Svijet je stao...
Svi su zadrzali dah...
Svijet je stao...
Svi su zadrzali dah...
Koja panika jbt 
Ljudi ne mogu pisati svaki isprdak koji im se dogodio ovog jutra i odmah bacanja sa 10-tog kata, rezanje žila, sveopći kaos.
Uzimate tehnologiju zdravo za gotovo, a ne shvaćate da to treba održavati, da veze pucaju, da se događaju greške i da nisu anonimuzi ti koji imaju veze s time.
OMG!!!!!
Ljudi sad ekšuali moraju raditi na poslu, klinci pratiti nastavu, a seksualni predatori prelistavati časopise.
Kraj svijeta, kažem vam ja.
loooooooooooooool 
Pa znam ja zašto se ovo dogodilo.. haha , zato da što više ljudi prati večeras Live Stream od Apple-a ! 
wow...mislim da cu napokon da mirno spavam! bahahahhahaha
roflmao
ma daj, ovo je znak bunta
zbog onog cinkaroša
koji je izda svoju braću po tipkovnici i mišu.... možda je sve išlo priko facebook-a, mislim cinkarenje...
Hahahah, evo meni proradilo, svi kod mene !! 
i meni :=))))))))))))
Hahahah, evo meni proradilo, svi kod mene !! 
Je li ti drukčiji chat? Sad možeš imat uključeno više chat-prozora? Ili je ovo bila samo obična greška.
Sve mi je isto kao i što je bilo, ništa nije promjenjeno. :)
ma daj, ovo je znak bunta
zbog onog cinkaroša
koji je izda svoju braću po tipkovnici i mišu.... možda je sve išlo priko facebook-a, mislim cinkarenje...
Osim što nije i što ti anoni ne mogu ni prismrdit Faceu.
Njihov vrhunac je valjda stranica FBI-a koja vjerojatno nikad u povijesti nije imala više od 100 korisnika on-line u isto vrijeme. :)
BTW fejs šljaka.
Ja se taman ponadao, da se svijet opet vraća u normalu, kad ono "zajeb"....
da...face je proradija, ako opet padne uvik ostaje Bugov forum 
FB je ipak proradio. Više sreće drugi put. Molim moderatore da zaključaju temu.
Osim što nije i što ti anoni ne mogu ni prismrdit Faceu.
Njihov vrhunac je valjda stranica FBI-a koja vjerojatno nikad u povijesti nije imala više od 100 korisnika on-line u isto vrijeme. :)
BTW fejs šljaka.
...ah...
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Prebacite raspravu u postojeću Facebook temu.