Steam - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 6.621
|
čitano: 1.342.656
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Steam - pitanja i odgovori

jel se moze steam acc obrisat? napravio sam novi pa da onaj stari ne stoji bezveze..

http://dunacix.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Steam - pitanja i odgovori
DinoIX kaže...

jel se moze steam acc obrisat? napravio sam novi pa da onaj stari ne stoji bezveze..

Pretpostavljam da se može, ako kontaktiraš Steam support. 

Ali ne vidim baš razloga za to. Time niti gubiš niti dobivaš nešto. Ako imaš na njemu igre onda bolje pokloni nekome account.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina

0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Hvala.

http://dunacix.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
idle master

koristi li itko idle master? http://steamcommunity.com/groups/idlemastery

program kao simulira da ste u igri makar ona nije instalirana i tako skuplja steam trading karte.

neznam koliko je to sigurno, odnosno postoji li mogućnost za ban.

ima li tko iskustva ili nekih saznanja?

Steam: Dalthor85 Xfire: Dalthor85 Raptr: Dalthor
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: idle master
Dalthor kaže...

program kao simulira da ste u igri makar ona nije instalirana i tako skuplja steam trading karte.

Ne vjerujem da bi te banali zbog toga. Osobno karte skupljam na sličan način (vraga ću skidati baš svaku igru posebno samo radi karata), ali bez te apliakcije jer sad prvi put čujem za to, pa nije bilo nikakvih problema. 

Ako te baš strah što će taj third party program prčkati po tvom accountu, evo kako ja "zarađujem" karte. Davno sam to pročitao na Steam forumu i ne vidim zašto bi bilo problema s tim.

Odeš u steam directory neke igre koja ti je već instalirana, recimo FEZ (neka manja igra koja će ti stalno biti instalirana) tamo pronađeš (ili napraviš sam ako ga nema) steam_appid.txt koji ti sadrži id to jest "steam broj" te igre. Nakon toga proguglaš id igre za koju želiš karte, recimo da je to GTA V. Upišeš u google GTA V steamapp id i pronaći ćeš bez problema. Zatim taj broj zamijeniš sa brojem koji je pisao u direktoriju FEZ-a. I zadnji korak je da pokreneš FEZ dvoklikom na exe u direktoriju, a ne direktno putem steama. FEZ će se normalno pokrenuti, ali će ti u Steamu pisati da igraš GTA V i fino si skupiš karte. GTA V samo mora biti na tvom accountu, ali ne moraš ga instalirati da bi to radilo. I naravno to radi samo za igre koje jesu na tvom accountu. Valjda sam već preko 100 karata tako zaradio.

Full je jednostavan postupak iako sam možda malo zakomplicirao pojašnjenje :D. Javi se na pm, ako ti nešto nije jasno.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan
Robocraft22 kaže...

0 level + privatni profil je u mene automatski block, za sada 242 korisnika na mojoj block list, od toga je preko 200 ovih sa 0 levelom i privatnim profilom, a onih koji se zovu "[unassigned]" ima 27, njih ima najviše

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2015 16:01 (Haker_x).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dalthor kaže...

Koristim ga par mjeseci,dropao kartice iz 100+ igara pomoću njega i nisam imao nikakvih problema.

Najbolja stvar je što kad ga uključiš on dropa kartice iz igre i onda automatski prelazi na drugu i tako sve dok ne dropa sve kartice ili dok ga ne ugasiš.

https://www.facebook.com/freegamesinfo
12 godina
neaktivan

imam jedno pitanje.nedavno sam otisao radit u njem i sad pokusavam kupit neku igru na steamu ali mi se adrese ne poklapaju.

placam preko paypala.

dali morM izmijenit adresu iako ovdje sam privremeno

hvala

0 0 hvala 0
15 godina
Haker_x kaže...
Robocraft22 kaže...

0 level + privatni profil je u mene automatski block, za sada 242 korisnika na mojoj block list, od toga je preko 200 ovih sa 0 levelom i privatnim profilom, a onih koji se zovu "[unassigned]" ima 27, njih ima najviše

da, koja je fora s tim. samo danas 4 friend invite level 0 i private

13 godina
Golubar kaže...

imam jedno pitanje.nedavno sam otisao radit u njem i sad pokusavam kupit neku igru na steamu ali mi se adrese ne poklapaju.

placam preko paypala.

dali morM izmijenit adresu iako ovdje sam privremeno

hvala

Mozes kupovati samo po uvjetima koji su na snazi za zemlju u kojij se nalazis (u prijevodu cijena, a vrlo cesto ni akcije nece biti iste kao u HR).

Logiraj se u steam i onda paste-aj ovaj link - store.steampowered.com/?cc=de

To ce ti omoguciti kupovinu na DE steamu, a kada se vratis u HR samo zamijeni de na kraju linka s hr.

Sto se placanja tice, meni je radilo jer imam PayPal asociran s DE adresom i Kontom.

