Zanima me koje su najzahtjevnije igre trenutno,želim novi PC iskoristit do maximuma.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ARMA 2 : Operation Arrowhead, Metro 2033, GTA 4. Crysis Warhead, Arma 2...
Crysis, Metro 2033, GTA 4, ArmA II,
Samo Metro 2033 mi je pao na 15 fpsa.
Možda ne opčenito ali za svijet strategija settlers 7 premda opravdava to donekle.
najzahtjevniji metro 2033.
Zanima me koje su najzahtjevnije igre trenutno,želim novi PC iskoristit do maximuma.
sta mislis ako su igre jako zahtjevne da su i dobre
sta mislis ako su igre jako zahtjevne da su i dobre
pa ne,al sam iskeširo 8 tisuća pa želim te novce iskoristit.
ajde ljudi spamajte !
pa receno ti je..uzmi metro 2033 i doci ces do granica..
gta 4 ce ti najvise trazit procesor, ko i Arma..crysis ce grafiku, ko i metro, i et..
ja licno ne poznajem igre koje su zahtjevnije od ovih
Crysis nije zahtjevan nego je loše optimizovan....ja sam sa svojom slabom konfomn ga tjerao na 25fps ali u Crysisu jednostavno nemožeš postići preko 100fps da se ubiješ....ista stvar je i sa metro 2033 on je loše optimizovan......
zahtjevne igre su
Need For Speed Shift kao najzahtjevnija
Grand Theft Auto 4
ArmA2
Crysis nije zahtjevan nego je loše optimizovan....ja sam sa svojom slabom konfomn ga tjerao na 25fps ali u Crysisu jednostavno nemožeš postići preko 100fps da se ubiješ....ista stvar je i sa metro 2033 on je loše optimizovan......
zahtjevne igre su
Grand Theft Auto 4
ArmA2
Hahahaha
ArmA II opravdava zahtjeve, zar ne? GTX 480 1680x1050 max = 30 FPS.
Crysis i Metro su naveliko najbolje optimizirane igre s obzirom sto nude i kako fantastično izgledaju.
zahtjevne igre su
Grand Theft Auto 4
ArmA2
Hahahaha
ArmA II opravdava zahtjeve, zar ne? GTX 480 1680x1050 max = 30 FPS.
Crysis i Metro su naveliko najbolje optimizirane igre s obzirom sto nude i kako fantastično izgledaju.
za siromašnog gamera poput mene je 30fps premium ja nisam navikao igrati igre ako ne štekaj ja sam navikao da se vuče na 15fps
Razmisli jednu stvar prije nego što bubneš:
Ja ti naredim Šprint na 3KM, i kad završiš popiješ pola litre vode. Misliš li da je to previše kad krepaš od trčanja?
Metro fantastično izgeda i zvuči, i logično je da će za takav izgleda traziti toliko toga i toga.
Eto, slikovito prikazano. Sve ima svoju cjenu, i sve trazi onoliko koliko daje. A Crysis i Metro puno daju, puno traže.