Da li je dopusteno imati vise steam acc-ova na istoj email adresi ?
Unaprijed hvala !
Da li je dopusteno imati vise steam acc-ova na istoj email adresi ?
Unaprijed hvala !
imam steam vec godinu dana no nemam komp jak
i dns se logiram na steam
i pod library all games pise
warhammer 40000 retribution
..
nisam ga ni skinuo niti kupia.
jel to sad moja igrica zauvjek ili?
...jel to sad moja igrica zauvjek ili?
Piše ti i "2 days left". To ti je samo za preko vikenda. Automatski će ti se maknuti iz librarya za 2 dana.
Pozdrav, ovako imam instaliran od prije piratksi mw3, i sada sam nabavio original key tj. steam acc, Ali kada pokusavam uci u mp¸trazi me da instaliram igricu preko stema...Sada jel bas moram instalirat preko steama ili sta je?
Jos me zanima moze li vise korisnika koristit jedan acc?
moras i moze
...jel to sad moja igrica zauvjek ili?
Piše ti i "2 days left". To ti je samo za preko vikenda. Automatski će ti se maknuti iz librarya za 2 dana.
Ali se neće i izbrisat sa kompa
Hehehe, ja danas ili sutra rješavam zadnjega u Portal 2.
znači može se s ovim programom bez problema prebacivat na drugi disk igre, ima li kakvih gubitaka podataka ili nešto?
Dosada nisam pronašao nikakav propust.
Radi ali su uvijek spori
to se i meni zna pojavit al nestano za koju minutu
Neki sam dan skinuo igru na steamu i uninstalo sam kompa pa mi se igra maknula sa steama !
Zanima me jel postoji negdje instalacija il moram skidat ponovno?
Neki sam dan skinuo igru na steamu i uninstalo sam kompa pa mi se igra maknula sa steama !
Jel se igra maknula sa menia u stema appu? ili ju nemozes pokrenut
Jel se igra maknula sa menia u stema appu? ili ju nemozes pokrenut
maknula sa menia !
Koja je igra bila?
Koja je igra bila?
APB reloaded
nazivciro sam se zbog idiotskih hakera pa izbriso , al su poceli banat pa cu probat opet!
Koja je igra bila?
APB reloaded
nazivciro sam se zbog idiotskih hakera pa izbriso , al su poceli banat pa cu probat opet!
To ti je free igra samo odes na nju u aplikaciji i kliknes play now onda bi se trebalo pocet skidat
Ma netreba meni link za skidat nisi me razumio ja sam igru skinul i uninstaliro pa me zanima jel ima igra de spremljena u stemovom folderu da je mogu sam instalirat a ne opet skidat
Pošto imam 18, htio bi si nabaviti steam i ebay account...
kaj SVE trebam nabaviti, gdje to ishoditi i ak mi neko ima volje napisati postupak...:)
Pozdrav ekipo,
da ne čitam sve postove zanima me dali je ovo moguće. Naime imam mw3 i frend si je sada nabavio key pa ne želi skidati mw3 već želi uzeti moju skinutu igru i pokrenuti sa svojim keyem. Dali je ovo moguće te ako je kako to napraviti!
Pozdrav ekipo,
da ne čitam sve postove zanima me dali je ovo moguće. Naime imam mw3 i frend si je sada nabavio key pa ne želi skidati mw3 već želi uzeti moju skinutu igru i pokrenuti sa svojim keyem. Dali je ovo moguće te ako je kako to napraviti!
Po nekoj logici, ne, jer on nema datoteke igre u svom kompu...
Msm, igra mora biti instalirana da bi ju on igrao s bilo kakvim ključem...
Ili su ovi iz Steama i tome doskočili...
Pozdrav ekipo,
Po nekoj logici, ne, jer on nema datoteke igre u svom kompu...
Msm, igra mora biti instalirana da bi ju on igrao s bilo kakvim ključem...
Ili su ovi iz Steama i tome doskočili...
možeš backup-at igru i inst je bilogdje e sad kako to točno obavit nisam zicer pričekaj još malo dok netko ko je to radio dođe ;)
kaj SVE trebam nabaviti, gdje to ishoditi i ak mi neko ima volje napisati postupak...:)
Pa za početak ak već nemaš nabavi si neku karticu s kojom možeš kupovati prek neta (npr. Visa Electron). Slobodno posudiš i od roditelja ili nekoga ako ti dozvole. I kad ju jednom dobiješ raspitaj se kako ju povezati s PayPalom. Mislim da ima tutorial u PayPal temi.
A u međuvremenu si slobodno napravi i ebay i Steam account i pogledaj malo kako to funkcionira. Nije komplicirano. Btw. frendove na Steam možeš dodavati tek kad na njemu imaš kupljenu igru.
Pa za početak ak već nemaš nabavi si neku karticu s kojom možeš kupovati prek neta (npr. Visa Electron). Slobodno posudiš i od roditelja ili nekoga ako ti dozvole. I kad ju jednom dobiješ raspitaj se kako ju povezati s PayPalom. Mislim da ima tutorial u PayPal temi.
A u međuvremenu si slobodno napravi i ebay i Steam account i pogledaj malo kako to funkcionira. Nije komplicirano. Btw. frendove na Steam možeš dodavati tek kad na njemu imaš kupljenu igru.
Visu Electron mogu ja podići, msm, imam 18, još u srednju idem...
Nije vezana s zaposlenjem ili bilo čime?
Dođem u banku i predam zahtjev za izdavanjem?
I jel ima ono godišnje kaj se plaća, vođenje računa ili nekaj?
Sry na puno pitanja, tek ulazim u te vode...
Pozdrav ekipo,
Ti napraviš backup igre i daš to svom frendu preko DVDa/USBa. On prvo aktivira svoj key na steamu i onda samo pokrene restore backupa koji si mu ti dao. Ne bi trebalo biti nikakvih problema osim možda u slučaju da netko od vas ima englesku verziju a drugi rusku.
Visu Electron mogu ja podići, msm, imam 18, još u srednju idem...
Nije vezana s zaposlenjem ili bilo čime?
Dođem u banku i predam zahtjev za izdavanjem?
I jel ima ono godišnje kaj se plaća, vođenje računa ili nekaj?
Nisam sad 100% ali mislim da recimo u PBZu možeš otvoriti devizni račun s kojim dobiš Visu Electron i koju možeš koristiti za online kupovinu. E sad naknada je koliko sam ja čuo nešto manje od 10kn mjesečno. Najbolje ti je otići u neku banku i pitati.