Edit - samo da napomenem situacija s PayPalom je u DE potpuno drugacija od HR. Ne treba ti nikakva kreditna ili debitna kartica, vec ga samo povezes s racunom na koji ti sjeda placa. Oni ti prebace 1 cent na racun, a ti njima 4 zadnje znamenke transakcije kako bi potvrdio karticu i gotovo. Unutar 24h sve bude rijeseno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.2.2015 10:19 (kerum).
13 godina
neaktivan

pokušavam instalirati steam na stari PC i izbaci mi fatal eror steamui.dll kako riješiti ovaj problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jeli itko danas dobija ikakav verifikacijski ili trade mail. Kupova sam, trazija verifikaciju, prodava, ali ni jedan mail mi nije doša. Ima ko slican problem ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Niti jedini, dosta ih se žali da im ne dolaze emailovi za potvrdu trade-ova, pa tako ni meni, neki kažu da valve nešto čačka pa da nikome ne dolaze trenutno

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Meni je dolazio. Kada sam se kladio na D2L.

Ali fora je tu sto moras botu dati itemse a on tebi nista ne da.

Mozda samo tada ide verification

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

I meni je prije dolazilo, ali evo od jučer ne dolazi, ispočetka nije trebala potvrda za live trade nego samo za trade offer, sada treba, čak i kada se normalno trejdamo nešto za nešto, opet traži email potvrdu

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jucer je vecinu dana sve funkcioniralo na taj nacin, nekad je znalo pomoci da se odjavim s Steam a i ponovo ulogiram. Danas je sve opet u normalnoj funkciji i za svaki danasnji trade mi je odmah stigao vert. email.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Danas mi ni jedan mail nije doša od steama, proda san par kartica i zatražia ponovnu verifikaciju maila. Nista nije doslo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
L1nNk kaže...

Jucer je vecinu dana sve funkcioniralo na taj nacin, nekad je znalo pomoci da se odjavim s Steam a i ponovo ulogiram. Danas je sve opet u normalnoj funkciji i za svaki danasnji trade mi je odmah stigao vert. email.

Meni ni odjava pa prijava ne pomaže, ti si one in a million, tebi radi a ostalima skoro nikome ne radi

17 godina
neaktivan

Što se tiče e-mail problema: klik

BTW, meni na gmailu sve radi normalno.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen

Pozdrav, zanima me gdje mogu da zamjenim DiRT 3 za Rust? Rekao mi je frend da mogu nekome prodati DiRT 3 i da onda s tim parama kupim Rust. Tražio sam po Steamu cijenu DiRT 3. i nisam je našao pa me uz ovo sve zanima koliko se cijena kreće. Igru sam dobio kada sam u Linku kupio grafu i dobio sm Bronze Key s kojim sam kasnije uzeo DiRT 3.

Naravno ako netko od vas ima Rust(kojeg ne igra) a treba mu DiRT 3, dali je voljan za zamjenu. Hvala  

0 0 hvala 0
16 godina

pitanjce, ako dodam americku kreditnu karticu hoce li se cijene promjeniti u USD ili ce ostati u euru zbog lokacije ako se nalazim u HR?  

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Blade18 kaže...

pitanjce, ako dodam americku kreditnu karticu hoce li se cijene promjeniti u USD ili ce ostati u euru zbog lokacije ako se nalazim u HR?  

Wallet se dodaje u toj valuti koja je primjerena za tvoju lokaciju stanovanja, bar je taka situacija sa wallet kodovima, ukucaš wallet code u $ ili u funtama i on automatski pretvori to u €

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2015 13:07 (Haker_x).
12 godina
neaktivan

Kad posjedujes Kupone i kad mu istekne datum dali on i dalje vrijedi ? Posto kad odes na kosaricu i dalje s tim isteknutim datumom on i dalje 75% primjera ti snizi cjenu za tu igru ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni čim isteknu kuponi skroz nestanu iz inventory-a, ja ne znam kako su u tebe ostali, to je neki bug možda.

Možda to računa kao November/1st/2015th, pa zato je u inventory-u, važi do 11. mjeseca.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 22:34 (Haker_x).
Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
Još jedan glas za američki zapis datuma
16 godina
neaktivan

zna netko mozda kada steam da besplatne igre i ima ono vrijeme za koje ih treba skinuti tj kolko su jos besplatne, dali se u tom vremenu igra treba potpuno instalirati ili samo staviti da downloada a poslje se moze nastavit download?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
josiq kaže...

zna netko mozda kada steam da besplatne igre i ima ono vrijeme za koje ih treba skinuti tj kolko su jos besplatne, dali se u tom vremenu igra treba potpuno instalirati ili samo staviti da downloada a poslje se moze nastavit download?

malko nejasno pitanje...

misliš, može li se pokrenuti download (ujedno to je i install) igre i onda u nekom trenutku prekuniti, a zatim kasnije nastaviti?

ukoliko je to pitanje, odgovor je da!

al' naravno da bi igrao free igre, potrebno je napraviti download (install) u periodu koje je steam odredio do kada je igra free! :D

weedafuqyee
14 godina
josiq kaže...

Čim ti na Steam stranici klikneš da preuzmeš igru, ona se veže za svoj account (postaje "tvoja") i onda ju ti možeš skinuti kad god želiš. Danas, sutra, za Božić, koga briga.

14 godina
Hexfire kaže...
josiq kaže...

Čim ti na Steam stranici klikneš da preuzmeš igru, ona se veže za svoj account (postaje "tvoja") i onda ju ti možeš skinuti kad god želiš. Danas, sutra, za Božić, koga briga.

On vjerojatno misli na COD: Advanced warfare. Igra je "njegova" do ponediljka. Nakon toga je na disku, ali je nemoze pokrenit.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice