nas za 130 kn istu. A ova dode 95 :)

Koliko dugo trebam cekati? 3 tjedna?

14 godina
Fake_Alert kaže...
pbandov kaže...
Fake_Alert kaže...

Hvala :)

Nije mi samo jasno, kako tako puno uzmu za shipping o.O

Ako nista drugo barem se isplati cekati nego kupiti kod nas za 130 kn istu. A ova dode 95 :)

Koliko dugo trebam cekati? 3 tjedna?

Cijena shippinga ovisi odakle je item i masa i količina. Meni za knjige uglavnom izađe oko 3$. I da, 3-4 tjedna max.

14 godina
protjeran

Pozdrav ljudi,

mislim naručiti jedne tenisice (ove konkretno) sa amazona pa me zanima bi li trebao platiti dodatne troškove kao carina, dostava itd i koliko?

Te šalju li oni uopće u hrvatsku stvari?

Hvala

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
to i mene zanima..

Placa li se carina ako narucim unutar europske unije?
One day, I looked up in the sky. A bird came by and shit into my eye. I didn't laugh. I didn't cry. I was just happy, that cows can't fly.
14 godina
protjeran
EZY-E kaže...

Pozdrav ljudi,

mislim naručiti jedne tenisice (ove konkretno) sa amazona pa me zanima bi li trebao platiti dodatne troškove kao carina, dostava itd i koliko?

Te šalju li oni uopće u hrvatsku stvari?

Hvala

ah, sad vidjeh da ne šalju u hr te tenisice..

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
15 godina
neaktivan

jel moguće na koju foru kupiti mp3 pjesmu, ako je pjesma dostupna samo onima koji su iz US-a  -.-

Na sreću nitko nije preživio (c) Saša Kopljar@@@@@@@@ http://www.youtube.com/user/0rdreSacre?feature=mhum
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Mene zanima sto ce biti sa narucivanjem sa amazona kad uđemo u EU1.7 da li ce nestati CARINA I PDV? {#}

0 0 hvala 0
14 godina
zeroname kaže...

Mene zanima sto ce biti sa narucivanjem sa amazona kad uđemo u EU1.7 da li ce nestati CARINA I PDV? {#}

Eh...volio bih ti dati nekakav "straight answer" ali je malo onak....ne moguće za predvijedti s obzirom na dosadašnje linićeve poteze. Evo što znam, prema referendumu EU, sav promet koji dolazi iz jedne zemlje članice u drugu NE BI trebao biti podlžean carini i PDV-u. Na neki način je i logično s obzirom da više neće postojati fizička granica nit granični prijelazi. No, ovo stoji kod pitanje špedicije tj. transporta koji idu kamionima, prodaja robe na malo i veliko.

Što se tiče pošte, neovisno što neće biti te "granice", roba van HR će i dalje ići na carinski pregled samo sve što je poslano iz EU, ne bi trebalo imati PDV i carinske troškove. Ono što je naručeno iz svih zemalja koje nisu EU i Švica, će imati regularne propise.

Ovo je teorija, koliko ja znam za sada. Tu još vlada pitanje hoćemo li uopće i ući na taj datum s obzirom da slovenci opet stvaraju probleme oko gluposti...

15 godina
pbandov kaže...
zeroname kaže...

Eh...volio bih ti dati nekakav "straight answer" ali je malo onak....ne moguće za predvijedti s obzirom na dosadašnje linićeve poteze. Evo što znam, prema referendumu EU, sav promet koji dolazi iz jedne zemlje članice u drugu NE BI trebao biti podlžean carini i PDV-u. Na neki način je i logično s obzirom da više neće postojati fizička granica nit granični prijelazi. No, ovo stoji kod pitanje špedicije tj. transporta koji idu kamionima, prodaja robe na malo i veliko.

Što se tiče pošte, neovisno što neće biti te "granice", roba van HR će i dalje ići na carinski pregled samo sve što je poslano iz EU, ne bi trebalo imati PDV i carinske troškove. Ono što je naručeno iz svih zemalja koje nisu EU i Švica, će imati regularne propise.

Ovo je teorija, koliko ja znam za sada. Tu još vlada pitanje hoćemo li uopće i ući na taj datum s obzirom da slovenci opet stvaraju probleme oko gluposti...

Hvala na odgovoru volio bih da to tako ispadne jer vjerujem da ce vecina ljudi masovno naručivati sa amazona filmove , igre i tehničku robu a samim time ce trgovine u hrvatskoj propasti jer nitko nece davati 400+ kuna za npr jednu igru

14 godina
zeroname kaže...
pbandov kaže...
zeroname kaže...

Hvala na odgovoru volio bih da to tako ispadne jer vjerujem da ce vecina ljudi masovno naručivati sa amazona filmove , igre i tehničku robu a samim time ce trgovine u hrvatskoj propasti jer nitko nece davati 400+ kuna za npr jednu igru

Ovih rečenica nikad dosta {#}

13 godina
neaktivan

Pozdrav može li mi ko pomoci oko ovoga ?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice