WIP - ColorImmersive mod za Crysis 1

poruka: 1
|
čitano: 1.088
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
WIP - ColorImmersive mod za Crysis 1

Vec duze vrijeme radim u CryEngine-u 2, takodjer sam veliki fan Crysis serijala.

Prije nekoliko mjeseci poceo sam raditi mod za Crysis pod imenom UltraColor, no zbog nedostatka vremena i znanja, nije islo najbolje te nakon public bete, sve sam izbrisao i odlucio pocet isponova kad uspijem. (CryDev.net forum topic jos postoji :D)

Pred tjedan dana, ponovno sam se uhvatio CryEngine-a, sa nadom da ovog puta nesto i napravim {#}

Ime ovog moda glasi ColorImmersive.

Trenutno, mod mjenja osvjetljenje igre i sučelje moćnog Nanosuit-a.

Osvjetljenje

Screenshote tj. usporedbu originalnog Crysis-a na najvisim postavkama i mog moda mozete naci ispod.

Mod igri daje jace osvjetljenje, vecu paletu boja te jaci kontrast. Sjene su dosta izrazenije, svijetle plohe se isticu jace takodjer.

Nanosuit sučelje

Sjecate se nespretnog kruga kojim ste pristupili nanosuit mocima? Nema vise {#}

Zapravo ima, jos se mozete njime koristiti, no ja osobno preferiram sistem is Crysisa 2/3.

Sa ovim modom pritiskom na Q aktivirate Cloak, pritiskom na E Speed, dok pritiskom na T Strenght.

Ovaj sistem omogucuje puno dinamiciju borbu i razne, brze taktike uletavanja u borbe itd.

Takodjer, da biste se vise uzivili u igru, pritiskom na 0 (nula) mozete sakriti HUD. Pritiskom na isto HUD ce se opet pojaviti.

Performanse

Performanse su ostale iste vise-manje. U samom gameplay-u se ne osjeti razlika, bar na mom PC-u. (Moju konfu mozete vidjeti pritiskom na "Moj PC")

Benchmark ubrzo {#}

Sam mod vidjet cete u akciji cim uploadam video na svoj youtube kanal za dan-dva.

Da zavrsim, ispod imate usporedbe, napisite sto mislite, svaki komentar dobro dodje {#}

Screenshot-ovi/Usporedbe:

(kliknite na sliku da biste povecali)

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.1.2014 23:08 (TinoXtreme).
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice