Steam - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 6.624
|
čitano: 1.292.655
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Steam - pitanja i odgovori
Danny_HR kaže...
Trebaš unijeti broj kartice, sigurnosni broj kartice, adresu na koju ti stižu računi, ime osobe na koju kartica glasi i to je to.

Znaci oni ti na kucu donesu racun?

I live to die another day
16 godina
neaktivan
SUPER :) kaže...
Danny_HR kaže...
Trebaš unijeti broj kartice, sigurnosni broj kartice, adresu na koju ti stižu računi, ime osobe na koju kartica glasi i to je to.

Znaci oni ti na kucu donesu racun?

Racun ti donesu na email a narudzbu na kucu.

It's so deep how can you be so shallow
16 godina
Steam - pitanja i odgovori

Niš ti ne donesu "na kuću".

Sve je digitalno.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

2 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Niš ti ne donesu "na kuću".

Sve je digitalno.

Znaci oni ti to sami skinu s kartice?

16 godina
neaktivan

jel teta u konzumu sama skine s kartice  na blagajni kad kupis kilo murtadele i vrecu ariela?

downloadaj steam aplikaciju

regaj se

login u aplikaciju i tu si

malo poviris kako sto izgleda i odlucis danas ozbiljnog sema kupit pack za 10€

kliknes dodaj u kosaru

ispunis osnovne podatke sto te pita i imas opciju plati paypalom ili nekom kreditnom karticom

izaberes i kliknes kupi

automatika sve napravi i imas u svom lajberiju unutar steam aplikacije igru

imas odmah opciju install i play (ona se pocne downloadat i mozes igrat)

to mozes bezbroj puta napravit

na mailu si dobio racun od steama

amen

ako u postu ne podrzavas misao nekih moderatora, to znaci da trolas! http://a.imagehost.org/0175/epic.jpg

3 0 hvala 0
15 godina
protjeran

a kako funkcionira to sa paypalom

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

platis igru i dobijes ju :)

Shit, shit, shit! What the SHIT!?
15 godina
protjeran
AA-d00d kaže...

platis igru i dobijes ju :)

kako napraviti?Samo se regati ili?Jeli s placa registracija

16 godina
neaktivan

Tu ti sve pise.

Shit, shit, shit! What the SHIT!?
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Registracija ako misliš na Steam je besplatna.

Dakle, nabaviš karticu - najbolje kreditnu, ali posluzit ce i druge - Visa electron, Maestro, Mastercard i sl.

Ukucaš podatke i igru odmah imas na lisit igara i mos je skinut neogranicen broj puta i uvjek sa svoj accounta.

jednostavno i najvaznije 100000% pouzdano.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sto se tice serious sama ovaj vikend.

tko ima stariji,a bome i noviji laptop,isplati vam se onaj gold pack sto sadrzi 2 izdanja od 2001 godine.

na laptopu igra leti,premda je reza 1024 :)

ali ono..nelose imat cool igricu od 400mb i ponekad zaigrat dok si negdje mobilan.

ako u postu ne podrzavas misao nekih moderatora, to znaci da trolas! http://a.imagehost.org/0175/epic.jpg
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 21:18 (torrente).

1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
torrente kaže...

sto se tice serious sama ovaj vikend.

tko ima stariji,a bome i noviji laptop,ispati vam se onaj gold pack sto sadrzi 2 izdanja od 2001 godine.

na laptopu igra leti,premda je reza 1024 :)

ali ono..nelose imat cool igricu od 400mb i ponekad zaigrat dok si negdje mobilan.

Ma to je klasik koji se ne propušta, pogotovo uz ovakve super akcije.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
15 godina
protjeran
Weky kaže...

Registracija ako misliš na Steam je besplatna.

Dakle, nabaviš karticu - najbolje kreditnu, ali posluzit ce i druge - Visa electron, Maestro, Mastercard i sl.

Ukucaš podatke i igru odmah imas na lisit igara i mos je skinut neogranicen broj puta i uvjek sa svoj accounta.

jednostavno i najvaznije 100000% pouzdano.

Znaci ne mora biti kreditna moze biti neka obicna,npr.erste,otp?

14 godina
odjavljen

Najbolje kreditna jer s njom 99% prolazi. A za ostale se trebas raspitat. Neke idu neke ne.

Uglavnom ako ti je problem odi na eplati.com i covjek ce umjesto tebe obavit kupovinu, samo 20kn ti naplati.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Weky kaže...

Najbolje kreditna jer s njom 99% prolazi. A za ostale se trebas raspitat. Neke idu neke ne.

Uglavnom ako ti je problem odi na eplati.com i covjek ce umjesto tebe obavit kupovinu, samo 20kn ti naplati.

Znaci ako ja dan neku od tih i ne prođu oni mi nece uzet lovi a necu ni ja igricu?

14 godina
odjavljen

Da. ako kartica nebude odgovarala odmah ce ti izbaciti da nije podrzana i nece ti uzet lovo logicno ni dati igru ;)

15 godina
protjeran
Weky kaže...

Da. ako kartica nebude odgovarala odmah ce ti izbaciti da nije podrzana i nece ti uzet lovo logicno ni dati igru ;)

Izgleda da sam sve potrebno shvatio:Regam se na steam i nađem sama od 5eura ipisem ime i broj kartice ako ne podrzava karticu izbaciti ce poruka da kartica nije podrzana.Ako sam nesto krivo skuzio ispravite mi krivu misao

14 godina
protjeran

Znaci ako ja dan neku od tih i ne prođu oni mi nece uzet lovi a necu ni ja igricu?

LOGIKA!!!

15 godina
protjeran

Znam da sam dosadan ali jos nesto.

Jeli steam zapamti broj kartice jer tako da ako mi netko provali moze skidat s mog racuna

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

skini ovo i koristi u buduce

free inacicu

radi na ie i firefoxu

btw stiti ti sve accove,jer skriva sto kucas.

kupuj preko steama putem browsera,jer ovaj free keyscrambler ne radi na onoj steam aplikaciji, samo kad je pro ili premium.

eto sad si manje paranoican i kreni vise :)

ne pamti steam nista, cuvaj se napasti na svom pc-u.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 22:57 (torrente).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

imam i ja jedno pitanje...prije ste pricali o poklanjanju igrica preko steama, al opet nisam skuzio...Smijeh

da li se moze igrica koja je vec kupljena na jednom acc-u poslati kao poklon drugom acc-u???

npr. ja imam bc2 i igram ga, dali mogu taj isti bc2 poslati tebi kao gift tako da ga ja vise nemam ... ??

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
torrente kaže...

free inacicu

radi na ie i firefoxu

kupuj preko steama putem browsera,jer ovaj free keyscrambler ne radi na onoj steam aplikaciji, samo kad je pro ili premium.

Cini mi se dovoljno informacija da nagovorim roditelje.Mislio sam skinuti preko firefoxa pa pitam da nebi slucajno zapamtilo.
EDIT:a hoce li mi bez keyscrambler zapamtiti broj

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 23:18 (SUPER :)).
16 godina
neaktivan
domagojRI kaže...

imam i ja jedno pitanje...prije ste pricali o poklanjanju igrica preko steama, al opet nisam skuzio...Smijeh

da li se moze igrica koja je vec kupljena na jednom acc-u poslati kao poklon drugom acc-u???

npr. ja imam bc2 i igram ga, dali mogu taj isti bc2 poslati tebi kao gift tako da ga ja vise nemam ... ??

ne. ja sada kupujem igu i u jednom momentu me steam pita "kupujes sebi ili za poklon?"  i to je to?

mozes kupit pa poklonit,a ne koristeno svoje poklanjat.

torrente kaže...

free inacicu

radi na ie i firefoxu

Cini mi se dovoljno informacija da nagovorim roditelje.Mislio sam skinuti preko firefoxa pa pitam da nebi slucajno zapamtilo.
EDIT:a hoce li mi bez keyscrambler zapamtiti broj

ovako,taj keyscrambler ti je dobar za sve,od fejsa do gmaila...to je antikeyloger. sprjecava zlonamjerne programe da ti vide i otmu ono sto kucas.

u firefox odes pod tools pa options pa security i tamo mozes brisat sve passworde i u onom prozoru svu povjest i "kesh".  nece ti niko nista, ne boj se.

Avanti o popolo, alla riscossa Bandiera rossa, bandiera rossa Avanti o popolo, alla riscossa Bandiera rossa trionferà.
14 godina
protjeran

Jeli steam zapamti broj kartice jer tako da ako mi netko provali moze skidat s mog racuna

to je sve do tebe...tesko da ti netko moze provaliti na tvoj acc bez tvoje pomoci...

samo budi oprezan, pazi na tzv. phishing stranice i nece biti problema...

