pozdrav
zanima me kako ide cijeli proces preko steam walleta
zelim kupiti/igrati A Realm Reborn FF14
zanima me dali preko steama mogu kupovati game card ?
pozdrav
pozdrav
Posto ga nema u ponudi, vjerujem da ne mozes.
Koja vam je download region na steamu i kakva je brzina skidanja?
Otkad mi se steam updateao strasno mi steka ne mogu ni igru pokrenut, netko ima isti problem ?
neko mi je ukrao STEAM account!!!došoa danas s posla i vidim da mi je mail adresa promjenjena!!!
šta da radim?
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2347-QDFN-4366
3. korak je najbitniji
Da li mi je creditna kartica ugrožena?
"Please confirm your account by following the instructions in your welcome emali."
Još mi nije ništa stiglo,kulko im(Valve-u) treba?
neko mi je ukrao STEAM account!!!došoa danas s posla i vidim da mi je mail adresa promjenjena!!!
šta da radim?
Jesi li kupio taj steam account? Da li si imao uključen steam guard?
To je moj account star oko 2god. ,a sad za steam guarda ne znam dali je bio uključen
ovo je nova lokacija
Current login attempt info:
IP address:
58.23.142.95
City name:
XIAMEN
State name:
FUJIAN
Country name:
CN
Ljudi, pazite se ovakvih scammera na Steamu, pogotovo vi koji se trade-ate preko steam trades stranice.
http://pokit.org/get/img/cff3f5e3b271a1e4eddb4187fe5436ce.jpg
Jučer mi se javio neki lik i poslao mi je "link svog profila" i rekao da ga dodam jer on mene kao ne može. Otišao sam na link, pokušao ga dodat i onda skužio da nisam logiran. Bilo mi je čudno kako nisam logiran a netom prije toga sam bio na Steam stranici i tamo sam uvijek logiran. Tek sam nakon toga pogledao gore link i vidio da je to neki scam. Da sam upisao svoje podatke vjerovatno bi ostao bez acc-a.
Nacin prevare star više mjeseci, više puta prozvakano na raznim steam trade forumima, vazno je uociti da se dodaju slova ili zamjenjuju koja ostavljaju skoro pa slican naziv stranice i ako ne pazis ode acc... kada si se logirao nisi napravio nista nego njima u bazu unio svoj username i pass, sam si si kriv, ali vjerujem da ce ti steam support kroz kratko vrijeme vratiti acc natrag
Nacin prevare star više mjeseci, više puta prozvakano na raznim steam trade forumima, vazno je uociti da se dodaju slova ili zamjenjuju koja ostavljaju skoro pa slican naziv stranice i ako ne pazis ode acc... kada si se logirao nisi napravio nista nego njima u bazu unio svoj username i pass, sam si si kriv, ali vjerujem da ce ti steam support kroz kratko vrijeme vratiti acc natrag
Ja sam tek jućer saznao za ovaj način prevare.
I nisam nigdje rekao da sam se logirao ili tak neke. Rekao sam da sam se skoro logirao i da sam posumljao nešto zato jer sam već trebao bit logiran, tad sam pogledao link i vidio da je neki scam.
Ljudi, pazite se ovakvih scammera na Steamu, pogotovo vi koji se trade-ate preko steam trades stranice.
Jučer mi se javio neki lik i poslao mi je "link svog profila" i rekao da ga dodam jer on mene kao ne može. Otišao sam na link, pokušao ga dodat i onda skužio da nisam logiran. Bilo mi je čudno kako nisam logiran a netom prije toga sam bio na Steam stranici i tamo sam uvijek logiran. Tek sam nakon toga pogledao gore link i vidio da je to neki scam. Da sam upisao svoje podatke vjerovatno bi ostao bez acc-a.
Radi se o fake loginu, fora stara 100 godina.
Ugl on na svoj mail dobije tvoje login podatke, al čisto sumnjam da može išta s njima jer postoji Steam Guard (jedino ako je isti pass i na mailu). Korisno za facebook, ali steam account ukrasti je danas gotovo nemoguće i nije vrijedno nikakvog truda, tako da je lik čisti kreten
Radi se o fake loginu, fora stara 100 godina.
Ugl on na svoj mail dobije tvoje login podatke, al čisto sumnjam da može išta s njima jer postoji Steam Guard (jedino ako je isti pass i na mailu). Korisno za facebook, ali steam account ukrasti je danas gotovo nemoguće i nije vrijedno nikakvog truda, tako da je lik čisti kreten
za steam guard te trazi da uploadas neki file prilikom loginanja
mene su na tu foru jednom probali dobiti al sam fala bogu skuzio prije nego sam uopce ista isao upisivati od podatka
može li mi ne'ko objasniti zašto ne mogu kupiti? :/
nije moguće da mi je invetory prepun, neam niti 100 itema sveukupno...
Moguće da si popunio sve slotove. Kolko imaš u inventoryju od TF2 i imaš li premium?
imam svega 50 itema u u tf2...
nije moguće da je popunjeno, znam ljude koji imaju po 500+ itema i manji su lvl od mene na steam.
a kakav premium, nemam nikakav?
postoji premium na steam? :/
edit: u pravu si, zapravo tf2 imaju limit na 50 itema a ja imam točno 50 trenutno.
a ovo za premium pretpostavljam da si mislio na neki premium za tf2 a ne konkretno steam client?
a ovo za premium pretpostavljam da si mislio na neki premium za tf2 a ne konkretno steam client?
tako je, premium za tf2 (ako kupiš bilo što s onog njihovog in-game shopa, dobiješ premium, ako se dobro sjećam, davno sam to napravio)
Da. Mislio sam jel imaš tf2 premium. Imaš na steam market za kupit upgrejd na premium. Ja prije par dana kupio za 4eura.
Samo onda ga aktiviraš kad pokreneš TF2 i uđeš u backpack i imat ćeš dost mjesta
Kolko itema stane u inventory ako nemaš premium? Ja trenutno imam 49 ključeva i mislim ih kupit još 50-100 ali nema šanse da im dajem neke novce za premium. Rađe si napravim novi steam account pa tamo prebacim ili dam frendu na čuvanje.
Kolko itema stane u inventory ako nemaš premium? Ja trenutno imam 49 ključeva i mislim ih kupit još 50-100 ali nema šanse da im dajem neke novce za premium. Rađe si napravim novi steam account pa tamo prebacim ili dam frendu na čuvanje.
Premium dobijes ako kupis item od 39 centi, pa ti vidi dal je vrijedno muke....
Igraj par sati i osvoji novu torbu :D tako sam ja.. bio sam skinuo opet nakon godinu dana jer sam imo 50/50 i reko budem obriso sve i odigro par rundi i dobio torbu 100 i nešto mjesta :)
Kako se zove taj item?
Kako se zove taj item?
Odes u tf2 store, stavis da ti iteme poreda od najjeftinijeg prema najskupljem i eto, mislim da imas vise komada po 39 centi...
Kako se zove taj item?
Misli na bilo koji item preko makreta u toj vrijednosti ako se ne varam. Naravno item iz tf2
Misli na bilo koji item preko makreta u toj vrijednosti ako se ne varam. Naravno item iz tf2
Mora biti iz tf2 sotre-a da bi dobio premium.
Mora biti iz tf2 sotre-a da bi dobio premium.
Znam, bio sam pročitao neki guid, ali TF2 online store trenutno ne radi.
Opet ja.
Jedno pitanje uvezi TF2 ključeva.
Dali postoji način kao što je slučaj sa game giftovima, da ključevi budu povučeni sa mojeg accounta? Pitam to zato jer sam našao jednog jeftinog trader-a od kojeg bi kupio 50-100 ključeva(možda i više) po dosta niskoj cijeni pa sam tu malo u simlji pošto je dosta jeftin, reko da nije neki scammer.
ugl. Dali postoji način da mi ti ključevi nestanu iz inventory-a?
Hvala.
Pogriješio temu :/