NE!
Four pack znaci kada su 4 kopije jedne igre, a ovako bi ti one ostale propale, zato sto ih vec imas
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hvala, to je tako retardirano napravljeno..ali jebiga, mi tu nemožemo ništa.
Znači preostaje mi dat 5.5€ da Global Offensive.. ili neko zna jel ima za jeftinije? Ali po mogućnosti da nije za one bijesne ključeve
Mislim da nema nigdje, samo za 3 kljuca sto dodje malo jeftinije
A vi koji ste kupili nešto na ovom saleu, jeste dobili kakav "badge" za tu kupnju? Nešto u stilu 2014 summer sale badge ili tako nesto
Ja nisam al sam kupio samo dvije igre, jedna 3eura druga 5
Ma je*i ga, pljunio 42kn za CS:GO.. bar nešto da kupim na ovom saleu
Ma je*i ga, pljunio 42kn za CS:GO.. bar nešto da kupim na ovom saleu
dao bi ti ja cs:go complete za 4 tf2 kljuca :/
A vi koji ste kupili nešto na ovom saleu, jeste dobili kakav "badge" za tu kupnju? Nešto u stilu 2014 summer sale badge ili tako nesto
mislim da nije samo ako si kupio igru ,trebao si craftat badge da bi dobio na kraju taj summer advanture badge.
mislim da nije samo ako si kupio igru ,trebao si craftat badge da bi dobio na kraju taj summer advanture badge.
Upravu je Zenge, moralo se craftat badge sa kartama koje dobiješ od kupovine igara na steamu ili na neki drugi način (kupovinom karti na marketu i onda craft).
dao bi ti ja cs:go complete za 4 tf2 kljuca :/
CS:GO complete? To uopće ne postoji.
Znam da je to mislio, ali se krivo izrazio, pogledaj.
A i uostalom, zašto bi tebi plaćao više za kompletan pack kad 3 igre imam i one bi mi propale, bacio bi novac..da sam tako mogao kupio bi sam kompletan pack.
Znam da je to mislio, ali se krivo izrazio, pogledaj.
A i uostalom, zašto bi tebi plaćao više za kompletan pack kad 3 igre imam i one bi mi propale, bacio bi novac..da sam tako mogao kupio bi sam kompletan pack.
moja pogreska :S
to je istina,jer steta a t prodapnu igre,ali misli mda je 4 kljuca dobra ponuda..
tf2 kljuc je oko 1.6€x4=6.4€
Da sam i trebao kupit cijeli bilo je kod jednog Rusa za 3 ključa, znači 4.8€.. Ali jebiga kad je meni trebao samo ovaj nastavak
Ja sam dobio dva. Jedan za craftanje summer sale znacke a jedna za osvajanje poena za svoj tim, to se moglo dobiti craftanjem bilo kojeg badgea u ovih nekoliko dana koliko je trajalo takmicenje.
Kako se god okrene moralo se craftati da se dobiju znacke
Šta se desilo sa Steam Family Sharing opcijom?
Probao sam dodati frenda da može igrati moje igre, ali nikako ne mogu.
Jel usluga ugašena?
nije ugasena...obojica morate imat u settingsima ukljucenu opciju a ti moras autorizirat njegov accaunt o pc...
Mislim da se ti moras ulogirati na svoj account na prijateljevom pc-u (ako ste daleko moras mu dati password, to nije problem ako ti je stvarno prijatelj) i onda on u settingsima odabere opciju authorize this PC. Nakon toga bi mu se u library-u trebale pojaviti tvoje igre. Ja sam tako s bratom napravio i radi sve savrseno.
Mislim da se ti moras ulogirati na svoj account na prijateljevom pc-u (ako ste daleko moras mu dati password, to nije problem ako ti je stvarno prijatelj) i onda on u settingsima odabere opciju authorize this PC.
I još dodatak - pod family tabom u settingsima bi mu se trebalo pojaviti prijateljevo ime na koje treba staviti kvačicu kao dopuštenje za pristup svojem libraryju.
Kolka je vasa procjena ovog acca?
http://steamcommunity.com/id/paradox_1
Imam ga odkad sam usao u svijet igre,ali zasad mi samo sjedi sa strane.Potpuno sam se fokusirao na LoL i bf4.
ma mislim da je meni neki bug na mobu bio.
50€ maksimum ili neka realna cijena 30€?
s obzirom da imaš nekoliko odličnih naslova, no kako danas maltene svak' gleda na sranja od humble bundle i slično pa ti kenja o jeftinim ulovima i tako to...
iskreno, mislim da ti je bolje uopće ne prodavati acc nego ga sačuvati (igre neće izblijediti i nestati), možda jednog dana poželiš ponovno odigrati jednu od njih?
Da,izgleda da cu ostat na tom.
Poprilicno puno sam ulozio u to,a i tu mi je pocetak virtualnog svijeta.
Pozz,evo napokon nakon dugo vremena uspjeli smo sherat igre na steam family sharng.Ali sada ima jedan problem.Frend mi vidi sve igre,osim DayZ standalone i CS GO.Da li se te igre mogu sherati?
Pozz,evo napokon nakon dugo vremena uspjeli smo sherat igre na steam family sharng.Ali sada ima jedan problem.Frend mi vidi sve igre,osim DayZ standalone i CS GO.Da li se te igre mogu sherati?
Koliko mi je poznato, ne mogu se shareati multiplayer igre.
Ja mislim da moze,posto frend mi moze preuzeti L4D 2
Možda griješim. Pročitao sam negdje da neke rade, a neke ne, bez nekog posebnog razloga.