Steam - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 6.621
|
čitano: 1.342.611
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Steam - pitanja i odgovori
ZC_Someone kaže...

Donekle sličan slučaj sam imao nedavno. Znači kupio sam davno The Binding of Isac ali nisam imao DLC. S zadnjim Humble Bundleom se dobije i igra i DLC. Pa kad sam aktivirao Binding of Isac key na Steam account mi je dodan i DLC za njega.

Pa ako ti Steam uopće dozvoljava kupiti GOTY makar već imaš standardnu verziju možda čak i dobiješ DLCove. Naravno ne garantiram ništa 100%. U svakom slučaju probaj GOTY dodati u Cart i provjeri dal ti Steam dozvoljava da ga kupiš za sebe ili samo kao gift.

Zar ne bi trebao postojati nekakav upgrade na GOTY?

17 godina
neaktivan
NiramX kaže...
Zar ne bi trebao postojati nekakav upgrade na GOTY?

Pa jedino što mogu reći je da ga ja nisam nigdje vidio. Kad preko tražilice odeš baš na DLC opet te baci na stranicu na kojoj se prodaje GOTY.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
12 godina
neaktivan
Steam - pitanja i odgovori

Kada kupim neku igru npr. CoD4 i instaliram je, dali ja mogu igrati tu igru ako nemam dovoljno rama i grafike za nju{#}

0 7 hvala 0
12 godina
neaktivan
Imas minimalne preduvjete za igru..i ako nemas nikakve preduvjete za igru nemozes...a moj savjet ako minimalno imas PC za prema max postavkama onda kupuj igru ne ovako !!
12 godina
neaktivan

Imam jos jedno pitanje kad ocu da inst. neku igru na steamu kliknem instal onda next pojavi mi se ime igre npr. Counter Strike Socure (no lincence)

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
JoshTurner kaže...

Neznam meni taj način funkcionira , postavio sam pitanje steam supportu i oni su mi dali taj link. 

Evo dokaz da ne lažem.

https://support.steampowered.com/view.php?ticketref=7393-PSLM-5841

Support mi je odgovorio s onim tvojim linkom i sad radi bez problema. Ocito oni nesto moraju promjeniti prije nego sto mozemo kupovati.

15 godina

Ima li tko kakva iskustva kupovanja igara prako ruskog steam-a ? 

Njihove cijene su prebolesne, a tecaj vam je 1rubalj=0,17 kn

Smmmmaaack that hvala button!!!!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.12.2012 10:48 (Ghost777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Kako se promijeni lokacija u koju se downloadaju igre sa steama? Dodao sam u settings-downloads-steam library folders jos jedan folder na drugoj particiji ali sve uvijek skida na sistemsku particiju u defaultni folder niti me ikad pita gdje zelim download.

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ezio kaže...

Kako se promijeni lokacija u koju se downloadaju igre sa steama? Dodao sam u settings-downloads-steam library folders jos jedan folder na drugoj particiji ali sve uvijek skida na sistemsku particiju u defaultni folder niti me ikad pita gdje zelim download.

Nemaju sve igre tu mogucnost. Samo one koje su presle na novi Valve sistem datoteka. 

http://vgm.tv/
15 godina
dex3108 kaže...
Ezio kaže...

Nemaju sve igre tu mogucnost. Samo one koje su presle na novi Valve sistem datoteka. 

Da deinstaliram steam pa ga instaliram na drugu particiju? Hoce li onda igre ici na tu ili na sistemsku? Jel postoji nekkvo ogranicenje na broj downloada/instalacija iste igre?

Potpis!
13 godina
neaktivan
Ezio kaže...

ja sam to rijesio tako da sam napravio novu particju na disku D, a staru (na disku C) sam jednostavno obrisao..
naravno, izbrisat ces si sve dosadasnje downloade!
kod mene je novi acc tako da nisam imao probelma s tim!

sloven sam, belac, slobodni strelac. za svaki slucaj, jos uvek samo svoj.
17 godina
neaktivan
Ezio kaže...
dex3108 kaže...
Ezio kaže...

Da deinstaliram steam pa ga instaliram na drugu particiju? Hoce li onda igre ici na tu ili na sistemsku? Jel postoji nekkvo ogranicenje na broj downloada/instalacija iste igre?

Kopiraj Steam apps folder na drugu particiju i Steam.exe. Pokreni Steam.exe i trebao bi poceti download steama i kad se sve zavrsi trebao bi imati Steam na drugoj particiji sa svim svojim skinutim igrama do sada. Nemas ogranicenje broja download-a. 

http://vgm.tv/
15 godina
Nije mi to uspjelo. Nema veze, prodjem-deinstaliram.
Potpis!
14 godina
protjeran

Imam mali problem. Naime, Steam mi nikako ne prepoznaje da je online, a surfanje radi. Kako je to uopće moguće?

