Da li neko slucajno zna, da li moze novac da mi neko uplati na moj PayPal racun ukoliko mi PayPal racun nije vezan za kreditnu karticu....ja sam iz BiH...pa me zanima da li to moze? Hvala
AlertPay vs PayPal
- poruka: 38
- |
- čitano: 13.163
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
Ja koristim AlertPay zbog bux.to, a PayPal ne koristim.
ja imam žiro račun te karticu za taj račun i registriran sam na alertpay pa me zanima jel mogu primat novce na alertpay te kasnije s karticom te novce podići na bankomatu
ja imam žiro račun te karticu za taj račun i registriran sam na alertpay pa me zanima jel mogu primat novce na alertpay te kasnije s karticom te novce podići na bankomatu
a mene zanima jel istina kako tamo pise da kad imam 20$ da mogu zatrazit da mi ček posalju kuci dal je to ikad iko dobijo ili zatrazio?
Od sljedece godine moci ce se i podizati lova preko paypala. Nisam cuo za alertpay.
a mene zanima jel istina kako tamo pise da kad imam 20$ da mogu zatrazit da mi ček posalju kuci dal je to ikad iko dobijo ili zatrazio?
Možeš, ali uzmu ti neku proviziju.... prije sam se bavio PTC site-ovima i AlertPay-om ali davno sam odustao od toga, ne znam kakva je sada situacija i je li uzimaju kakvu proviziju ili što
Od sljedece godine moci ce se i podizati lova preko paypala. Nisam cuo za alertpay.
Valjda misliš u HR , ako je tako jedva čekam
da moras imat 20$ a od toga ti uzmu 4$ kao postarina i to