Steam - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 6.621
|
čitano: 1.320.233
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Steam - pitanja i odgovori

Pomalo čudno da se nisi susreo sa Steamom dosad. Meni je Steam promijenio pogled na PC gaming. Većinu pirata sam obrisao i sada samo kupujem originale. Imam same pohvale za Steam, jednostavno je vrhunska usluga. Cijene su kriminalno niske (samo treba čekat popuste, nisam nijednu igru platio više od 5 eura, osim GTA paketa koji je došao 7.5 ojra, i to 5 igara; GTA 3, 4, 4:EFLC, SA, VC).

12 godina
Steam - pitanja i odgovori

Oko cijena na Steamu dalo bi se raspravljat,ponekad su stvarno smjesne,skupe ili jeftine.

Svaki pocetnik ce kupovat na Steamu,ali malo istrazivanja i moze se proc puno jeftinije.

Inace,reko bih da je "must have",za svakog "legalnog" gamera.

Za jeftinije cijene moze se pogledat npr. g2play,cdkeyhouse.Sa njima imam osobno iskustvo i nemam problema.

npr. Metro ll 180kn na g2play,a na Steamu 60€. 

Dream team.
Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina

Steam je zakon, ali pratim jos neke stranice koje prodavaju kljuceve te razne bundle igre.

Na piratske igre niti ne pomisljam uz razne popuste na steamu i sl stranicama {#}

Steam profile: Virty
Moj PC  
6 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Sve je to ok, ali mi se ne sviđa način na koji je to izvedeno. Znam da imaju one rigorozne DRM-ove, a o blokiranju da i ne govorim... Što imaju oni meni zagledati što ja imam i što radim, i ako igram nešto ne želim da me netko tjera da sam stalno online...{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.8.2013 21:19 (spartlanin).
Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina

Meni zastite ne smetaju niti mislim o njima.

Kliknem na igru, igram, zavrsim, popijem pivu...evo patcha, igra se sama patcha {#}

Na steamu je forum aktivan, razmjena igara i ostalih điđa-miđa.

Jedina debilana mi je ponekad dosadan/nametljiv ubisoftov login program {#}

Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
spartlanin kaže...

Sve je to ok, ali mi se ne sviđa način na koji je to izvedeno. Znam da imaju one rigorozne DRM-ove, a o blokiranju da i ne govorim... Što imaju oni meni zagledati što ja imam i što radim, i ako igram nešto ne želim da me netko tjera da sam stalno online...{#}

Single player igre mozes igrati u offline modu, ne mozes jedino ako sama igra trazi da budes online.

If u choose Peace be ready 4 War. If u choose Love be ready 4 Hate. If u choose Truth be prepared 4 Lies.The enemy has a job 2 do as well.
13 godina
neaktivan

Danas kada sam upalio Steam nestale su mi sve igre sa steam-a (kao da sam ih izbrisao). Pogledao sam u folder di držim sve igre i sve su tamo. Sve su mi se izbrisale koje su mi na disku osim jedne na SSD-u. Ne znam zašto mi se ovo dogodilo, no sve igre uredno stoje u folderu Steam games no Steam ih ne prepoznaje.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pozdrav ljudi, trebam pomoć...

hoću kupiti igricu sa steama preko paypal-a ali stalno dobivam ovu poruku 

"Your purchase has not been completed.

The payment processor has reported an authorization failure. Please select a different payment method."

igrica je još kratko na popustu, a ja nikako da uspijem kupiti igru.ž

svi podaci mi se podudaraju

EDIT: pokušao sam platiti preko Visa Electron kartice iz PBZ-a, ali mi onda javlja da mi banka ne dopušta transakciju te da se obratim banci za riješavanje problema.

Ne kužim zašto ne mogu kupiti igru a vidim da svi drugi na ovom forumu kupuju bez problema.

-------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2013 12:46 (GREENHORN).
16 godina
ja kupuujem samo preko vise electron pbz i nikad problema. mozda se trebas javiti banci ili doplatiti racun.
Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
14 godina
neaktivan
Bass kaže...
ja kupuujem samo preko vise electron pbz i nikad problema. mozda se trebas javiti banci ili doplatiti racun.

ma na računu ima love i više nego dovoljno, ali ne kužim zašto bi mi banka nešto blokirala jer do sad sam normalno koristio karticu na paypal-u

-------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2013 13:14 (GREENHORN).
17 godina

Javi se banci, oni su ti koji mogu da ti kažu i šta je problem i da odblokiraju.  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

imam jedan "čudan" problem sa steamom pa me zanima da li postoji još netko sa istim ili sličnim.

naime, koristim steam klijent i sve u redu. kada se želim prijaviti preko browsera (chromea), ne mogu se ulogirati, piše da je neispravna lozinka. preko IE-a i Firefoxa radi. da li treba negdje nešto podesiti u Chrome-u ako netko možda zna? od steam supporta čekam odgovor duže od tjedan dana, već sam se prestao nadati. e da, a na support sam se uspio uključiti preko browsera, ali kada želim primjerice na profil ili tako nešto, odmah me traži login koji naravno ne radi.

mrsko mi je preko IE-a raditi, sporo u pm {#}

unaprijed hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Jesi li odradio ono klasično?

Obrisao "Cookies" i ostale podatke što se spremaju, i ispraznio "Cache" ... ?

SR3CKO
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

naravno jesam. čim mi je prvi put izbacilo tu grešku to sam prvo odradio. svejedno ne radi pa sigurno nije do toga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Imam jedno pitanje.Da li je moguce da npr sa Steama sa kupio igru

WarZ i sada mi se vise ne igra i zelio bih nekakvu zamjenu.

Da li je to moguce ili ne?Ako da,koji je princip rada sa time?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

mislim da ne. igra je trajno vezana za tvoj account na Steamu koliko sam upoznat.

Moj PC  
5 0 hvala 1
13 godina

@Cican - Ne znam onda, pokušaj sa brisanjem (unistall i brisanje dll-a) i ponovnim instaliranjem? :/

@Endymon - Ne možeš, ukoliko si igru aktivirao na svojem acc-u ...

Bilo je govora kako će se igre moći mijenjati, primjera sa prijateljima, samo ne znam kada.

SR3CKO
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

moj frend želi red orchestru 2 i sad da li je moguće da je ja kupim preko svog accounta na steamu,pa da mu nekako poklonim igru na njegov account,jer on nema račun u banci itd?

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina

Naravno, ti kupi igru u obliku gift-a (znači ne za sebe) ...

I kada tako kupiš, jendostavno pošalješ direktno preko steam-a svojem prijatelju.

games > manage gifts and guest passes > odaberi igru i lupi send gift (valjda dalje kužiš šta treba)

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

jel to opet steam šteka?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mislim da im je server offline nes, ne zeli mi logirat -_-

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

sta je steamom, nemogu ga otvorit nikako

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

resetirao asm računalo i steam proradio...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nema to veze to kompa, lol, bilo je do njih, proradilo je sada...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dali mogu skinut igru preko steama na jednom pc te je prebacit na usb pa sa usb na drug komp ,a da pritom ne trebam ponovno instaliravat tu igru na tom pc ,vec odma igrat preko steam?

Objasnite molim vas kako ,ako se moze

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.8.2013 0:50 (Zodiak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Cican kaže...

imam jedan "čudan" problem sa steamom pa me zanima da li postoji još netko sa istim ili sličnim.

...

Hm.. možda malo glupo pitanje, ALI kad upišeš username i password lupiš enter ili stisneš mišem na login?

Ako lupiš enter, probaj sa stiskanjem miša :)

Zvuči blesavo, ali to mi se redovito događa kod cure na kompu :)

17 godina
Zodiak kaže...

Dali mogu skinut igru preko steama na jednom pc te je prebacit na usb pa sa usb na drug komp ,a da pritom ne trebam ponovno instaliravat tu igru na tom pc ,vec odma igrat preko steam?

Mozes. Kopiraj igru u steam folder, recimo (C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common) logiraj se sa svojim userom na steam, verificiraj igru i to je to (verify integrity of game cache)

17 godina
neaktivan
Zodiak kaže...

Možeš ovo kao što je Virty rekao, ili druga opcija - Backup and restore games (nalazi se u izborniku Steam). Ili desni klik na igru - properties - kartica local files - backup game files...

You only got one finger left And its pointing at the door
12 godina
neaktivan

Imam jedan problem, pa vas molim da mi pomognete.
Nedavno sam instalirao steam i origin, pa se jos mozda ne snalazim toliko dobro.
Uzeo sam preko www.humblebundle.com paket od 8 igri za 5$.
U tom paketu se dobiju keyevi za origin i steam (5).
Podjelio sam s burazom da on dobi sve keyeve na steamu (jer on ima svoj profil), a ja na originu.
Ja sam skinuo BF3, a on je skinuo Burnout paradise preko steama.
Sad dok otidem u origin i stisnem na play za Burnout paradise automatski me pita za burazevu lozinku od steama.
Kako postaviti da imamo instliranu 1 igru, ali da se buraz spaja na steam, a ja na origin (ponavljam da nebi bilo zabune... imamo 2 razlicita keya za tu igru).

0 0 hvala 0
16 godina
pa aktivirate burnout i na steamu i na originu. jedan od vas se spaja na steam a drugi na origin. ali mislim da necete moci igrati skupa jer trebate biti prijatelji na istom servisu (ako se ne varam). cross-service mislim da neide.
Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice