Ja mislim da to ni lord gaben nije kupio.
za steam controller sam gledao par recencija i svi kažu da je bolje kupiti xbox kontroler
Ja mislim da to ni lord gaben nije kupio.
za steam controller sam gledao par recencija i svi kažu da je bolje kupiti xbox kontroler
Imam problem sa steamom , skoro sam otvorio racun i uplatio 20eu na steam. Kupio CS:GO i stavio mobile guard. Danas mi samo dolazi poruka na mob da je izbrisan moj broj sa tog acc. Neko je uso i promjenio i mail i pass. Tako da nemam pristup sad acc. Imam recovery code jedin. Sta mogu da uradim ?
javi se support i objasni detaljno što se dogodilo..
vjerojatno imaš mail sa kojeg je išla transakcija tako da (kroz par danaa) neće biti problem vratit acc
pregledaj komp nekim alatom da nemaš neko smeće koje špijunira
sretno
Jesam, preko steama neka im je, tvoja varijanta ispadne 50tak kuna manje.
Uglavnom, moram priznat, steam contriler i link je jedna od boljih investicija.
Rpg, hack slash, rocketeague, civilisation i vecina igra sta nebi mi se dala igrat za monitorom, zavaljen u kaucu je gust igrat ih.
Ajde neki game sa akcije za steam, ima što vrijedno za uzeti, da je dobra akcija?
Jesam, preko steama neka im je, tvoja varijanta ispadne 50tak kuna manje.
Uglavnom, moram priznat, steam contriler i link je jedna od boljih investicija.
Rpg, hack slash, rocketeague, civilisation i vecina igra sta nebi mi se dala igrat za monitorom, zavaljen u kaucu je gust igrat ih.
Racunaj da ce tebi doc i pdv i carina ako si naruciva preko steama.
I pdv i carina je bila u toj cjeni 77 eura sve skupa, doslo za 5 dana
Koliko je sigurno kupit steam acc sa igrama. S tim da postoji mogucnost kasnije da taj isti vlasnik od koga kupim moze sebi vratit acc
Ako kupujes od nepoznate osobe - nije sigurno jer je njemu dovoljan samo jedan racun od kupljene igre s tog accounta i moze bez problema vratiti acc.
Ako kupujes od poznate osobe - opet nije sigurno jer mu se mozes zamjerit kasnije pa na isti nacin moze vratiti acc. Također, acc se moze prijaviti kao da je preprodan i dobis ban
A ako ja uplatim wallet tu i kupim igricu jos na tom acc , jel ima onda sanse da vrati , jer cu i ja imat codove i imat "dokaz" da je moj acc. Na tom acc ima CS:GO i daje mi ga za 5eu tako da bi volio to iskorstit haha
Riskiraš radi 1-2 eura razlike... http://www.allkeyshop.com/blog/buy-cd-key-for-digital-download-counter-strike-global-offensive/
Kolika je sansa da vratim acc , imam samo dokaz da sam kupovo skinove za cs go nista drugo
Evo svima koji koriste Steam skuzit ce korisnost ovog programčića :)
http://www.traynier.com/software/steammover
Evo svima koji koriste Steam skuzit ce korisnost ovog programčića :)
http://www.traynier.com/software/steammover
Svi koji koriste steam skužit će da je to potpuno nepotrebno.
Koji će k... ikome nešto takvog tipa kada u steamu imaš opciju backup/restore.
Napraviš backup sa jednog diska (jedne igre ili više njih odjednom) i na drugi disk restore....
Ja sam sve igre koje imam na medijima (8 kom.) kupio i za Steam, Origin i Uplay (Imam kolekciju od preko 300 igara u digitalnom obliku). Praktičnije mi je. Ne moram mountati ISO ili skidati riskantne no DVD patcheve, skidati najnovije zakrpe itd... To game servisi sami odrade.
Jedna od prednosti Steama, Origina ili GOG-a je što ti pokazuje koliko si vremenski dugo igrao igru (ne znam zašto to Uplay nema), da ne spominjemo prednosti clouda i slične stvari.
Igre na mediju su dobre zbog toga što ih možeš kasnije prodati (ili ih imati na polici kao kolekciju) ali ako gledaš koliko jeftinije možeš kupiti neku igru za neki od game servisa u nekoj od specijaliziranih stranica ili na nekoj akciji, čak i prodaja/kupnja preko oglasa tog dvd-a postaje neisplativa.
Ok, nemaju svi ni kartice ili Paypal (blokada računa, nezaposlenost, godine...) ili npr. Flat internet za skidanje ili update silnih GB za pojedine igre.
Naravno da shvaćam i tvoju emocionalnu povezanost za starim dobrim vremenima kao i to da nisu svi ljudi isti. Stoga ovo ne shvati kao moje prigovaranje već kao moj način razmišljanja .
Mogao bih tu povući usporedbu sa npr. stripovima: Osobno mi je ugodnije Zagora čitati s papira nego na laptopu u .pdf formatu.
Zanima me kupio bih prijatelju igricu preko STEAM te platio sa svojim PayPalom, no zanima me kada ja kliknem da igricu prosljedim kao gift koji je daljnji postupak?
Ja upisujem njegove STEAM podatke ili?
Odnosno dal bi bilo kojih problema da ja kupim sa svojim STEMAM računom igricu i prosljedim kao pklon, pošto ja imam već sebi tu igricu na svojem STEAM računu (radi se o GTA V)
Zapravo, ovo je jednostavnije :)
Jest za one koji imaju tu opciju? Ja je nemam... Koju verziju steama imaš?
Zanima me kupio bih prijatelju igricu preko STEAM te platio sa svojim PayPalom, no zanima me kada ja kliknem da igricu prosljedim kao gift koji je daljnji postupak?
Ja upisujem njegove STEAM podatke ili?
Odnosno dal bi bilo kojih problema da ja kupim sa svojim STEMAM računom igricu i prosljedim kao pklon, pošto ja imam već sebi tu igricu na svojem STEAM računu (radi se o GTA V)
Kad odabtereš igru kao gift trebaš samo čitati dalje što ti nudi i što te pita... I nikakvih problema neće biti.
Možeš mu poslati direkt preko aplikacije ako ga imaš za prijatelja na steamu, možeš mu i na email adresu.
Svejedno kupuješ li preko aplikacije ili web-a.
Sve ti piše.
Mogu ti ja dati svoju email adresu pa da isprobaš dal radi gift
napravio sam frendu STEAM i sada kada ga želim dodati s svojeg računa ne mogu ga pronaći a on kada mene želi dodati njemu pronađe moj profil ali nije u mogužnosti da me doda, čemu li je tako?
level 1 sam ,
znači ne mogu još .........
level 1 sam ,
znači ne mogu još .........
EDIT: dal ja mogu platit s svojim PayPal računom pri njegovom STEAM računu?
napravio sam frendu STEAM i sada kada ga želim dodati s svojeg računa ne mogu ga pronaći a on kada mene želi dodati njemu pronađe moj profil ali nije u mogužnosti da me doda, čemu li je tako?
on te nemoze dodat jer jos nije kupio nijednu igru. neka nadje na g2a neku za par centi, ili neka mu neko da neki key viška ako ima da ga aktivira. dakle, tek kad kupis/aktiviras igru ti se otkljucaju sve mogucnosti steama. a sad neznam zasto ga ti nemos pronac, mozda nema steam community profil postavljen.
Mislim da možeš ako se nije što promijenilo u zadnjih godinu-dvije. Kupio sam prije frendu igru direktno na njegovom Steamu sa svojim Paypal podacima.
A i sam imam 3 Steam accounta (jednog slažem nećaku kao poklon kad naući čitati a na drugi stavljam razne manje igre da si glavni account ne trpam igrama koje možda nikad neću igrati) i na svima prolazi kupnja sa istim Paypalom.
Jedino označiš da ti ne zapamti podatke od kupnje.
Možeš bez ikakvih problema, logiraj se na njegov account, odaberi igru koju želiš kupiti, za plaćanje odaberi paypal i kada ti otvori stranicu za login na paypal logiraš se sa svojim podacima...