15 godina
protjeran
torrente kaže...

ovako,taj keyscrambler ti je dobar za sve,od fejsa do gmaila...to je antikeyloger. sprjecava zlonamjerne programe da ti vide i otmu ono sto kucas.

u firefox odes pod tools pa options pa security i tamo mozes brisat sve passworde i u onom prozoru svu povjest i "kesh".  nece ti niko nista, ne boj se.

Hvala,to samo radi dok je upaljen program ili je stalno automacki upaljeno

15 godina
protjeran
domagojRI kaže...

to je sve do tebe...tesko da ti netko moze provaliti na tvoj acc bez tvoje pomoci...

samo budi oprezan, pazi na tzv. phishing stranice i nece biti problema...

Sto je tzv. phishing?

14 godina
protjeran

hmm..kako objasniti??

Phishing ili mrežna krađa identiteta je vrsta prijevare putem elektroničke poruke ili lazne web stranice. Pošiljatelj navodi žrtvu da na lažnoj web stranici, otkrije osobne ili financijske informacije.(u ovom slucaju usrename/password steam acca)----wikipedija

znaci, nije da ako ti otvoris tu stranicu odmah ti krade podatke, vec ti svojevoljno moras upisati svoje kor ime i lozinku ...

najcesce na steamu nude besplatne poznate naslove, i ljudi se zalete bez razmisljanja i izgube acc...

kad upises podatke njemu taj user i pass dolaze na mail(nisam siguran), i kad se ti odlogiras sa acc on bez problema ude na tvoj,promjeni sifru i ti vise nemas acc...

obicno takve stranice imaju cudan link...npr facebook...njegova stranica je---facebook.com, a phising stranica je---facebok.(reklama hosta)com(sa jednim o)

neznam kako drugacije objasniti googlaj malo pa ces saznati vise...

15 godina

mozes se djelovati da suport zoves u pomoć, ali treba 2-3 dana se vrati acc, a do toga je vec ovaj haxao 1000 tisuću puta, i onda kad vratis vidis ono sve normalno , a za par dana HOP vac ban on record.

BC2 nick: Ray.hr ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
null kaže...

mozes se djelovati da suport zoves u pomoć, ali treba 2-3 dana se vrati acc, a do toga je vec ovaj haxao 1000 tisuću puta, i onda kad vratis vidis ono sve normalno , a za par dana HOP vac ban on record.

da ne spamamo puno (ali ipak je korisno gore navedeno za zastitu i sl) sto smo ono oko tebe zakljucili?

aha,na sedmoj stanici...i sto je to vac bann?

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7849-RADZ-6869

mozes li onda igrat ige za sebe singl play?

tek sada citam neke savjete Nevinašce i vidim tamo masu onoga sto smo spominjali..phishing i keyloggers.

posto ne igram po serverima, vec staromodno sam za sebe, nisam ni znao sto je vac Sramim se

vidim i da dodavanje prijatelja samo moze doprinjet problemima.

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=1266-OAFV-8478

Avanti o popolo, alla riscossa Bandiera rossa, bandiera rossa Avanti o popolo, alla riscossa Bandiera rossa trionferà.
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 8:51 (torrente).
15 godina
protjeran
domagojRI kaže...

hmm..kako objasniti??

Phishing ili mrežna krađa identiteta je vrsta prijevare putem elektroničke poruke ili lazne web stranice. Pošiljatelj navodi žrtvu da na lažnoj web stranici, otkrije osobne ili financijske informacije.(u ovom slucaju usrename/password steam acca)----wikipedija

znaci, nije da ako ti otvoris tu stranicu odmah ti krade podatke, vec ti svojevoljno moras upisati svoje kor ime i lozinku ...

najcesce na steamu nude besplatne poznate naslove, i ljudi se zalete bez razmisljanja i izgube acc...

kad upises podatke njemu taj user i pass dolaze na mail(nisam siguran), i kad se ti odlogiras sa acc on bez problema ude na tvoj,promjeni sifru i ti vise nemas acc...

obicno takve stranice imaju cudan link...npr facebook...njegova stranica je---facebook.com, a phising stranica je---facebok.(reklama hosta)com(sa jednim o)

neznam kako drugacije objasniti googlaj malo pa ces saznati vise...

Evo ovako mene nije toliko brige hocu li ja izgubiti acc nego me je brige ako mi neko hakira acc jeli on moraz znati moj broj kartice ili to stranica zapanti,gdje ide taj kod sto sam ja upisao

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice