For fucks sake nemojte nudit igre koje nisu na steamu!
Pogotovo Minecraft!
Pogotovo Minecraft!
Da podsjetim nudim Deus ex GOTY za magicku ili css!
Pogotovo Minecraft!
vec sam zamijenio 3 mc acca
Ako tko hoće pokloniti kakvu igru, kupon ili nešto, nebitno što (primam i coal) neka mi se javi.
12 coala za GRID
Ako tko hoće pokloniti kakvu igru, kupon ili nešto, nebitno što (primam i coal) neka mi se javi.
Takoder!!
Uvijek radim na nekom projektu, pp ako vas zanima neka suradnja saljite poruku :D ------ Minecraft: ScubaWard -----xf:carlibas
5 coala za Magicku?
Jos malo pa ce nestati coalovi, ajde netko, za 2.5€ da mi kupi.
Znam da nije neka ponuda, ali blagdani su
Ako se sad nitko ne javi odustajem..
Dobio dotu 2 za minecraft account
Nudim par minecraft acc-a za neku igru na steamu ili moze i coal!
Nudim :
Key za Sniper Ghost Warrior sa one stranice
Key sam dobio sa stranice nakon sat i pol refreshanja, ali posto se nemoze aktivirat necu je.
Trazim :
Neku igru sa steama, ponudite pa cu razmislit
Može li se kupon za popust iskoristiti za igre koje već imaju popust (npr. 33% off Valve na CS:S koji već ima popust)?
Može li se kupon za popust iskoristiti za igre koje već imaju popust (npr. 33% off Valve na CS:S koji već ima popust)?
Nemože vrijede tek od 2.1 , samo zlatni kupon možeš odmah.
Hitno tko ima paypal neka mi se javi dat cu mu novce na paypal jer moj nesto nece prihvatiti i dobiti ce 4 coala!
imam 3 coala ako oce netko tradeati za nes nek se javi
25 coala, trazim magicku, portal2,dead island, terrariu, i ako jos nestko imate u ponudi
Ima koja dobra duša da mi kupi Rome total war dok je na popustu (2,49 eura) Dam mu 3 coal-a i 2 popusta.
Nema dobrih duša na ovom forumu, ja sam trazio da mi neko uzme counter strike pack, i niko nije zelio, a za uzvrat uzimam cim legnu pare na karticu neku igru iste vrjednosti... i niko nije htio, hvala, necu ni ja nikad nikom nista zato ;)
Nema dobrih duša na ovom forumu, ja sam trazio da mi neko uzme counter strike pack, i niko nije zelio, a za uzvrat uzimam cim legnu pare na karticu neku igru iste vrjednosti... i niko nije htio, hvala, necu ni ja nikad nikom nista zato ;)
Pa vjerovatno su i ostali tako razmisljali pa tebi sada nitko niej htio kupiti ;) htio bi ja ali je proso bozic pa smo malkice u minusu
25 coala, trazim magicku, portal2,dead island, terrariu, i ako jos nestko imate u ponudi
ili magicku ili portal ili DI ili sve skupa?
Alo ekipa.Odlicna ponuda
Nudim CoH Complete,Bioshock 2,HL2 EP1 EP2,HL1
Trazim Dead Island
ajde prvo tu na PM onda vam dam steam id
ili magicku ili portal ili DI ili sve skupa?
lol pa nece to sve zajedno
Trazim Magicku complete!
Imam : Portal 2
Train Simulator 2012
Trazim: Igru(e)
Sve pohvale forumašima: Captain.Price i geek_boy1 !
Poklonili su mi par coala i kupone, i sad sam craftao kupon.
HVALA DEČKI !!!
Pozdrav!
Nudim:CS:S,Portal 2
Trazim:Igre
Ponude:PP - Inbox