0 0 hvala 0
13 godina

Možda zato što je pao server :D

http://steamsignature.com/img/profile/76561198029829922.png
14 godina

Kad će ustati ? Ne koristim steam često pa mi se ovo nije događalo. Jel riješe to brzo ili im treba dosta vremena ?

steam:hcplankton
14 godina
protjeran
d4rkd3atH kaže...

Možda zato što je pao server :D

Prijateljima radi.

17 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Nije mi to uspjelo. Nema veze, prodjem-deinstaliram.

1. Kopiraš SteamApps folder na sigurno

2. Deinstaliraš Steam

3. Instaliraš Steam na željenu lokaciju

4. Kopiraš tamo SteamApps folder

5. Kad pokreneš Steam trebao bi prepoznati večinu igara čije instalacije imaš. Ako i ne prepozna automatski nakon pokretanja trebao bi nakon što prvi put klikneš na Play/Install željene igre.

Do sad nikad nisam imao s tim postupkom problema.

NiramX kaže...

Imam mali problem. Naime, Steam mi nikako ne prepoznaje da je online, a surfanje radi. Kako je to uopće moguće?

Potrebni portovi otvoreni? Firewall?

14 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...

Potrebni portovi otvoreni? Firewall?

Da, i da.

15 godina
neaktivan

I meni steam pokazuje da sam offline, a surfanje radi, prčkao sam po firewalu al ništa ne radi, zna li ko konkretno rješenje il' je tako svima sada?

Random shit...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Isti problemi sa Steamom i kod mene , očito da je neki problem na njihovoj strani {#} 

Čudno je da nema konekcije na steamu i ne mogu vidjet tko je online ali vidim da su online neki ljudi s kojima sam igrao ... wtf ??? 

Također ne radi ni njihov support {#}

Da li uopce treba znati sve odgovore na sva pitanja,da li uopce postoji pravi odgovor? Da li smo se mi spremni suociti sa istinom? Hocemo istinu,a da li ju mozemo podnijeti?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Meni sada radi.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Očito je nešto do njih bilo

Ni steam mi nije normalno radio,ni do supporta nisam mogao

Sad sve oke (iako se support alo duze loada)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Moguce da je povezano s zajebom koji su napravili. Bilo je napisano za ove najnovije popuste da zavrsavaju za 10 dana i sad je prebaceno na 45sati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Par noobastih pitanja.

Ako neku igru ne igram trenutno, jel preporučljivo pobrisat je cijelu (uključujući i instalaciju), pa je po želji kasnije opet cijelu dl-at ili samo igru, a instalaciju ostavit? Tipa jel se fileovi mogu ikako pobrkat od više instaliravanja ili što ti ja znam :D Te jel se igre brišu preko steama, ono desni klik pa local files etc. ili u add/remove programs u control panelu?

I jedno pitanje vezano za Dark Souls. 

Jel GFWL neophodan za igranje igre ili mogu samo preko steama?

Hvala unaprijed :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lopoc kaže...

Par noobastih pitanja.

Ako neku igru ne igram trenutno, jel preporučljivo pobrisat je cijelu (uključujući i instalaciju), pa je po želji kasnije opet cijelu dl-at ili samo igru, a instalaciju ostavit? Tipa jel se fileovi mogu ikako pobrkat od više instaliravanja ili što ti ja znam :D Te jel se igre brišu preko steama, ono desni klik pa local files etc. ili u add/remove programs u control panelu?

Briši i downloadaj koliko hoćeš. Nema se što pobrkat. I naravno briši unutar Steamovog Librarya. Čak i da ideš brisat preko Add/Remove Programs opet te preusmjeri na Steam.

Btw. ne postoje igrini fajlovi i klasični instalacijski fajlovi. Steam odmah skida gotovu stvar, smjesti ju unutar SteamApps foldera i to je to. Eventualno pri prvom pokretanju instalira DirectX ili neke druge potrebne stvari.

Postoje backup verzija fajlova, ali to je više kao da si folder u kojem je bila instalirana igra kompresirao WinRarom.

Lopoc kaže...
I jedno pitanje vezano za Dark Souls. 

Jel GFWL neophodan za igranje igre ili mogu samo preko steama?

Bez obzira gdje ga kupiš moraš koristiti GFWL. Treba ti da bi mogao spremati napredak u igri i da bi se mogao spajati s drugim igračima. Jer dok igraš Dark Souls uvijek si i u nekoj vrsti multiplayera.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2012 15:41 (ZC_Someone).
13 godina
neaktivan

Hvala na odgovorima :). Tek sam od nedavno počeko koristit steam za ostale igre osim Dote (dosad sam kupovao kutije) i moram priznati da je stvarno praktično i jednostavno. I brzine dl-anja su im odlične, ne pada mi ispod megabajta skoro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne znam šta se desilo s brzinom skidanja, ne prelazi 60 KBs. Dok kad skidam nešto preko torrenta ide preko 400 KBS.

Probao sam mijenjat regiju ali ne pomaže, valjda je do steama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Blagdani traju pa malo ljudi skidaju više nego inače

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
16 godina
neaktivan

Evo vratila mi se brzina :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice