Sigurnost nikad nije na odmet.
Da li znate koliko je siguran Vaš browser?!
Linkom na:
možete provjeriti sigurnost svog browsera.
Moji rezultati su u nastavku.
P.S.
IE ionako vrlo rijetko koristim
Linkom na:
P.S.
93/100 mozzila firefox
Pa ne bih baš rekao da je cilj testa provjeravati sigurnost (osim možda link testa) već koliko su dobro podržani web standardi (za prikaz najčešće etc.)
Svaka čast Safariu
čestitam
meni je 92 imam mozillu
Edit:
a internet explorer nemoze ni otvorit stranicu kad je nesposoban program i spori ko si vrazi
Opera 10.10 rezultat 100/100. Nemam vremena za preformatiranje slike, ko ne vjeruje nek provjerava sam...
P.S. ja isto mislim da ovo nije sigurnost browsera nego koliko dobro podržavaju standarde web stranica, tj. koliko "dobro" čitaju stranice.
P.S. ja isto mislim da ovo nije sigurnost browsera nego koliko dobro podržavaju standarde web stranica, tj. koliko "dobro" čitaju stranice.
Dobro mislite obojica, a pokretac teme je ovime samo stvorio pomutnju - jos je temu smjestio i u podforum "sigurnosni softver". Dakle, ACID test nema nikakve veze sa sigurnoscu.
Firefox 3.5.5
e da nisi ti možda kliknuo na onaj link na stranici od acid3 (jer on ti pokaže kako bi rezultat 100/100 trebao izgledati)? jer ja imam verziju 3.5.5 i meni je rezultat 92/100
za one koje zanimaju što je acid3, nek pročitaju tekst
Google Chrome 3.0.193.0 isto 100/100
Firefox 3.5.5
e da nisi ti možda kliknuo na onaj link na stranici od acid3 (jer on ti pokaže kako bi rezultat 100/100 trebao izgledati)? jer ja imam verziju 3.5.5 i meni je rezultat 92/100
za one koje zanimaju što je acid3, nek pročitaju tekst
Ma malo sam se zezao. Evo pravih rezultata...
Google Chrome 3.0.195.33
100/100
test za provjeru sigurnosti browsera http://bcheck.scanit.be
Loš ti je to neki test IE je prošo sva testiranja, hehe...
Ko da ste otkrili toplu vodu! Ne kužim čemu ova tema, pa odavno se prati svaki pomak nekog na acid3 testu i zna se koliko koji browser postiže bodova.
Pozdrav!
Isprika svima,
do mene, do mene
U pravu ste
moja greška
acid 3 test nije test sigurnosti browsera
moja isprika
Mozilla Firefox 3.6 rezultat Acid 3 testa 94/100
Meni stao na 92/100.
Meni stao na 92/100.
Vjerovatno imas adblocker plus.
Meni stao na 92/100.
Vjerovatno imas adblocker plus.
Imam. Da, u pravu si - on smanji rezultat za bod ili dva (kad je iskljucen nekad je 93, nekad 94).
Linkom na:
P.S.
imam google chrome,piše mi 100 / 100,već sam nedavno primjetio da se na nj skroz malo lijepe štetočine,evo sad sam pročitao da ovo nije test sigurnosti,ali gornja tvrdnja ipak stoji
Imam. Da, u pravu si - on smanji rezultat za bod ili dva (kad je iskljucen nekad je 93, nekad 94).
Eh, da se pročitalo odnosno da je autor teme postavio link o tome kako testirati tada bi se znalo da se testira browser na difoltnim postavkama, što valjda isključuje i addonove koji onemogućuju pravilan prikaz stranice...
"Important Notes
When taking the test, you should use the default settings of the browser you are testing. Changing the zoom level, minimum font size, applying a fit-to-width algorithm, or making other changes may alter the rendition of the test page without this constituting a failure in compliance."
Više o testu ovdje