AlertPay vs PayPal

poruka: 38
|
čitano: 13.168
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: AlertPay vs PayPal
AA-d00d kaže...
Oz1708 kaže...

Da li neko slucajno zna, da li moze novac da mi neko uplati na moj PayPal racun ukoliko mi PayPal racun nije vezan za kreditnu karticu....ja sam iz BiH...pa me zanima da li to moze? Hvala

nemoze. BiH kao i HR nije zemlja u kojoj se mogu stavljati novci na paypal racun. preostaje ti jedino da paypal napravis sa kreditnom karticom ili žiro računom
Moze, ali ovaj drugi mora imati PayPal racun i na njemu novac. Ulogiraj se u PayPal i tamo imas opciju da posaljes mail sa zahtjevom za uplatu (upises iznos koji zelis) i taj mail ode tome kome zelis da ti plati. On se onda ulogira u svoj PayPal, i potvrdi taj mail i novac se prebaci sa njegovog PayPal racuna na tvoj. Naravno, ti taj novac ne mozes izvaditi vec samo potrositi na recimo eBayu.
16 godina
neaktivan
AlertPay vs PayPal

Ja koristim AlertPay zbog bux.to, a PayPal ne koristim.

Ubuntu 8.10 Interpid Ibex User (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
virtualAThome kaže...
Moze, ali ovaj drugi mora imati PayPal racun i na njemu novac. Ulogiraj se u PayPal i tamo imas opciju da posaljes mail sa zahtjevom za uplatu (upises iznos koji zelis) i taj mail ode tome kome zelis da ti plati. On se onda ulogira u svoj PayPal, i potvrdi taj mail i novac se prebaci sa njegovog PayPal racuna na tvoj. Naravno, ti taj novac ne mozes izvaditi vec samo potrositi na recimo eBayu.

ah krivo sam se izrazio, mislio sam da reci da se ne moze podici novac s paypal racuna
Bessie Braddock: Winston, your drunk! Churchill: Bessie, your ugly, and tomorrow morning I shall be sober
15 godina
AlertPay vs PayPal

ja imam žiro račun te karticu za taj račun i registriran sam na alertpay pa me zanima jel mogu primat novce na alertpay te kasnije s karticom te novce podići na bankomatu

0 0 hvala 0
16 godina
KASA kaže...

ja imam žiro račun te karticu za taj račun i registriran sam na alertpay pa me zanima jel mogu primat novce na alertpay te kasnije s karticom te novce podići na bankomatu

a mene zanima jel istina kako tamo pise da kad imam 20$ da mogu zatrazit da mi ček posalju kuci dal je to ikad iko dobijo ili zatrazio?

15 godina
neaktivan
AlertPay vs PayPal

Od sljedece godine moci ce se i podizati lova preko paypala. Nisam cuo za alertpay.

0 0 hvala 0
16 godina
MarioVk kaže...
KASA kaže...

a mene zanima jel istina kako tamo pise da kad imam 20$ da mogu zatrazit da mi ček posalju kuci dal je to ikad iko dobijo ili zatrazio?

Možeš, ali uzmu ti neku proviziju.... prije sam se bavio PTC site-ovima i AlertPay-om ali davno sam odustao od toga, ne znam kakva je sada situacija i je li uzimaju kakvu proviziju ili što

Muniesa kaže...

Od sljedece godine moci ce se i podizati lova preko paypala. Nisam cuo za alertpay.

Valjda misliš u HR Smijeh, ako je tako jedva čekam

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
16 godina
AlertPay vs PayPal

da moras imat 20$ a od toga ti uzmu 4$ kao postarina i to

http://thebeattime.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice